2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
1 parmak acilmayi bende anlamadim acikcasi sonrasinda fitil etkisiyle anladim onunda etkisi gecti ama kasilmalar devam kontrole gitmeseydim acilma oldugunu ogrenemezdim yani acaba kontrole gidiyorum diye mi gitsen yurtdisinda nasil ilerliyo bilmiyorum ama

Bende bu gece uyumak istemyrm. Sanki kasılma var ama çok net değil bebek toplaniyor. Wc hissi vs akintimda fazla gece olsun istemyrm aslında :/ çocuğum var onu kime birakicam gündüz olsa çözüm var ama akşam uyuyor yavrum. Bakalm hayirlisi olsun

Genel anestezi istememe nedeniniz ne nasıl bir dezavantajı var benim genel olarak zorundaymış ne yazık ki daha önce genel anestezi aldım 2 kez bir sorun yaşamadım bebekle ilgili birşeyden dolayı mı istenmiyo genel anestezi bilginiz var mı

Yok yok hayır bebekten dolayı değil sadece uyuşma olmadığı için ağrı kesici etki gösterene kadar bir tık daha fazla agrı hissi oluyormuş. Direk uyandığımız için ama belden uyuşturmada 6 saat falan uyuşukluk devam ediyormuş. Neden genel olmak zorunda peki özel değilse eğer ben iğne kullanıyorum o yüzden bazı doktorlar ne olursa olsun geneli tercih ediyor kan sulandırıcı alanlarda.

Benimki kan sulandırıcı kaynaklı değil belimde platin var o yüzden belden uyusturabilecekleri bı alan yokmuş o iğneyi belime sokamazlarmış riskli olurmuş. İçim rahatladı ağrıysa tek sebep dayanırım ağrıya bişey olmaz

senin normalmiydi canım sağlıkla gelsinde herşey bi şekilde hallolur bende sürekli düşünüyorum oğlum ben hastanedeyken napıcak diye ama yapacak bişey yok bir gün sabredicez sağlıkla geelsin miniş haber ver durumundan canım

Ne zamana kadar iğneye devam edeceksiniz, birde dogumdan sonra da devam edenler varmış sizin de devam edecek mı?

Çok geçmiş olsun tabiki doktor en doğrusunu bilir :) bebek açısından sorun yok endişe etme inşallah sağlıcakla al kucağına. ne zaman doğum belli mi tarihi?

Nehir yegenimin ismi ah ah ne isimler geldi gecti sen ne düşünüyorsun var mi allinda biseyler
Hiç bir fikrim yok benim bu defa erkek olacak kısmetse,artık bir kac isim belirleyip yüzüne bakınca mı karar versem diyorum o kadar karar veremedim

Kızlar günaydın depent kilot demişsiniz bende alayım ondan dedim ama boy boy size olanı nasıl bilcez üstünde şu kiloya şu okur diyede yazmıyo
Bedenleri yazıyor aslında ben L aldım 44 bedene kadar uyumlu diyordu ,aslında bir ara acıp bir tanesini denesem iyi olur orda süpriz olmasın

Evet olabilir sanirim 2-3 gun bekleyecegim, hala bir sey hissetmezsem hastaneye gidecegim en azindan kontrol etsinler

Bedenleri yazıyor aslında ben L aldım 44 bedene kadar uyumlu diyordu ,aslında bir ara acıp bir tanesini denesem iyi olur orda süpriz olmasın
Evet canım trendyolda buldum bedenleri yazıyormuş zaten marketlerde bulamadım bu markayı mecbur trendyoldan alcam bende l alırım muhtemel 42/50 beden arası diyor

Eveeet kizlar 6.30 itibariyle suyum geldi suan yoldayim hastaneye gidiyorum gayet iyiyim hafif kasilmalarim var. Dua edin banaaaaa oglusu almaya gidiyorum
Aaa cnm yaa Rabbim kolaylikla saglikla dogum yapmani nasip
etsin demek artik geliyor bebis. Insallah guzel haberlerini yaz buraya merak ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…