2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ben kızımı 800 gramla doğurdum ona bile 13 saat suni sancı çektim gene gelmedi gene gelmedi çatım darmış benim herhalde 4 kiloyu beni parçalayarak çıkması gerek
Kilosu az olunca kendini itemiyorlarmis o yüzdende doğumu zor olurmuş tabi bir yere kadar kıyamam ne kadar minik doğmuş

Ay hadi inşallah verelim.
Ben süre olarak da 12 ay veriyorum kendime. Daha erkeni biraz şov bence
Ben diyetisyen yardımı almayı düşünüyorum doğum anında baya kilo gitmezse 5 6 kilo giderse kendim denerim bir süre ama eşim o kadar iştahlı bir insan abur cubura o kadar düşkün ki onunla diyet yapmak çok zor diyetisyen olursa onun yanımda yiyip canımı çektirmesi daha küçük ihtimal olur biraz daha ciddiye alır gibime geliyo kilo verme işini. 6 aydan öncesi bence de şov ya imkansız gibi bişey

Kızlar bugün kus kus geberdım bsey yoyemedım halsızlestım acıle gıttım kızı alttan muane ediyordu doktor öyle bı bagırdıki dedım bana bakarsa bittim önce normal ultrason yaptı dedım alttanda bacım dedi bütün eliyle baktı ve gram ağrı acı hıssetmedım ozellıkle korkanlar vardır diye yazdım kendinizi kasmayın hıc ağrı olmuyor serum verdıler eve geldim

Ben de o zaman hiç iç çamaşırı koymayayım çantaya sadece depend koyayım o kadar çok kan gidiyo mu ya

Benimde bulantim.var bikac gündür hafif ishalde oldm.

Kizlar selam nasilsiniz. Az.kaldi doğumlara firsat buldukca bakıyorum. Benim basim emzirmeyle derttte .ilk kizimda emmemisti 4 ay ugrasmistim buda emmiyor memeyle kavga ediyor iki gündür hastalandim ateslendim ememesigi icin normal da sagimda yapiyordum. Simdi silikon meme ucu taktim onunla emiyor sizinde aklinizda.olsum gogus ucu olmayanlar cok faydasi oldu. Bu arada kiskanmaz dediigm kizim cok kiskaniyor kardesini hic beklemezdim agliyo benide kucağına al benikde sirtima vur falan diyo. Valla napicami şaşırdım. Herkes iydiir insallah benim havadislerik bunlar

Kaç depend kullandın hastanede can

Kaç depend kullandın hastanede canım 10 adet yeterli olurmu süreçte

Elif Ece-Ayşe Nil, eşim ayşe istemiyor. Sonra elif -zeynep sonra Kubra-Zümra. Bunlar secenekler simdilik. Siz neler düşunuyorsunuz?
Benim kızımın ismi Nil cok severek kullanıyorum, etrafında çok ilgisini çekiyor, kızlarda ben inci, ipek,eslem,Melis,Melisa gibi ismleri seviyorum

Kızlar bu açılma var dediğimiz olayı biz hissedebiliyor muyuz yoksa sadece muayenede mi anlaşılıyor hissediyorsak ne gibi bir farklılık oluyor ?
Cok degil 2 parmak acilmam var henuz ama hissetmedim ekstra bisey diger zamanlardan tek farki son 1 haftadir bebegin kafasinin daha cok baski yaptigini hissediyodum ve karnim cok daha sık sertlesiyordu o kadar. Acilman var artik dogum eylemi basladi diyince sasirdim hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…