2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Canm gözün aydın inşallah ya şafi ismiyle ağrılarında şifa bulur duamdasn

Ay yok yetti bana sıkıntılı bi gebelik süreci geçirdim ağırlaştım sıcak zorluyor ayaklar şişiyor ağrıyor tabanlar bla bla bla gelsin minigim. Doktor 38 de sezeryan diyor ama 37yi bile teklif ed3sim var
Ayaklarımın altı bile bir anda şişti az ayakta kalsam kocaman oluyor. Tek değilim demek
37 Bayram a gelmiyor mu ya
Bayram çıksın aradan

Hepinize cok tesekkurler mesajlariniz iciiin Allah saglikla kavusmayi nasip etsin dogum yapan arkadaslarimada gecmis olsuuuuun buda bitti diyoruz sukur normal dogum yapicaklar ilk dogumu olanlara sesleniyoooruuuum. Korkmayin agrilara karsi degil agrilarla birlikte hareket edince firt geliyor bebeler. Yeter ki dirayetli olun nefes cok cok onemli nefes alin.

Kızlar selammm :) kontrolümüz vardı 37+3 üz bugün, nst de 1-2 sancı çıktı ama doktor çok önemsemedi muhtemelen çok yüksek değildi, bebiş de kanalda artık doktor haber edersin suyun gelirse sancın olursa dedi rahim duvarı incelmeye başlamış bakalım hepimize hayırlı kolay su gibi doğumlar olsun

Ay doğum yapan arkadaşlara özendim ama hala bir şey hazırlamadığım için beklesin modundayım bugün doktor kontrolüm var. 35+3 teyim. Nst'ye alır herhalde. İlk defa nst'ye gircem. Arada sancımsı şeyler hissediyorum ama ilk gebeliğim, sancı mı değil mi bilmiyorum. Bugün onu öğrenirim heyecanı içindeyim.
Ay bir de okul bitti, hayatım düzene girdi normalde okuldan eve gelince bitik oluyordum. Hemen yatayım dinleneyim moduna giriyordum. Yürüyüş spor vs yapmak istemiyordum. Geceleri uyumakta sabahları uyanmakta zorlanıyordum. Okul bittiğinden beri erkenden uyuyorum, sabah kalkıp güzelce kahvaltımı yapıyorum, düzenli yemek yapıp yiyorum. Pilates, yürüyüş yapıyorum. Enerjim oluyor, evi yavaştan toparlayıp temizliyorum. ben normalde böyle biri değildim, noldu bana diyorum

Sağol canım.Dün gecem biraz daha iyi geçti.
Hamilelikte o kremleri kullanabilir miyim bilmiyorum.Zeytinyağı daha güvenilir çare gibi şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…