- 12 Temmuz 2016
- 4.626
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.664
- 158
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #22.481
1 parmak acilmayi bende anlamadim acikcasi sonrasinda fitil etkisiyle anladim onunda etkisi gecti ama kasilmalar devam kontrole gitmeseydim acilma oldugunu ogrenemezdim yani acaba kontrole gidiyorum diye mi gitsen yurtdisinda nasil ilerliyo bilmiyorum amaCanım sende en azından bir süredir kasılmalar var, ben de hiç yokhastaneyi aradık kasılmaları bekleyin dediler ama annem de beni 0 kasılmasız doğurmuş, açılma olduğu için doğumu başlatmışlar bilemedim ben de
Genel anestezi istememe nedeniniz ne nasıl bir dezavantajı var benim genel olarak zorundaymış ne yazık ki daha önce genel anestezi aldım 2 kez bir sorun yaşamadım bebekle ilgili birşeyden dolayı mı istenmiyo genel anestezi bilginiz var mıYok est sen beni yanlış anladın aslında söylemek istediğim her işlemin riski var normal de sezeryan da aslında ben iğne kullandığım için gününden önce gelirse genel anetseziye dönecek bende çok araştırdım söylediklerinin doğru olduğunu biliyorum ama insanın içine sızı kaygı çöküyor 3 günüm kaldı allah izin verirse birazda o yüzden sanırım ihtimalleri düşünmek korkuttu beni :) genel anestezi hiç istemiyorum inşallah en hayırlısı neyse hepimiz için o şekilde olur doğumlarımız
Bebek çok mu yukarda acaba tekme falan atıp baskı mı yaratıyo göğsündeKızlar göğüs kafesime ağrı giriyor batma gibi sanki neden acaba normal mi ?
Yok yok hayır bebekten dolayı değil sadece uyuşma olmadığı için ağrı kesici etki gösterene kadar bir tık daha fazla agrı hissi oluyormuş. Direk uyandığımız için ama belden uyuşturmada 6 saat falan uyuşukluk devam ediyormuş. Neden genel olmak zorunda peki özel değilse eğer ben iğne kullanıyorum o yüzden bazı doktorlar ne olursa olsun geneli tercih ediyor kan sulandırıcı alanlarda.Genel anestezi istememe nedeniniz ne nasıl bir dezavantajı var benim genel olarak zorundaymış ne yazık ki daha önce genel anestezi aldım 2 kez bir sorun yaşamadım bebekle ilgili birşeyden dolayı mı istenmiyo genel anestezi bilginiz var mı
Benimki kan sulandırıcı kaynaklı değil belimde platin var o yüzden belden uyusturabilecekleri bı alan yokmuş o iğneyi belime sokamazlarmış riskli olurmuş. İçim rahatladı ağrıysa tek sebep dayanırım ağrıya bişey olmazYok yok hayır bebekten dolayı değil sadece uyuşma olmadığı için ağrı kesici etki gösterene kadar bir tık daha fazla agrı hissi oluyormuş. Direk uyandığımız için ama belden uyuşturmada 6 saat falan uyuşukluk devam ediyormuş. Neden genel olmak zorunda peki özel değilse eğer ben iğne kullanıyorum o yüzden bazı doktorlar ne olursa olsun geneli tercih ediyor kan sulandırıcı alanlarda.
senin normalmiydi canım sağlıkla gelsinde herşey bi şekilde hallolur bende sürekli düşünüyorum oğlum ben hastanedeyken napıcak diye ama yapacak bişey yok bir gün sabredicez sağlıkla geelsin miniş haber ver durumundan canımBende bu gece uyumak istemyrm. Sanki kasılma var ama çok net değil bebek toplaniyor. Wc hissi vs akintimda fazla gece olsun istemyrm aslında :/ çocuğum var onu kime birakicam gündüz olsa çözüm var ama akşam uyuyor yavrum. Bakalm hayirlisi olsun
Yok yok hayır bebekten dolayı değil sadece uyuşma olmadığı için ağrı kesici etki gösterene kadar bir tık daha fazla agrı hissi oluyormuş. Direk uyandığımız için ama belden uyuşturmada 6 saat falan uyuşukluk devam ediyormuş. Neden genel olmak zorunda peki özel değilse eğer ben iğne kullanıyorum o yüzden bazı doktorlar ne olursa olsun geneli tercih ediyor kan sulandırıcı alanlarda.
