- 26 Kasım 2022
- 1.091
- 1.722
- 63
- 30
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #22.781
Senin daha erken ama 35tesin daha gelmesin annesiBen de varım35teyim hiç belirti yok bebiş i de yukarda hissediyorum. Sadece suyu azalmış dedi elimde sürahiyle geziyom bakalım
Haha kıyamam yaa hepatit vuruyorlar doğumda aşı kartları var nette ordan bakabilrisin :)Dün oğlumun doğum videosunu buldum keyfi yerinde yatarken kadının biri pat pat 2 bacağına iğne yaptı içim gitti resmen ne yaptığını bilmiyom ama
Ben de gelsin istiyorumSenin daha erken ama 35tesin daha gelmesin annesi37den önce kabul etmiyoruz hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin
Bende varım 35 de ama benim doğurasim yokBen de varım35teyim hiç belirti yok bebiş i de yukarda hissediyorum. Sadece suyu azalmış dedi elimde sürahiyle geziyom bakalım
Bende aynı durumdayım tüm gece bebeğimi kucağıma aldığımı emzirdiğimi felan hayal ettimBen de gelsin istiyorumhele dünkü doğumlardan sonra çok heveslendim
ay ben de 35 +0 oldum bugün. ama gelecek diye çok korkuyorum daha vakti var. fazla mı pimpirikliyim acabaBen de varım35teyim hiç belirti yok bebiş i de yukarda hissediyorum. Sadece suyu azalmış dedi elimde sürahiyle geziyom bakalım
Kizlar ben ameliyat oldum
Agrilarim var yazamıyorum bebek te yanimda uyuyor
Sonra yazarim size dua edin bana
Var var bekleyelim bizay ben de 35 +0 oldum bugün. ama gelecek diye çok korkuyorum daha vakti var. fazla mı pimpirikliyim acaba
Canım Pheebs adım adım takip ettim sürecini çok sevindim ikinizin de sağlıklı olmasına. Sağlıkla büyüsün oğluşun çok güzel bir doğum hikayen olmuş. Umarım dikişlerin de hemen iyileşir.Canim kizlar Allah razi olsun hepinizden bir suru mesaj yazmissiniz topluca tesekkur ediyorum darisi sizlerin basina kavusun bebislerinize saglikla insallah
Surecimiz guzeldi ama uzun oldu biraz ilk dogum diye sanirim. Sabah 6.30 suyum geldi malum 8.30ta yatis yaptigimda 2 parmak aciklik vardi kasilmalar 2 dk 3dk da bir geliyodu ve dogum odasina kadar ayni aralikta seyretti. Aciklik artmayinca suni sanciya basladik okudugum gibi degildi acikcasi suni sanci. Kademe kademe arttirdiklari icin agriyi karsilama firsatim oldu alistira alistira. Nefes egzersizi top ustunde ziplama squat derken saat 4te anca 5cm olabilmistim. Acilmam cok yavas oldu malesef 7cm oldugunda aksam 6ya geliyodu yavas yavas ikinarak acmami istedi doktorum. 1 saat sonra 10cm olduk 7.20de de kucuk beyimi kucagima aldim. Kesi atilmak zorunda kaldi dikislerim var ama cok degil sukur. Dogum odasinda son 20 dk gecirdim aktif olarak ve beni zorlayan kisim o oldu ama kendi kendime yapmaya calistigim icin ebemi ve doktorumu duymaya basladigimda en fazla 5 ikinma sonrasi bebegim kucagimdaydi iyi ki dogdun diyebildim kahkahayla gercekten aci bicak kesigi gibi bitiyormus. 3.5kg 51 cm tokmak kafa bir oglum oldu anlayacaginizsut sut henuz yok ama o ilk sivi mi deniyor nedir o geliyo bebem memeyi kavriyo sukur 2 saatte bir memede uyumamasi icin direniyorum 13 saat dogmaya calisti cocuk yoruldu tabi fosur fosur uyuyo bende gayet iyiyim sabah dus almayi bekliyorum hevesle benimde hikayem boyle oldu anlayacaginiz. Acilma kismi disinda gayet guzel gecirdim kendimce. Cok sukur kavustuk. Darisi sizlerin basina cennet kokusu gelsin hepinize buram buram
Kızlar öncelikle Allah hepinizden razı olsun. Çok şükür doğum yaptım, bebeğim de ben de iyiyiz. Doğum yapacak herkese Rabbim yardım etsin, iç ferahlığı versin. Sezaryen olduğum için ağrılarım çok ama onun dışında iyiyim. Bir de tek göğüsten emebiliyor su an, diğerini halletmeye calisiyorum ucu falan biraz küçük onun. İnşallah halledeceğiz. Bebeğinin boynunda kordon olanlar da bence hiç riske atmasın sezaryen olsun derim. Çünkü meğer benimki son günlerde normal gelmeye kalkmış o yüzden kordon sıkışmış. Yani normal doğum epey riskli kordon varken, aman diyim. Tekrar çok teşekkür ediyorum hepinize, merak etmişsiniz iyi ki varsınız
Ay yok yetti banaBende varım 35 de ama benim doğurasim yoktemmuz 8 9 u bulsak bari diyorum. Maksimum 23 temmuZ son gün
Hatta doğum yapanlari okudukça erken oldular ya daha vakit var falan diyorum.
