2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Selam canim
Silikon ucuylada emse iyidir zamanla alisir
Benim ikizlee cok heyecanli hep ne zaman gelcek diye
Biliyorum cok kiskanacaklar kardeslerini bakalim nasil olcak

Erkenden verebiliyorlarmis ben 6 cm di dayanamadım aldım ama bu sefer doktor daha önce veririz ikinci 6 cm den sonra hızla gelir dedi bakalım neler yaşayacağız çok heyecanlıyım
Bende doğum heyecan yokta sezeryan ya sonrasını düşünüyom inş uyur inş emer diyr

Ya kızlar bide bişey sorcam şimdi ben cuma doğurcam ya kan tahlili vermiştim kan pıhtılaşma sı çok yüksek çıkmış çarşamba gene gel gene kan ver dedi Dr önemli bişey değil dedi ama bilemedim ki

Doktorum sadece spinali, anestezi doktoru spinal+epidural kombine tavsiye etti form doldururken kararsız kaldım boş bıraktık bana sormasalar iyiydi
Ben 29 kilo aldim 37+1
Pheeps seninde 26 rekor kırıldı ,29 kilo ile şampiyon aaska
Benim diyet olmasa iddialıydım ama bu ay 2 kilo bile verdim hatta, 20 kilo ilk 7 ayda aldığım kilo aslında

Hamileliğin ilk başlarında olsa kan sulandırıcı tedavi uygulanırdı, zaten sonuna geldiğin için o kadar önemli değildir, değerinizi siz gördünüz mü çok yüksek demişsiniz, doktorun tavrından önemli değil demesinden dolayı korkmanıza gerek yok kan pıhtılaşması normal doğumada ameliyata da engel değil, hamilelik sürecinde olsaydı tedavi gerektiren bir durumdu zaten son 5 gün kaldı bebişini kucağına almana

Sırası gelmişken burdada paylaşmak isterim doğumlar başlıyor artık, kiraz mevsimindeyiz malum, kiraz kanı sulandırdığı için sezeryanda ve normal doğumda daha çok kan kaybına neden oluyor, sezeryan gününüz belliyse kiraz yemeyi tamamen kesmeliyiz, degilsede tadımlık kontrollü yemeliyiz.

Kızlar selam , sizin bebişlerin ultrason görüntüsü nasıl ben her gittiğimde farklı bir bebekle karşılaşıyorum , sizce anlaşılıyor mu bebeğin yüz hatları böyle bal bal diyor musunuz bana öyle gelmiyor da

Bana adam adam biri çıkacakmış gibi geliyor.Çocuk adam,sakallı çıkmazsa iyi
Babasına benzetiyorum yanakları,çenesinde de muhtemelen gamzesi olacak
Burnu ben ama kalkık küçük

Bana adam adam biri çıkacakmış gibi geliyor.Çocuk adam,sakallı çıkmazsa iyi
Babasına benzetiyorum yanakları,çenesinde de muhtemelen gamzesi olacak
Burnu ben ama kalkık küçük
ben vallahi hiç benzetemedim ikimize de :) sağlıklı olsun da tabii heralde ödemden dolayı yavrum şiş şişti bu haftaki ultrasonda ama bence çok net anlaşılmıyordur heralde görüntüden ben benzetemiyorum

Kizlar kendi doktoruma msj attim
Nst kagitlarimi attim baska doktora gittimi soyledim
Bana yarin ogleden sonra gel dedi daha sakin olur
Eger sancin varsa senin ameliyatini yapabilirim dedim
Belki yarin bizim bebiş gelir
Bi yandan heyecanliyim bi yandan korkularim var

Hadi hayırlısı, sancı hissediyormusun peki şuan

Eski doktorumdaki ultrason çok iyiydi.Ben de 1 aydır net göremedim.Gamze gibi net görüntüler belli oluyor.

Yapiyorum yapiyorum hepsini yapiyorum ama comelip bacaklar acik ayaklar zemine duz durmak en etkilisi suan hissettigim haberiniz olsun
Aynen devam şampiyon kanala girmesi için bu hareket en iyisi bir yerden tutunup kendini geriye doğru verip yaparsan belinde rahat ederken fıtık vs olsun istemeyiz ama bence acele etme yengeç olsun seninki de gerçi pazartesi verecekler sana suniyi belli ki ama ben kendi sancınla en doğal yoldan ilerlemeni tavsiye ederim. Sağlık açısından hemen gelmesi gerekmiyorsa.

Eski doktorumdaki ultrason çok iyiydi.Ben de 1 aydır net göremedim.Gamze gibi net görüntüler belli oluyor.
Farklı 2 bebek gibi durmuyor mu yoksa bana mı öyle geliyor soldaki nisan görüntüsü sağdaki geçen haftadan

Eklentiler

• DBF8525A-BC21-479D-B9CD-B8D818E7AA8C.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 99
  • 453060C4-916D-4071-9AFE-F4EFD099D21F.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 89
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…