- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #22.361
Evt ben de sevdim Nil ismini..Benim kızımın ismi Nil cok severek kullanıyorum, etrafında çok ilgisini çekiyor, kızlarda ben inci, ipek,eslem,Melis,Melisa gibi ismleri seviyorum
Ben de oglumda oyleydim doktor doguruyorsun 2 cm acilman var seni birakamam demisti. Şok olmustum. Eşimi ararken heyecandam tlfnu dusurup ekranida o arada kirmistimCok degil 2 parmak acilmam var henuz ama hissetmedim ekstra bisey diger zamanlardan tek farki son 1 haftadir bebegin kafasinin daha cok baski yaptigini hissediyodum ve karnim cok daha sık sertlesiyordu o kadar. Acilman var artik dogum eylemi basladi diyince sasirdim hatta
Yeterli olur yüksek ihtimalleKaç depend kullandın hastanede canım 10 adet yeterli olurmu süreçte
Ben de oglumda oyleydim doktor doguruyorsun 2 cm acilman var seni birakamam demisti. Şok olmustum. Eşimi ararken heyecandam tlfnu dusurup ekranida o arada kirmistimsen şimdi geziyorsun benim doktor amma panikmis diye düsündüm şimdi.
Nil ve nehir olabilir uyumlu olsun dersenEvt ben de sevdim Nil ismini..
Ikiz olunca karar vermek iki kat zor. Insallah uygun isimleri kısa zamanda buluruz yoksa hastanede lohusa halimele isim dusünücem bu gidisle
Ayy cok tatlı bir yaklaşım bayıldım ,bir yengeç annesi olarak tavsiye ederim :) müthişAy banada oyle soylense bende panik yapardim acikcasi. Yaa adam relax ondan da bize geciyo relaxlik sagolsun. Gecen gun acilman artmis fitil koyalim hizlandiralim dedi tamam dedim muayene bitti odasinda konusuyoruz simdi gelelim asil meseleyeee dedi ellerini masaya vurdu ya uc bes gune doguracaksin bu cocugu ikizler yapcaz yada az daha tutcan yengec olcak onemli konu dedi boyle absurt konu basliklarimiz olunca telassiz geciyo randevularda sukur bizde gerilmiyoruz
O kişiye göre değişir benim adetim cok yogun gecer dogumdan sonraki kanamam da öyle oldu , çok fazla kanamam oldu ama bir kaç güne bitti ,kimi insanın az az 40 gün sürdüğü oluyormusBen de o zaman hiç iç çamaşırı koymayayım çantaya sadece depend koyayım o kadar çok kan gidiyo mu ya
Göğüs ucu bende kullandım ilk kızımda ,sımdı biraz ucum var önce ucsuz deniycem olmazsa yine mecbur uc alıcamKizlar selam nasilsiniz. Az.kaldi doğumlara firsat buldukca bakıyorum. Benim basim emzirmeyle derttte .ilk kizimda emmemisti 4 ay ugrasmistimbuda emmiyor memeyle kavga ediyor iki gündür hastalandim ateslendim ememesigi icin normal da sagimda yapiyordum. Simdi silikon meme ucu taktim onunla emiyor sizinde aklinizda.olsum gogus ucu olmayanlar cok faydasi oldu. Bu arada kiskanmaz dediigm kizim cok kiskaniyor kardesini hic beklemezdim agliyo benide kucağına al benikde sirtima vur falan diyo. Valla napicami şaşırdım. Herkes iydiir insallah benim havadislerik bunlar
Burclarla pek aram yok o yuzden cok anlamam da bende yengecim kardesim ikizler sukur oldurmedik birbirimizi bu yasa geldik oglanlada anlasiriz diyorumAyy cok tatlı bir yaklaşım bayıldım ,bir yengeç annesi olarak tavsiye ederim :) müthiş, ikizler zeki oluyor ama genele vurmak istemem tabi de, malesef zor oluyorlar
Benim ilk kızım ikizler şimdi doğacak kızım yengeç olucak ikizler gerçekten çok zekı sorumluluk sahıbı ama cpk zorBurclarla pek aram yok o yuzden cok anlamam da bende yengecim kardesim ikizler sukur oldurmedik birbirimizi bu yasa geldik oglanlada anlasiriz diyorumyengec olursada iki yengec idare ederiz sanirim babamiza kolaylik dilerim
