2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Benim kızımın ismi Nil cok severek kullanıyorum, etrafında çok ilgisini çekiyor, kızlarda ben inci, ipek,eslem,Melis,Melisa gibi ismleri seviyorum
Evt ben de sevdim Nil ismini..
Ikiz olunca karar vermek iki kat zor. Insallah uygun isimleri kısa zamanda buluruz yoksa hastanede lohusa halimele isim dusünücem bu gidisle

Ben de oglumda oyleydim doktor doguruyorsun 2 cm acilman var seni birakamam demisti. Şok olmustum. Eşimi ararken heyecandam tlfnu dusurup ekranida o arada kirmistim sen şimdi geziyorsun benim doktor amma panikmis diye düsündüm şimdi.

Ay banada oyle soylense bende panik yapardim acikcasi. Yaa adam relax ondan da bize geciyo relaxlik sagolsun. Gecen gun acilman artmis fitil koyalim hizlandiralim dedi tamam dedim muayene bitti odasinda konusuyoruz simdi gelelim asil meseleyeee dedi ellerini masaya vurdu ya uc bes gune doguracaksin bu cocugu ikizler yapcaz yada az daha tutcan yengec olcak onemli konu dedi boyle absurt konu basliklarimiz olunca telassiz geciyo randevularda sukur bizde gerilmiyoruz

Ayy cok tatlı bir yaklaşım bayıldım ,bir yengeç annesi olarak tavsiye ederim :) müthiş , ikizler zeki oluyor ama genele vurmak istemem tabi de, malesef zor oluyorlar

Ben de o zaman hiç iç çamaşırı koymayayım çantaya sadece depend koyayım o kadar çok kan gidiyo mu ya
O kişiye göre değişir benim adetim cok yogun gecer dogumdan sonraki kanamam da öyle oldu , çok fazla kanamam oldu ama bir kaç güne bitti ,kimi insanın az az 40 gün sürdüğü oluyormus

Göğüs ucu bende kullandım ilk kızımda ,sımdı biraz ucum var önce ucsuz deniycem olmazsa yine mecbur uc alıcam

Ayy cok tatlı bir yaklaşım bayıldım ,bir yengeç annesi olarak tavsiye ederim :) müthiş , ikizler zeki oluyor ama genele vurmak istemem tabi de, malesef zor oluyorlar
Burclarla pek aram yok o yuzden cok anlamam da bende yengecim kardesim ikizler sukur oldurmedik birbirimizi bu yasa geldik oglanlada anlasiriz diyorum yengec olursada iki yengec idare ederiz sanirim babamiza kolaylik dilerim

Burclarla pek aram yok o yuzden cok anlamam da bende yengecim kardesim ikizler sukur oldurmedik birbirimizi bu yasa geldik oglanlada anlasiriz diyorum yengec olursada iki yengec idare ederiz sanirim babamiza kolaylik dilerim
Benim ilk kızım ikizler şimdi doğacak kızım yengeç olucak ikizler gerçekten çok zekı sorumluluk sahıbı ama cpk zor yengecı de takıcam bakalım ınsallah onlarda anlaşırlar zaten arada baya yaş farkı var

Yanlış anlama beni bu çok ince bir konu ama meme ucu takarsan bir süre emer ama sonra yine birakir emmeyi küçük bir tavsiye :/ yinede en doğrusunu anne olarak sen blrsn canm Allah ya Rezzak ismiyle. İnşallah sütünü onun rizkina koysun olmazsada dünyanın elbet sonu degil

Ay ben yengeç ablam ikizler hiç anlasamayiz her konuda çok zittiz insllh sizinkiler öyle olmaz

Ben de o zaman hiç iç çamaşırı koymayayım çantaya sadece depend koyayım o kadar çok kan gidiyo mu ya
Gidiyor cnm zaten o pis kann gitsinn diye uğraşıyorlar bende koymuştum iç çamaşırı tek kullanımlık lohusa kilodu hepsini kullanmadan geri getirdm depend bez kullanmıştık ssdece

Ben tek gece doktor tek gece diyor sezeryan birde genelde 2 kalınıyor diye biliyordum
Ben 2 gece kalmıştım dediğim gibi 1 paket yetmişti evede getirmiştim sonrasında bir paket daha aldırdım ama onunda yarısından fazlası kaldı kanamam azaldı diye evde bir kaç günden sonra mesene pedi kullandım bez fazla geldiğinden dahada azılcada şimdi normal adet pedi kullanıyorum

Ilk dogumumda oyle olmamisti, karnım o kadar yüksekteki, dogum yaptıgım gun annem karnıma baktiginda, bu daha gelici degil demisti. Sonra suyum patladı karnım birden inmişti Suan icin yine beklentim ayni sekilde. Sanırım vücut yapısıyla alakalı, neyse daha 6 hafta var. Bakalım bizi neler bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…