2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bir senin bebiş bir de benim bebiş içeride çok mutlu herhalde asla belirtim yok ve ben hafta olarak buradaki herkesten öndeyim nerdeyse ya önce benim doğurmam gerekirdi
Keyfi kıyak valla hareketli maşallah sanki ben burda mutluyum doğup ne yapacam der gibi senin kide öyledir kesin bizi 41 haftaya kadar bekletirler

Benim ki bazen acikinci kafayı yiyor sanki genlesiyor mu esniyomu canımı yakıyor sonraki zamanlarda sakin karnımı sallıyorum elimle kalk len die yok tinlamiyor bile

Bütün doğum yapan annelere hayırlı olsun allh analı babalı büyütsün insllh cnm sen kaç haftalık doğum yaptın

Oğlak burcu olmanın getirisi hayatı kolaylaştırmanın yollarını bulmak. Bilgiyi paylaşmayı da seviyorum, nacizane yararlı olduysa ne mutlu bana
Benim kız la oğlan boğa Allah'ım hiç cekilmiyolar çeneleri düşük resmen

Hiç bilmiyorum dua edin
Haydi maşallah kendinden 5 6 cm olduysa 2,3 3 gibi en fazla doğurursun sakin ol sancını güzel karşıla bunun seni miniğine yaklaştıran birşey olduğunu düşünürsen daha rahat geçer çömel kalk bir yerden tutunup ıkınma isteği gelince anlayacaksın zaten ebende gelir çıkarsın yatağına ıkınma isteğiyle beraber derin nefes ve olabildiğince uzun ıkın 1, 2,3 derken bir ıngaaaaa veeeee işte orada göğsünde minnak bir yavru çipil çipil sana bakacak. Sonrasında birşey hissetmeyeceksin zaten. Tüm ağrılar sancılar bitecek bol sütlü günler başkayacak inşallah Allah'ın izniyle.. bizi de unutmayın ama

Doğru kişiye yazdım menekşeye. Doguma giriyor su an.Sen yanlış görmüşsün
Ayyy valla yanlış görmüşüm ne yapayım beyin mi kaldı bizde hamilelik ten okuyamamisim bile baksana senle biz kaldık kız valla bak şimdi gittim bol bol yürüdüm merdiven çıktım dört kat ama tık yok la

fark ettim. Daha erken yapma öyle şeyler. 37yi geçsin sonra başlarız merdiven olayına. Geliverir valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…