2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bir de hemoroid için eğer doğal çözüm yoksa genel cerrahi dr u bulun kendinize kızlar bu başlangıç olduğu için çok büyük birşey değil ama yapılması lazım bende hamilelikte değil ama sonrasında olmuştu üzüntüden kadın dr bulayım derken birini buldum muayeneye diye gittim kadın yukarı çık bemi bekle dedi sedyeye yatırttı çat çut içerideki pıhtıyı aldı beni gönderdi ben şok ama sonrasında tekrar olmadı kabız olmamaya dikkat ediyorum tabi. Şimdiden hoşaf yapıp şişeledim bende doğum sonrası için.

Ben de varım 35teyim hiç belirti yok bebiş i de yukarda hissediyorum. Sadece suyu azalmış dedi elimde sürahiyle geziyom bakalım
Bende varım 35 de ama benim doğurasim yok temmuz 8 9 u bulsak bari diyorum. Maksimum 23 temmuZ son gün
Hatta doğum yapanlari okudukça erken oldular ya daha vakit var falan diyorum.

Erken dogurmayin kız hayatimizin 9 aylık süreci sonuna kadar mutlu mesut geçirelim ( dedim ve yarın doğuma gidermişim)

Dün bebeklerine kavuşan annelere hayırlı olsun

Hemoroid olayı bende 28. Haftada oldu 1 hafta çok sancılı ve kanamaliydi. Şimdi sancı yok ama nohut büyüklüğünde beze var.
Ki hayatımın her dönemi kabız olan ben bir hamilekikte kabız olmadım ama onda da hemoroid oldum

Ben de gelsin istiyorum hele dünkü doğumlardan sonra çok heveslendim
Bende aynı durumdayım tüm gece bebeğimi kucağıma aldığımı emzirdiğimi felan hayal ettim bir yanım gelmesi için çok istekli bir yanımda 39u görsün diyor, bakalım canı nasıl isteyecek Adakuşumun

Canım Pheebs adım adım takip ettim sürecini çok sevindim ikinizin de sağlıklı olmasına. Sağlıkla büyüsün oğluşun çok güzel bir doğum hikayen olmuş. Umarım dikişlerin de hemen iyileşir.

G gumusservii nin bugun ameliyati vardi
Cok merak ettim insallah bebegini kucagina almistir
G gumusservii senden hayırlı haber bekliyoruz
Kızlar öncelikle Allah hepinizden razı olsun. Çok şükür doğum yaptım, bebeğim de ben de iyiyiz. Doğum yapacak herkese Rabbim yardım etsin, iç ferahlığı versin. Sezaryen olduğum için ağrılarım çok ama onun dışında iyiyim. Bir de tek göğüsten emebiliyor su an, diğerini halletmeye calisiyorum ucu falan biraz küçük onun. İnşallah halledeceğiz. Bebeğinin boynunda kordon olanlar da bence hiç riske atmasın sezaryen olsun derim. Çünkü meğer benimki son günlerde normal gelmeye kalkmış o yüzden kordon sıkışmış. Yani normal doğum epey riskli kordon varken, aman diyim. Tekrar çok teşekkür ediyorum hepinize, merak etmişsiniz iyi ki varsınız hepiniz sağlıkla kavuşun meleklerinize...

Ay yok yetti bana sıkıntılı bi gebelik süreci geçirdim ağırlaştım sıcak zorluyor ayaklar şişiyor ağrıyor tabanlar bla bla bla gelsin minigim. Doktor 38 de sezeryan diyor ama 37yi bile teklif ed3sim var

Çok geçmiş olsun gözün aydın ❤

Gozunuz aydan canim, Allah analı babalı büyütsün. Sanada acil şifalar versin. Kesik icinde elinden geldigi kadar havalandır. Daha çabuk iyileşir. Altına alt değiştirme ortusu ser, üzerinde ince birey al. Bol bol havalandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…