Çok geçmiş olsun tabiki doktor en doğrusunu bilir :) bebek açısından sorun yok endişe etme inşallah sağlıcakla al kucağına.Benimki kan sulandırıcı kaynaklı değil belimde platin var o yüzden belden uyusturabilecekleri bı alan yokmuş o iğneyi belime sokamazlarmış riskli olurmuş. İçim rahatladı ağrıysa tek sebep dayanırım ağrıya bişey olmaz
Evet 40 gün daha devam doğum sonrası doğumdan 1 gün önce kullanmıycam sadece. Çarşamba iğne olmuycam perşembe doğum inşallah.Ne zamana kadar iğneye devam edeceksiniz, birde dogumdan sonra da devam edenler varmış sizin de devam edecek mı?
Hiç bir fikrim yok benim bu defa erkek olacak kısmetse,artık bir kac isim belirleyip yüzüne bakınca mı karar versem diyorum o kadar karar veremedimNehir yegenimin ismi ah ah ne isimler geldi gectisen ne düşünüyorsun var mi allinda biseyler
Bedenleri yazıyor aslında ben L aldım 44 bedene kadar uyumlu diyordu ,aslında bir ara acıp bir tanesini denesem iyi olur orda süpriz olmasınKızlar günaydın depent kilot demişsiniz bende alayım ondan dedim ama boy boy size olanı nasıl bilcez üstünde şu kiloya şu okur diyede yazmıyo
Masallah biz hiç göremedik hep eli yüzündeFarklı 2 bebek gibi durmuyor mu yoksa bana mı öyle geliyor soldaki nisan görüntüsü sağdaki geçen haftadan
Canim gercekten mi? Ne yapsam acaba 3 gun bekleyip hic kasilmam olmazsa hastaneye mi gitsem direktBenimde oğlumda kasılma yoktu 4 cm açılma ile suni sancı verdiler :))
Evet olabilir sanirim 2-3 gun bekleyecegim, hala bir sey hissetmezsem hastaneye gidecegim en azindan kontrol etsinler1 parmak acilmayi bende anlamadim acikcasi sonrasinda fitil etkisiyle anladim onunda etkisi gecti ama kasilmalar devam kontrole gitmeseydim acilma oldugunu ogrenemezdim yani acaba kontrole gidiyorum diye mi gitsen yurtdisinda nasil ilerliyo bilmiyorum ama
Doktorum sadece spinali, anestezi doktoru spinal+epidural kombine tavsiye etti form doldururken kararsız kaldım boş bıraktık bana sormasalar iyiydi
Sanırım anestezici ne derse ona uymak daha mantikli
Hadi hayirli haberler ver cnm ben de yarin doktora gidiyorum bakalim.Kizlar kendi doktoruma msj attim
Nst kagitlarimi attim baska doktora gittimi soyledim
Bana yarin ogleden sonra gel dedi daha sakin olur
Eger sancin varsa senin ameliyatini yapabilirim dedim
Belki yarin bizim bebiş gelir
Bi yandan heyecanliyim bi yandan korkularim var
Evet canım trendyolda buldum bedenleri yazıyormuş zaten marketlerde bulamadım bu markayı mecbur trendyoldan alcam bende l alırım muhtemel 42/50 beden arası diyorBedenleri yazıyor aslında ben L aldım 44 bedene kadar uyumlu diyordu ,aslında bir ara acıp bir tanesini denesem iyi olur orda süpriz olmasın
Aaa cnm yaa Rabbim kolaylikla saglikla dogum yapmani nasipEveeet kizlar 6.30 itibariyle suyum geldi suan yoldayim hastaneye gidiyorum gayet iyiyim hafif kasilmalarim var. Dua edin banaaaaa oglusu almaya gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?