2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Burclarla pek aram yok o yuzden cok anlamam da bende yengecim kardesim ikizler sukur oldurmedik birbirimizi bu yasa geldik oglanlada anlasiriz diyorum yengec olursada iki yengec idare ederiz sanirim babamiza kolaylik dilerim

Kuzum tam yatarken aklıma geldi, hurma yemek olsun, gögüs ucunu uyarmak olsun, ilişki olsun, merdiven inip çıkmak olsun bunlar hep normal dogumu tetikleyen unsurlar derler ya bu evrede bol bol bunları deneyebilirsin

Hahaha ya senin doktor da baya alemmis ne güzel yaklasimi var. 5 gün daha durmasi lazim yengec icin hadi bakalim

Kızlar günaydın depent kilot demişsiniz bende alayım ondan dedim ama boy boy size olanı nasıl bilcez üstünde şu kiloya şu okur diyede yazmıyo

Epiduralün gözünü seveyim ya başta verseler gerçekten adama ilgence ettiriyorlar resmen
Erkenden verebiliyorlarmis ben 6 cm di dayanamadım aldım ama bu sefer doktor daha önce veririz ikinci 6 cm den sonra hızla gelir dedi bakalım neler yaşayacağız çok heyecanlıyım

Kızlar günaydın depent kilot demişsiniz bende alayım ondan dedim ama boy boy size olanı nasıl bilcez üstünde şu kiloya şu okur diyede yazmıyo
Ben trendyoldaki yorumlara bakarak aldım orada kilosunu yazanlar olmuş bende kendime göre kiloma uygun olanı seçtim tecrübe her zaman iyidir diye düşündüm öyle yaptım

Bel ölçune göre sipariş veriyorsun canım. m 36-42 beden 70-105 cm
L 42-50 beden 95-130 cm
XL 50-54 beden 120-150 cm
Ben 165 boy 76 kiloyum su an 37 haftqligim L aldım denedim rahat oldu

Sag ayagım o kadar sisti ki anlatamam daha uzerine basamaz duruma geldim. 10 gün omce idrar tahlili de yaptirmistim sorun cikmamisti. Sanirim namlunun ucuna geldim ellerimin damarlarida cok belirginlesti. Bugün itibariyle 35 haftaya girdim.
Benim de aynı sağ ayağım davul gibi bacağım odun gibi oldu. Ellerimi de zor kapatıyorum. Kemiklerim şişmiş sanki.

Ben 85 kiloyla filan gireceğim doğuma tahminen xl aldım zorlamasın yaz bir de çok yapışmasın diye. Arkadaşım da 83 le girmişti xl ile rahat ettim dedi. 2 paket aldım.

Neden geri biraksin ki suan rahat emiyor cunku her emmeden sonra biberon takviyeside yapıyoruz belli bi kiloya gelene kadar. Çene kasları kuvveletlenince meme ucunu birakicaz

Kuzum tam yatarken aklıma geldi, hurma yemek olsun, gögüs ucunu uyarmak olsun, ilişki olsun, merdiven inip çıkmak olsun bunlar hep normal dogumu tetikleyen unsurlar derler ya bu evrede bol bol bunları deneyebilirsin
Yapiyorum yapiyorum hepsini yapiyorum ama comelip bacaklar acik ayaklar zemine duz durmak en etkilisi suan hissettigim haberiniz olsun

Yapiyorum yapiyorum hepsini yapiyorum ama comelip bacaklar acik ayaklar zemine duz durmak en etkilisi suan hissettigim haberiniz olsun
Kız patlamadinmi sen daha ulan çocuk inat etti kesin. Ne dedin kız çocuğa

Neden geri biraksin ki suan rahat emiyor cunku her emmeden sonra biberon takviyeside yapıyoruz belli bi kiloya gelene kadar. Çene kasları kuvveletlenince meme ucunu birakicaz
Canm bebekler alışıyor. Bir süreden sonra. Da onsuz emmiyorlar dediğim gibi ben blyrm demiyorm benimki tavsiye belkide ben yanlisimdir. Bu konularda hiç kimsenin canını acitmam asla ince bir konu biz çocukları beslerken kaşıkla besliyordu biberona alismasin diye çocuk hemsiresiyim bu arada ama yine diyorm asla en doğrusunu ben blrm diyemem :) uygulama her zaman değişir inşallah bol bol emer seni. Sütün bol olsun rabbimdir verecek olan

Ooo daha çok varmış haftasına

Burc olayı neyse de bayrama denk gelirse nasıl olacak kızlar hic bilmiyorum. Ben arastirma hastanesinde dogum yapacagim ama kesin bi uzman olur mu yoksa oraya daha asistan kisileri koyarlar mi emin degilim. Anestezi uzmani olsun kadin dogumcu olsun bunlar önemli. Bi de sanırım yine epidural isteyecegim sezaryeni. Sezaryen olacaklar tamamen mi alacaksınız yoksa epidural mi?

Canım benim kuzen de aynı seninki gibi ilk aylarda gögüs ucu takarak emzirmişti sonraki aylarda normal emmeye başlamıştı yavrucak (arkadaşın endişesi belki derler ya biberona alışınca normal memeyi çekmek zor olur diye bebekler o nedenle meme reddi yaşar derler diye, ama sende bebek çekiyor ve belki de normalden daha zor süt geliyordur memene dogrudan temas etmediği için, o nedenle inşallah biraz kendini toparlarsın sende sadece anne sütü devam edersin inşallah sütün bol olur, bebişin çenesi güçlenince bol bol emer inşallah )

Epidural aldım Epidural sezeryanda da candır, neden dersen 6 saate yakın bel altı uyuşman geçmemiş oluyor ya o evrede yanındakinin yardımı ile bebeğini görüyorsun, emzirmeye başlıyorsun ama ağrı sızı kısmını hissetmiyorsun yada kademeli az az hissediyorsun o evrede de zaten agrı kesicilere falan hemen başlamış oluyorlar (tam uyutulunca ayrılınca herşeyi daha hızlı hissediyorsun)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…