2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Haydiiii hayirlisiyla sag salim korkma heycan daha agir bassin kavusma vakti

Aa ben bu mesajı kaçırmışım şimdiden hayırlı olsun

Yani doktor neyi uygun görüyorsa bence onun olması daha mantıklı birde ricam sonuçta sezeryan veya normal doğum olcaklar için kötü ihtimaller ve senaryoları burda konuşmak doğumu yakın insanlara sanırım korkudan başka bişey kazandırmaz ve zihin bulanıklığı yapar hassas davranmakta fayda var :) mesela ben spinal olcam şuan aklıma bi acaba düştü. Bence bu tarz konuları uzmanlarına bırakıp birbirimizi korkuya düşürmeyelim herşeyin iyisini düşünmekte fayda var :)

Kızlar bugün öğlen yine gecenki gibi ağrı sancı arası karışık şeyler başladı. Yine büyük abdestim var gibi hissediyorum ama yok. Arada çok şiddetli giriyor ama çok arada düzensiz. Yarın sabah kontrolum var diye bekliyorum. Birde düzenli gelen bir sancım yok. Ama diğer hamileliklerimde böyle şeyler olmamıştı hiç 35e yeni girdim erken mi gelecek acaba bebis

Bende siz gibiyim. Karnımda ağrılar var ama düzensiz. Ara ara giriyor. Yarın sabah benim de kontrolüm var. 36+1im ben.

En dogru zamanda hayırlısı ile inşallah diyelim
Pheebs senden önce LadyMorganas atağa geçecek gibi haberin olsun

Nisan sali gunu geldi bende sen dusun dogum basladi kasilmalarim var dedigimden beride 6 gun oldu hala bebe yok ortada ozellikle ilk dogumsa uzun surebiliyor anladigim doktorunu bilgilendir sen yinede muayeneye daha sık cagirir ama relaax.
Canım sende en azından bir süredir kasılmalar var, ben de hiç yok hastaneyi aradık kasılmaları bekleyin dediler ama annem de beni 0 kasılmasız doğurmuş, açılma olduğu için doğumu başlatmışlar bilemedim ben de

Canım ben yurtdışında yasiyorum, en son gittigimde bebegin kafasi assagidaydi, suan icin normal dogum bekliyoruz. Hastaneyi de aradik kasilmalar baslayinca gelin dediler ama suan icin hicbir sey hissetmiyorum

Benimde oğlumda kasılma yoktu 4 cm açılma ile suni sancı verdiler :))

Amacım asla öyle bişey değil sonuçta bende hamileyim neden senaryo yazıp birilerini korktym sen sanırım spinal olacagn için o şekilde anladn. Arkadaş spinalle epiduralin farkını sormuş ben onu açıkladım sonuçta ben açıklasamda açıklamasamda durum bu benim yazdığıma göre risk oluşmuyor ki bunu kendiniz de araştırrsanz zaten bulursunuz ben her ihtimali arastrdgm icin mesela öğrenmiştim. Normal sezeryan epidural spinal her operasyonda risk olabilir sonuçta bile bile giriyoruz bu konuda karar verecek olan doktorun ve sensin risk dediğin de en fazla genele dönmesi zaten ki doktorunun bunu sana açıklaması gerekir zaten böyle bı ihtimale hazırlık olman açısından senin yazdıklarına göre ben sanki spinal sakın olma fln yazmışım korkutmusum gibi bı anlam çıktı yazdığımı tekrar okudum ben o şekilde anlamadım bende sezeryan olabilirim spinalde olabilirm ben olsam bende sorup öğrenir arastrrdm arkadaş sormuş öğrenmek için bende cevapladm yorum katmadm doktoruna sorarsan farkını oda bu şekilde açıklayacaktır ama dmk ki seni ona uygun görmüş biz doktorumza güvenmek zorundayız. bende olsam neyse onu bilmek isterdim tabiki ama bu seni farklı şekilde rahatsız ettiyse kusura bakma

Benim anlamadığım şu mesela 4 cm gelmiş zaten. Kasılma olmamasına rağmen ilerlemiş. Daha kendi kendine suni sancısız ilerlemez miydi? Yoksa hızlıca tamamlansın diye mi böyle yapıyor doktorlar?
40 i doldurdum enfeksiyon açısından daha fazla öyle kalamzdi nede olsa orda bir açıklık söz konusu

naaılsınız kızlar ne durumdasınız evi falan boyatıyoruz takip edemiyorum çok şükür boya işi bitti evi yerleştirmek kaldı arada benimde kasılma gibi bişey oluyo özellikle yorulunca LadyMorganas canım sağlıkla gelsin bebiş müsait oldukça haber ver merakta bırakma bende heralde evi yerleştiririm gelir gibi hissediyorum bakalım nasıl olucak şuan çok afederainiz alt tarafta bi ağrı var ama bebişim oynuyo baya hareketli artık rüyalarımda bile doğuruyorum biran önce kavuşmak istiyorum bi yanndan bi yandanda ne kadar dursa o kâr diyorum bakalım ne zaman gelmeye karar vericek güzel kızım

Yok est sen beni yanlış anladın aslında söylemek istediğim her işlemin riski var normal de sezeryan da aslında ben iğne kullandığım için gününden önce gelirse genel anetseziye dönecek bende çok araştırdım söylediklerinin doğru olduğunu biliyorum ama insanın içine sızı kaygı çöküyor 3 günüm kaldı allah izin verirse birazda o yüzden sanırım ihtimalleri düşünmek korkuttu beni :) genel anestezi hiç istemiyorum inşallah en hayırlısı neyse hepimiz için o şekilde olur doğumlarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…