Yanlış anlama beni bu çok ince bir konu ama meme ucu takarsan bir süre emer ama sonra yine birakir emmeyi küçük bir tavsiye :/ yinede en doğrusunu anne olarak sen blrsn canm Allah ya Rezzak ismiyle. İnşallah sütünü onun rizkina koysun olmazsada dünyanın elbet sonu degilKizlar selam nasilsiniz. Az.kaldi doğumlara firsat buldukca bakıyorum. Benim basim emzirmeyle derttte .ilk kizimda emmemisti 4 ay ugrasmistimbuda emmiyor memeyle kavga ediyor iki gündür hastalandim ateslendim ememesigi icin normal da sagimda yapiyordum. Simdi silikon meme ucu taktim onunla emiyor sizinde aklinizda.olsum gogus ucu olmayanlar cok faydasi oldu. Bu arada kiskanmaz dediigm kizim cok kiskaniyor kardesini hic beklemezdim agliyo benide kucağına al benikde sirtima vur falan diyo. Valla napicami şaşırdım. Herkes iydiir insallah benim havadislerik bunlar
Epiduralün gözünü seveyim ya başta verseler gerçekten adama ilgence ettiriyorlar resmenBende suni sancı almıştım ve almayana kadar sancılar iyiydi ama o beni çok zorladı o yüzden epidural aldım sonra hoplaya zıplaya doğurmaya gittim
Ay ben yengeç ablam ikizler hiç anlasamayiz her konuda çok zittiz insllh sizinkiler öyle olmazBenim ilk kızım ikizler şimdi doğacak kızım yengeç olucak ikizler gerçekten çok zekı sorumluluk sahıbı ama cpk zoryengecı de takıcam bakalım ınsallah onlarda anlaşırlar zaten arada baya yaş farkı var
Hurma süt yapıyom bende yiyeyim nasılsa cuma doğurmam erken doğurmam herhalde hurmaylaBendd hurma yemeye başladım günlük :) inşallah faydası olur
2 gün hastanede kalmıştım yetmişti bana evdede kullanmıştımKaç depend kullandın hastanede canım 10 adet yeterli olurmu süreçte
Gidiyor cnm zaten o pis kann gitsinn diye uğraşıyorlar bende koymuştum iç çamaşırı tek kullanımlık lohusa kilodu hepsini kullanmadan geri getirdm depend bez kullanmıştık ssdeceBen de o zaman hiç iç çamaşırı koymayayım çantaya sadece depend koyayım o kadar çok kan gidiyo mu ya
Günlük 5 adet yenebilir diyolar :) benimde perşembe bakalım ben 3 yiyorum nolur nolmaz diyeHurma süt yapıyom bende yiyeyim nasılsa cuma doğurmam erken doğurmam herhalde hurmayla
Ben tek gece doktor tek gece diyor sezeryan birde genelde 2 kalınıyor diye biliyordum2 gün hastanede kalmıştım yetmişti bana evdede kullanmıştım
Ben 2 gece kalmıştım dediğim gibi 1 paket yetmişti evede getirmiştim sonrasında bir paket daha aldırdım ama onunda yarısından fazlası kaldı kanamam azaldı diye evde bir kaç günden sonra mesene pedi kullandım bez fazla geldiğinden dahada azılcada şimdi normal adet pedi kullanıyorumBen tek gece doktor tek gece diyor sezeryan birde genelde 2 kalınıyor diye biliyordum
Ilk dogumumda oyle olmamisti, karnım o kadar yüksekteki, dogum yaptıgım gun annem karnıma baktiginda, bu daha gelici degil demisti. Sonra suyum patladı karnım birden inmiştiEbe bana doğum yaklaştığı zaman çocuk diyaframdan aşağı iner,nefes almak kolaylaşır,hareket kabiliyetimiz artar demişti.Hatta bazı anneler temizliğe girişir kendini iyi hisseder doğumun yaklaşma rahatlığıdır o aslında demişti.Normal doğum yapacaksan o enerjiyi harcamamalısın,kendini yorma demişti.Dikkat et canım kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?