2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Eveeet kizlar 6.30 itibariyle suyum geldi suan yoldayim hastaneye gidiyorum gayet iyiyim hafif kasilmalarim var. Dua edin banaaaaa oglusu almaya gidiyorum
ayy kendim doğuruyo gibi heyecanlandım sağlıkla gelsin miniş inşallah kolay bir doğum olur bol bol dua et canım doğuma gidenin duası kabul olurmuş bizlerede dualarında yer ver allah kolaylık versin

Eveeet kizlar 6.30 itibariyle suyum geldi suan yoldayim hastaneye gidiyorum gayet iyiyim hafif kasilmalarim var. Dua edin banaaaaa oglusu almaya gidiyorum
Evett benim de gece 03:20 gibi suyum geldi, hastaneye gittik ama hala daha hic kasilmam olmadigi icin eve geri gonderdiler. Biraz evde durup kasilmalar olunca gidecegiz geri :) hadi bakalim once kim dogurcak insallah saglikla aliriz kucagimiza, cok heycanli

Ay hayirli olsun kolay olsun ikimizede insallah Allah yardimcimiz olsun

bugün bebişler sıra sıra geliyo inşallah kolay olur doğumlarınız bebişler annelerini fazla yormadan gelirler kaç haftalıktınız tam

Hadi Allah sağlıkla kavuştursun bana benziyor doğumun bende oğlumda aynen böyle bir saatte gittim ama ilk olduğu için açılma biraz uzun sürdü inşallah senin ki daha çabuk tamamlanır. Çömel kalk ve bol İnşirah oku ilk ıngayı duyduğun an ahah ben nasıl doğurdum diyip şok olacaksın ebene ve dr una kendini bırak çığlık atmadan yani nefesini kaçırmadan sancıyla beraber karnından aşağı nefesinle ittir sana güveniyorum bu iş sende

Yahu kızlar merak ettim sizin acaba beklenen doğum tarihleriniz bu tarihler miydi ultrason kağıdında yazar hani sat a göre 21i mesela ama bebeğin gelişimine göre 15 i falan? Ben çünkü hep o beklenen tarihe göre doğurdum 1 hafta filan erken yani 39 hafta da ama siz bayağı erkencisiniz ay korku geliyor ben daha hazır değilim çantam vs temmuza kadar beklerim diye acele etmedim yıkadım da ütülemek ve çantaya gruplamak kaldı ay neyse bugün doğuracaklar inşallah sağlıkla kucağına alsın yavrularını. Bol sütlü süt kokulu günleriniz olsun

Çok geçmiş olsun tabiki doktor en doğrusunu bilir :) bebek açısından sorun yok endişe etme inşallah sağlıcakla al kucağına. ne zaman doğum belli mi tarihi?
Benim daha var belli gibi tarihi 7sinde diye konuştuk doktorumla birazdan yine kontrolüm var bı değişiklik olmazsainşallah hepimiz alalım sağlıkla kucağımıza artık biseycik kalmadı son günlerimiz hepimizin

Ayyyy çok heyecanlandım çok kolay doğumunuz olsun inşallah, Allah yardımcınız olsun, bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın, sütünüz bol olsun
LadyMorganas sende var mı bir haber doktora gidecektin

Benim beklenen 7 temmuzdu, 38. haftam

.

Rabbim sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin, dualarımız sizinle inşallah rabbim yardımcınız olsun
Bizi habersiz bırakmayın

canım bizim seninle haftalarımız aynıydı senin yerine çok heyecanlandım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah sağlıcakla alırsın kucağına bebişini

Canim gercekten mi? Ne yapsam acaba 3 gun bekleyip hic kasilmam olmazsa hastaneye mi gitsem direkt
Haftan nasıl canm ben. Önce iki cm di iki hafta bekledik resmen dort oldu ve hiç ağrı sızı yoktu normal agrilardie yani kırk hafta olunca suni sancı ile başlattılar. Çok hızlı şekilde ilerledi darısı sana benim doğumum kolaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…