2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
JustAurora dün gece neden bilmiyorum sizi doğum yapmış gördüm hayırlara olsun inşallah
Dün çok sancılıydım biraz zor bir gün geçirdim malum olmuş yaaa inşallah cumaya doğurmuş olayım diye dua ediyorum ben de
Çok umutlandım şimdi
Bir de kocaman sarıldım size

Yok fazla degil
Kalkarken yada yururken vajinamda batma oluyor sanki
Yarın 37 haftalık oluyor alsa bile Allahın izniyle sıkıntı olmaz, böyle desemde anlıyorum sizi inanın 38 olunca da +5 günün hesabını yapan bir insan olarak bunlar annelik vesvesesi, önemli olan sağlıkla gelsinler kavuştaya çok az kaldı

Bende doğum heyecan yokta sezeryan ya sonrasını düşünüyom inş uyur inş emer diyr
Ben sonrası için hep iyi düşündüm ama tabi arada içim tedirgin oluyor ama inan çokta düşünecek vakit bulamıyorum hersey yolunda ve güzel olacak her sıkıntı geçer diyip duruyorum biraz poliyannalık hepimize iyi gelir

Dün çok sancılıydım biraz zor bir gün geçirdim malum olmuş yaaa inşallah cumaya doğurmuş olayım diye dua ediyorum ben de
Çok umutlandım şimdi
Bir de kocaman sarıldım size
Hepimiz için kolay doğumlar olsun inşallah, hayırlı zamanda kolaylıkla kucağımıza alıp büyütelim

Şekerin var mıydı şeker kaynaklı olabiliyor çünkü bende de gebelik şekeri var o yüzden sordum sıkıntı yapma doktorlar halleder onu bir şekilde sen şekerin varsa yükseltmemeye çalış doğuma kadar

Yani suyum gelmedi nst de bebe iyi hareketli gayet gun icinde... 3 gun verdi iste fitilden sonra bugun 2.gun biseyler olmazsa yarin bakicigiiizzz. Ama bel agrisi adet agrisiyla uyandim bugun bagirsaklarimda bozuk gibi sanki

Bir şeye benzemiyor doktor diyor bak burnu ağzı bakıyorum bakıyorum bir şey görmüyorum bende bozuntuya vermiyorum gördüm evet diyorum kucağıma almadan daha şekil şemal yok bende bir renklide gördüm tam görüş o görüş diğerleri yumru gibi bir sey ne mutlu görebilene

Hadi hayırlısı canım en uygunu ne ise o olsun senin için doğurursan aynı gün doğurmuş olucaz

Kızlar bugün 37+5 im. Sanırım nişan geldi. Böyle aşırı afedersiniz sümüksü kremsi/sarımsı azıcık da pembece. Zatwn normal akıntıdan farklı, daha yopun ve büyüktü. Nerdeyse löp diye düştü hissettim. Ama kasılmam vs hiç yok, şuana kadar da hiç olmadı. Sizce napmalıyım? Doğum başladı mı demek oluyor bu?

Yani suyum gelmedi nst de bebe iyi hareketli gayet gun icinde... 3 gun verdi iste fitilden sonra bugun 2.gun biseyler olmazsa yarin bakicigiiizzz. Ama bel agrisi adet agrisiyla uyandim bugun bagirsaklarimda bozuk gibi sanki
Bende öyle olmuştum doğum zamanı
Yok canım nişan geldi diye hemen doğum olmaz merak etme

Canım krem gibi sarımsı akıntı bende de çok. Aktığını hissediyorum bi anda bolca gelmiş oluyor. Birikip aktı diye düşünüyorum. Ama pembelik yok içinde. O yüzden bir şey diyemiyorum. Zamanında gelsin inşallah bebiş

benim dogumdan 3/4 gun once gelmisti canim dogum yakin demekki benimkide sumuksu yapışkan kahverengi kirmizimsiydi

Nisan sali gunu geldi bende sen dusun dogum basladi kasilmalarim var dedigimden beride 6 gun oldu hala bebe yok ortada ozellikle ilk dogumsa uzun surebiliyor anladigim doktorunu bilgilendir sen yinede muayeneye daha sık cagirir ama relaax.

Banada kafa büyüklugunden spınal sezeryana alalım riske gerek yok dedi ama yaklastıkca tırsıyorum Allah ızın verirse ilk dogumum olıcak 36haftadayız 38+6 da Allahın ıznıyle 6temmuzda sezeryana giricezdaha onxe cok girdim sezeryanada normal dogumada ama yaşamadim ellerim ayaklarım davul 58kgdan 75kgya cıktım

Açıklaman için teşekkür ederim değerlerimiz ben görmedim telefonda sordum Dr o dedi bazen yanlışta bakabiliyor çarşamba gel tekrar ver kan dedi de ondan tırstım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…