Erken dogurmayin kız hayatimizin 9 aylık süreci sonuna kadar mutlu mesut geçirelim ( dedim ve yarın doğuma gidermişim)
Çok geçmiş olsun gözün aydın ❤Kızlar öncelikle Allah hepinizden razı olsun. Çok şükür doğum yaptım, bebeğim de ben de iyiyiz. Doğum yapacak herkese Rabbim yardım etsin, iç ferahlığı versin. Sezaryen olduğum için ağrılarım çok ama onun dışında iyiyim. Bir de tek göğüsten emebiliyor su an, diğerini halletmeye calisiyorum ucu falan biraz küçük onun. İnşallah halledeceğiz. Bebeğinin boynunda kordon olanlar da bence hiç riske atmasın sezaryen olsun derim. Çünkü meğer benimki son günlerde normal gelmeye kalkmış o yüzden kordon sıkışmış. Yani normal doğum epey riskli kordon varken, aman diyim. Tekrar çok teşekkür ediyorum hepinize, merak etmişsiniz iyi ki varsınızhepiniz sağlıkla kavuşun meleklerinize...
Perşembe demiştiGulue senin doğumun ne zamandı karıştırmadıysam yarın mı sezeryan olacaktın
Gelmez vaktinde gelir annesiay ben de 35 +0 oldum bugün. ama gelecek diye çok korkuyorum daha vakti var. fazla mı pimpirikliyim acaba
Allah analı babalı büyütsün canımBende bebeğimi dün 10:02 geçe aldım kucağıma doğum yapan annelere hayırlı olsun diyorum bekleyenlerde sağ salim kucaklarına alsınlar inşallah
Buldum canım aşı kartlarını hepatitmiş bide topuk kanı olcak hemen ayy unutmuşum hep bunları yaHaha kıyamam yaa hepatit vuruyorlar doğumda aşı kartları var nette ordan bakabilrisin :)
Canim kizlar Allah razi olsun hepinizden bir suru mesaj yazmissiniz topluca tesekkur ediyorum darisi sizlerin basina kavusun bebislerinize saglikla insallah
Surecimiz guzeldi ama uzun oldu biraz ilk dogum diye sanirim. Sabah 6.30 suyum geldi malum 8.30ta yatis yaptigimda 2 parmak aciklik vardi kasilmalar 2 dk 3dk da bir geliyodu ve dogum odasina kadar ayni aralikta seyretti. Aciklik artmayinca suni sanciya basladik okudugum gibi degildi acikcasi suni sanci. Kademe kademe arttirdiklari icin agriyi karsilama firsatim oldu alistira alistira. Nefes egzersizi top ustunde ziplama squat derken saat 4te anca 5cm olabilmistim. Acilmam cok yavas oldu malesef 7cm oldugunda aksam 6ya geliyodu yavas yavas ikinarak acmami istedi doktorum. 1 saat sonra 10cm olduk 7.20de de kucuk beyimi kucagima aldim. Kesi atilmak zorunda kaldi dikislerim var ama cok degil sukur. Dogum odasinda son 20 dk gecirdim aktif olarak ve beni zorlayan kisim o oldu ama kendi kendime yapmaya calistigim icin ebemi ve doktorumu duymaya basladigimda en fazla 5 ikinma sonrasi bebegim kucagimdaydi iyi ki dogdun diyebildim kahkahayla gercekten aci bicak kesigi gibi bitiyormus. 3.5kg 51 cm tokmak kafa bir oglum oldu anlayacaginizsut sut henuz yok ama o ilk sivi mi deniyor nedir o geliyo bebem memeyi kavriyo sukur 2 saatte bir memede uyumamasi icin direniyorum 13 saat dogmaya calisti cocuk yoruldu tabi fosur fosur uyuyo bende gayet iyiyim sabah dus almayi bekliyorum hevesle benimde hikayem boyle oldu anlayacaginiz. Acilma kismi disinda gayet guzel gecirdim kendimce. Cok sukur kavustuk. Darisi sizlerin basina cennet kokusu gelsin hepinize buram buram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?