2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Sabaha bişey kalmadı canım iyiyim şimdi bebek yerinden memnun sanırım. Gece gelir dedm ama yok :)

Bende yazıyım genelde biraz geç kendine geliyorsun sadece bu. Yani. Benim arkadaşım ilkini spinal oldu ikinisini genel genelde brz geç kendime geldim dedi yani çocuğu kucagna alma süreci daha geç oldu okdr birde gaz skntisi oldu bol hoşaf iç canım başka biseyi dert etme olur mu

İnşallah canim
Haydiiii hayirlisiyla sag salim korkma heycan daha agir bassin kavusma vakti
Saol canim
Aa ben bu mesajı kaçırmışım şimdiden hayırlı olsun
Saol canim
En dogru zamanda hayırlısı ile inşallah diyelim
Pheebs senden önce LadyMorganas atağa geçecek gibi haberin olsun
Hic belli olmaz benim sezeryan ya
Bide pheeps suyu gelmiş bu sabah gordum belki o daha erken getirir
Saglikla gelsinleeeeerrrr
Saol canim
Ladymorganas.935998 günaydın kızlar ayy Lady sen doğururum diyince bana ilk defa heyecan geldi hadi bize iyi haberlerini ver sağlıkla inş
İnsallah canim
Eveeet kizlar 6.30 itibariyle suyum geldi suan yoldayim hastaneye gidiyorum gayet iyiyim hafif kasilmalarim var. Dua edin banaaaaa oglusu almaya gidiyorum
Ayyy gercektinmi insallah sag saglim kavusursun bebegine

Saat 1 de gidecem allah nasip ederse

Suyun geldigi halde neden birakiyolar ki
İnsallah sag saglim kavusursun bebegine

Tamam canım senden de haber bekliyoruz, bugün güzel haberlerle dolu bir gün olacak inşallah

Selamlaaar guncelleme yapayim dedim 8.30ta giris yaptim kizlar 9da suni sanci baglandi acilmam 2 cm hala son 20dkdir guzel sanci hissediyorum tekrar bakilacak birazdan. İyi gidiyo sukur agridan cok basinc hissediyorum diyebilirim. Sanciyla beraber derin nefes aliyorum 4sn tut 4sn birak seklinde ve elimde tarak var sanciyla beraber taragi sıkıyorum ilgi dagitiyo etkili. Dua ediyorumda bi yandan sizde edin insallah kolayca atlatalim B bboobbeepp

ayy ben burda baya heyecan yaptım bikaç saate kadar cennet kokulu bir bebeğe kavuşucaksın inşallah güzel gider doğum sürecin sorunsuz bir şekilde kavuşursunuz

Cok heyecanli bi yandanda korkuyor insan
Ben diyorum zaman nasil gececek diye
İnsallah sıkintisiz rahat saglikli bi fogum yaşarsin

Canim harika, yolunda gidiyor gayet benim de en son acilmam 2 cmdi, sancilarimin sikligi ise her 15 dkda bir. Saat 13.30 gibi hastaneye gidicem tekrardan..

Turkiye’de yasayan herkes ayni soruyu soruyor ah bir bilsem.. 2 cm de acikligim var ama eve gonderdiler. Saat 13:30 icin geri cagirdilar ultrasonla bakicaklar sanirim ilk
Sen genede tedbirini al yollarlarsa eve yarin tekrar git
2 cmde yatiş bile yapiliyor senin suyunda gelmi#

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…