- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.990
- 133
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #22.521
Sabaha bişey kalmadı canım iyiyim şimdi bebek yerinden memnun sanırım. Gece gelir dedm ama yok :)senin normalmiydi canım sağlıkla gelsinde herşey bi şekilde hallolur bende sürekli düşünüyorum oğlum ben hastanedeyken napıcak diye ama yapacak bişey yok bir gün sabredicez sağlıkla geelsin miniş haber ver durumundan canım
Ayyy sonunda canm Allah yardımcın olsun inşallah çok güzel şekilde geçer biE haber et rabbim kolaylaştırsnEveeet kizlar 6.30 itibariyle suyum geldi suan yoldayim hastaneye gidiyorum gayet iyiyim hafif kasilmalarim var. Dua edin banaaaaa oglusu almaya gidiyorum
Bende yazıyım genelde biraz geç kendine geliyorsun sadece bu. Yani. Benim arkadaşım ilkini spinal oldu ikinisini genel genelde brz geç kendime geldim dedi yani çocuğu kucagna alma süreci daha geç oldu okdr birde gaz skntisi oldu bol hoşaf iç canım başka biseyi dert etme olur muGenel anestezi istememe nedeniniz ne nasıl bir dezavantajı var benim genel olarak zorundaymış ne yazık ki daha önce genel anestezi aldım 2 kez bir sorun yaşamadım bebekle ilgili birşeyden dolayı mı istenmiyo genel anestezi bilginiz var mı
İnşallah canimYarın 37 haftalık oluyor alsa bile Allahın izniyle sıkıntı olmaz, böyle desemde anlıyorum sizi inanın 38 olunca da +5 günün hesabını yapan bir insan olarak bunlar annelik vesvesesi, önemli olan sağlıkla gelsinler kavuştaya çok az kaldı
Saol canimHaydiiii hayirlisiyla sag salimkorkma heycan daha agir bassin kavusma vakti
Saol canimAa ben bu mesajı kaçırmışım şimdiden hayırlı olsun
Hic belli olmaz benim sezeryan yaEn dogru zamanda hayırlısı ile inşallah diyelim
Pheebs senden önce LadyMorganas atağa geçecek gibi haberin olsun
Saol canimSaglikla gelsinleeeeerrrr
İnsallah canimLadymorganas.935998 günaydın kızlar ayy Lady sen doğururum diyince bana ilk defa heyecan geldi hadi bize iyi haberlerini ver sağlıkla inş
Ayyy gercektinmi insallah sag saglim kavusursun bebegineEveeet kizlar 6.30 itibariyle suyum geldi suan yoldayim hastaneye gidiyorum gayet iyiyim hafif kasilmalarim var. Dua edin banaaaaa oglusu almaya gidiyorum
Saat 1 de gidecem allah nasip ederseAyyyy çok heyecanlandım çok kolay doğumunuz olsun inşallah, Allah yardımcınız olsun, bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın, sütünüz bol olsun
LadyMorganas sende var mı bir haber doktora gidecektin
Suyun geldigi halde neden birakiyolar kiEvett benim de gece 03:20 gibi suyum geldi, hastaneye gittik ama hala daha hic kasilmam olmadigi icin eve geri gonderdiler. Biraz evde durup kasilmalar olunca gidecegiz geri :) hadi bakalim once kim dogurcakinsallah saglikla aliriz kucagimiza, cok heycanli
Tamam canım senden de haber bekliyoruz, bugün güzel haberlerle dolu bir gün olacak inşallahİnşallah canim
Saol canim
Saol canim
Hic belli olmaz benim sezeryan ya
Bide pheeps suyu gelmiş bu sabah gordum belki o daha erken getirir
Saol canim
İnsallah canim
Ayyy gercektinmi insallah sag saglim kavusursun bebegine
Saat 1 de gidecem allah nasip ederse
Ben şimdi ufak azar işittim kahvaltı yapıp 1-1,5 saat geçip öyle Nst için gelecektin dedilerKizlar benim nstye bagli ameliyat olup olmamam doktor hazirlik gel dedi
Sabah kahvalti yaptim bitti sizce yemek yemelimiyim?
ayy ben burda baya heyecan yaptımSelamlaaar guncelleme yapayim dedim 8.30ta giris yaptim kizlar 9da suni sanci baglandi acilmam 2 cm hala son 20dkdir guzel sanci hissediyorum tekrar bakilacak birazdan. İyi gidiyo sukur agridan cok basinc hissediyorum diyebilirim. Sanciyla beraber derin nefes aliyorum 4sn tut 4sn birak seklinde ve elimde tarak var sanciyla beraber taragi sıkıyorum ilgi dagitiyo etkili.Dua ediyorumda bi yandan sizde edin insallah kolayca atlatalim B bboobbeepp
Sakin kiz dogurmayin sizde hemenayy ben burda baya heyecan yaptımbikaç saate kadar cennet kokulu bir bebeğe kavuşucaksın inşallah güzel gider doğum sürecin sorunsuz bir şekilde kavuşursunuz
Cok heyecanli bi yandanda korkuyor insanSelamlaaar guncelleme yapayim dedim 8.30ta giris yaptim kizlar 9da suni sanci baglandi acilmam 2 cm hala son 20dkdir guzel sanci hissediyorum tekrar bakilacak birazdan. İyi gidiyo sukur agridan cok basinc hissediyorum diyebilirim. Sanciyla beraber derin nefes aliyorum 4sn tut 4sn birak seklinde ve elimde tarak var sanciyla beraber taragi sıkıyorum ilgi dagitiyo etkili.Dua ediyorumda bi yandan sizde edin insallah kolayca atlatalim B bboobbeepp
Bana Dr sezeryan gününden önce 12 den sonra biley yeme dedi belki bu gün yediğin için yarına kalır ama çarşamba iyidirKizlar benim nstye bagli ameliyat olup olmamam doktor hazirlik gel dedi
Sabah kahvalti yaptim bitti sizce yemek yemelimiyim?
Turkiye’de yasayan herkes ayni soruyu soruyorSuyun geldigi halde neden birakiyolar ki
İnsallah sag saglim kavusursun bebegine
Canim harika, yolunda gidiyor gayetSelamlaaar guncelleme yapayim dedim 8.30ta giris yaptim kizlar 9da suni sanci baglandi acilmam 2 cm hala son 20dkdir guzel sanci hissediyorum tekrar bakilacak birazdan. İyi gidiyo sukur agridan cok basinc hissediyorum diyebilirim. Sanciyla beraber derin nefes aliyorum 4sn tut 4sn birak seklinde ve elimde tarak var sanciyla beraber taragi sıkıyorum ilgi dagitiyo etkili.Dua ediyorumda bi yandan sizde edin insallah kolayca atlatalim B bboobbeepp
Sen genede tedbirini al yollarlarsa eve yarin tekrar gitTurkiye’de yasayan herkes ayni soruyu soruyorah bir bilsem.. 2 cm de acikligim var ama eve gonderdiler. Saat 13:30 icin geri cagirdilar ultrasonla bakicaklar sanirim ilk
Benim ilk gebelikte sabah yemistim 2 saat sonra ameliyata aldilarBana Dr sezeryan gününden önce 12 den sonra biley yeme dedi belki bu gün yediğin için yarına kalır ama çarşamba iyidir
Yok canim artik zaten suyum geldikten sonra 24 saat icinde dogum baslamali dediler enfeksiyon kapma riski oldugu icinSen genede tedbirini al yollarlarsa eve yarin tekrar git
2 cmde yatiş bile yapiliyor senin suyunda gelmi#
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?