- 6 Mayıs 2020
- 1.273
- 3.123
- 83
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #22.421
Dün çok sancılıydım biraz zor bir gün geçirdim malum olmuş yaaa inşallah cumaya doğurmuş olayım diye dua ediyorum ben de
Oy oy maşallah kuzucuğaFarklı 2 bebek gibi durmuyor mu yoksa bana mı öyle geliyor soldaki nisan görüntüsü sağdaki geçen haftadan
Yarın 37 haftalık oluyor alsa bile Allahın izniyle sıkıntı olmaz, böyle desemde anlıyorum sizi inanın 38 olunca da +5 günün hesabını yapan bir insan olarak bunlar annelik vesvesesi, önemli olan sağlıkla gelsinler kavuştaya çok az kaldıYok fazla degil
Kalkarken yada yururken vajinamda batma oluyor sanki
Ben sonrası için hep iyi düşündüm ama tabi arada içim tedirgin oluyor ama inan çokta düşünecek vakit bulamıyorum hersey yolunda ve güzel olacak her sıkıntı geçer diyip duruyorum biraz poliyannalık hepimize iyi gelirBende doğum heyecan yokta sezeryan ya sonrasını düşünüyom inş uyur inş emer diyr
Sizinkiler de böyle mi acaba ? Her ultrasonda farklı bir bebek görüyorum benMaşallah cok tatli
Biri kucukken cekilmiş ondan olabilir
Hepimiz için kolay doğumlar olsun inşallah, hayırlı zamanda kolaylıkla kucağımıza alıp büyütelimDün çok sancılıydım biraz zor bir gün geçirdim malum olmuş yaaa inşallah cumaya doğurmuş olayım diye dua ediyorum ben de
Çok umutlandım şimdi
Bir de kocaman sarıldım size
Bende de öyle oluyor ilk kalkışta ve yatakta dönerken sızıYok fazla degil
Kalkarken yada yururken vajinamda batma oluyor sanki
Oy oy maşallah kuzucuğasağdakinde daha kilo almış nanaklanmış annesi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Şekerin var mıydı şeker kaynaklı olabiliyor çünkü bende de gebelik şekeri var o yüzden sordum sıkıntı yapma doktorlar halleder onu bir şekilde sen şekerin varsa yükseltmemeye çalış doğuma kadarYa kızlar bide bişey sorcam şimdi ben cuma doğurcam ya kan tahlili vermiştim kan pıhtılaşma sı çok yüksek çıkmış çarşamba gene gel gene kan ver dedi Dr önemli bişey değil dedi ama bilemedim ki
Yani suyum gelmedi nst de bebe iyi hareketli gayet gun icinde... 3 gun verdi iste fitilden sonra bugun 2.gun biseyler olmazsa yarin bakicigiiizzz. Ama bel agrisi adet agrisiyla uyandim bugun bagirsaklarimda bozuk gibi sankiAynen devam şampiyon kanala girmesi için bu hareket en iyisi bir yerden tutunup kendini geriye doğru verip yaparsan belinde rahat ederken fıtık vs olsun istemeyizama bence acele etme yengeç olsun seninki de gerçi pazartesi verecekler sana suniyi belli ki ama ben kendi sancınla en doğal yoldan ilerlemeni tavsiye ederim. Sağlık açısından hemen gelmesi gerekmiyorsa.
Bir şeye benzemiyorKızlar selam , sizin bebişlerin ultrason görüntüsü nasıl ben her gittiğimde farklı bir bebekle karşılaşıyorum , sizce anlaşılıyor mu bebeğin yüz hatlarıböyle bal bal diyor musunuz bana öyle gelmiyor da
Hadi hayırlısı canım en uygunu ne ise o olsun senin için doğurursan aynı gün doğurmuş olucazKizlar kendi doktoruma msj attim
Nst kagitlarimi attim baska doktora gittimi soyledim
Bana yarin ogleden sonra gel dedi daha sakin olur
Eger sancin varsa senin ameliyatini yapabilirim dedim
Belki yarin bizim bebiş gelir
Bi yandan heyecanliyim bi yandan korkularim var
Bende öyle olmuştum doğum zamanıYani suyum gelmedi nst de bebe iyi hareketli gayet gun icinde... 3 gun verdi iste fitilden sonra bugun 2.gun biseyler olmazsa yarin bakicigiiizzz. Ama bel agrisi adet agrisiyla uyandim bugun bagirsaklarimda bozuk gibi sanki
Yok canım nişan geldi diye hemen doğum olmaz merak etmeKızlar bugün 37+5 im. Sanırım nişan geldi. Böyle aşırı afedersiniz sümüksü kremsi/sarımsı azıcık da pembece. Zatwn normal akıntıdan farklı, daha yopun ve büyüktü. Nerdeyse löp diye düştü hissettim. Ama kasılmam vs hiç yok, şuana kadar da hiç olmadı. Sizce napmalıyım? Doğum başladı mı demek oluyor bu?
Canım krem gibi sarımsı akıntı bende de çok. Aktığını hissediyorum bi anda bolca gelmiş oluyor. Birikip aktı diye düşünüyorum. Ama pembelik yok içinde. O yüzden bir şey diyemiyorum. Zamanında gelsin inşallah bebişKızlar bugün 37+5 im. Sanırım nişan geldi. Böyle aşırı afedersiniz sümüksü kremsi/sarımsı azıcık da pembece. Zatwn normal akıntıdan farklı, daha yopun ve büyüktü. Nerdeyse löp diye düştü hissettim. Ama kasılmam vs hiç yok, şuana kadar da hiç olmadı. Sizce napmalıyım? Doğum başladı mı demek oluyor bu?
benim dogumdan 3/4 gun once gelmisti canim dogum yakin demekki benimkide sumuksu yapışkan kahverengi kirmizimsiydiKızlar bugün 37+5 im. Sanırım nişan geldi. Böyle aşırı afedersiniz sümüksü kremsi/sarımsı azıcık da pembece. Zatwn normal akıntıdan farklı, daha yopun ve büyüktü. Nerdeyse löp diye düştü hissettim. Ama kasılmam vs hiç yok, şuana kadar da hiç olmadı. Sizce napmalıyım? Doğum başladı mı demek oluyor bu?
Nisan sali gunu geldi bende sen dusun dogum basladi kasilmalarim var dedigimden beride 6 gun oldu hala bebe yok ortada ozellikle ilk dogumsa uzun surebiliyor anladigim doktorunu bilgilendir sen yinede muayeneye daha sık cagirir ama relaax.Kızlar bugün 37+5 im. Sanırım nişan geldi. Böyle aşırı afedersiniz sümüksü kremsi/sarımsı azıcık da pembece. Zatwn normal akıntıdan farklı, daha yopun ve büyüktü. Nerdeyse löp diye düştü hissettim. Ama kasılmam vs hiç yok, şuana kadar da hiç olmadı. Sizce napmalıyım? Doğum başladı mı demek oluyor bu?
Açıklaman için teşekkür ederimHamileliğin ilk başlarında olsa kan sulandırıcı tedavi uygulanırdı, zaten sonuna geldiğin için o kadar önemli değildir, değerinizi siz gördünüz mü çok yüksek demişsiniz, doktorun tavrından önemli değil demesinden dolayı korkmanıza gerek yok kan pıhtılaşması normal doğumada ameliyata da engel değil, hamilelik sürecinde olsaydı tedavi gerektiren bir durumdu zaten son 5 gün kaldı bebişini kucağına almana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?