- 24 Kasım 2022
- 935
- 993
- 33
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #22.881
MaşallahNormal olcak inşallah ama benim bebik usg de 2 hafta önde çıkıyor gelişimi. Gününe kalırsa 4 kiloyu geçer dedi doktorum eğer öyle olursa sezeryana dönebiliriz dedi . Yani şu an hersey hanımefendinin keyfine göreben normal olması için uzatmadan kendi gelsin istiyorum.
Bana da söylemedi niye geri çektiğini. Sadece ilk ultroson fotosuna baktı. 36 değil 35dedi. Ben de bi şey anlamadım ama bi tahminim var. Belki de bizim bebişler bi hafta önden gidiyordu sonra gelişimi kendi haftasına düştü geride gibi oldu. Ne bileyim anca bu geliyor aklımaBeni geri çektiler umutlu begonya da aynı şekilde yoksa bizde ondeydiknasip böyleymiş napalim sağlıklı olsunlar da
Ama kaç aydır böyleydi sonradan demeleri garip bayramdan sonra gidicem bakalım ne diycek haftasına özel le kendi doktorum ayniseyi söylüyor ama geçen ki serum ciğer geliştirici ilav verdiklerinde ordaki doktor düşürdü benim kinin böbrekleri büyük dendi Dow sendromlu dendi bazen okadar çok istiyorum ki dogmasini benim o diyorumBana da söylemedi niye geri çektiğini. Sadece ilk ultroson fotosuna baktı. 36 değil 35dedi. Ben de bi şey anlamadım ama bi tahminim var. Belki de bizim bebişler bi hafta önden gidiyordu sonra gelişimi kendi haftasına düştü geride gibi oldu. Ne bileyim anca bu geliyor aklıma
Bencede ikiside dogum yeterki iyi olsun sonucMaşallahben de normal olsun isterdim ama rahmimdeki anomaliden dolayı doktor risk alamayız dedi. Sağlikli olsun da gerisi önemli değil artık
Valla sancı ara ara geliyor ben de işe giriştim. Hareket edersem daha hızlanır doğum diye. Ama olan sancım da kaçtı içimeDogursana kız ne tutan içinde cikmakmi istemiyor
Sağlıkla kucakla miniği, sen üzme Tatli canını:)Benim kine gayet iyi dedi öğrendiğimden beri hep bu şekilde söyledi hiç geri felan almadı bizim kinde rahatsızlık vardı onun için geri çektiler birşeyler oldu ama anlamadım gerçi dowsendrom lu olsada benimdogsunda öpeyim istiyorum artık.
Kız sıkma canını benim de ikilide risk cıktı hatirlarsan. Bu sadece risk Yüz de yüz down sendromlu hickimse diyemez anne karnında. Rabbimden gelen baş üstüne. Ben de çok üzüldüm risk çıkınca keşke yaptirmasaydim kendimi yıpratmasaydım dedim ama nasip. Allahın izniyle hiçbi şey olmaz. Haftamız da varsın bi hafta geri olsunAma kaç aydır böyleydi sonradan demeleri garip bayramdan sonra gidicem bakalım ne diycek haftasına özel le kendi doktorum ayniseyi söylüyor ama geçen ki serum ciğer geliştirici ilav verdiklerinde ordaki doktor düşürdü benim kinin böbrekleri büyük dendi Dow sendromlu dendi bazen okadar çok istiyorum ki dogmasini benim o diyorumama senide anlamış değilim madem öyle en başında üç aylık içinde zaten haftası değişirdi
Sen ne alemdesin açılma arttı miBencede ikiside dogum yeterki iyi olsun sonuc
Bana da söylemedi niye geri çektiğini. Sadece ilk ultroson fotosuna baktı. 36 değil 35dedi. Ben de bi şey anlamadım ama bi tahminim var. Belki de bizim bebişler bi hafta önden gidiyordu sonra gelişimi kendi haftasına düştü geride gibi oldu. Ne bileyim anca bu geliyor aklıma
Doktorlar son adet tarihini kriter alır hafta ve doğum hesabında, bebeğin gelişiminin önde gitmesi demek sadece kilo olarak olur, biyolojik organ gelişimleri vs kilo ile ilgili değil ki hafta hesabı değişsin, benim de 2 haftalık önde gidiyor boy kilo ortalama hesaplıyor ama son adet tarihime göre doğum tarihi planladık, son adet tarihi bilinmiyorsa doktor tahmini usg nin hangi hafta ile uyumlu olduğunu söyleyebilir ancak, siz bilirsiniz ama ben son adet tarihime göre hesap yapardımAma kaç aydır böyleydi sonradan demeleri garip bayramdan sonra gidicem bakalım ne diycek haftasına özel le kendi doktorum ayniseyi söylüyor ama geçen ki serum ciğer geliştirici ilav verdiklerinde ordaki doktor düşürdü benim kinin böbrekleri büyük dendi Dow sendromlu dendi bazen okadar çok istiyorum ki dogmasini benim o diyorumama senide anlamış değilim madem öyle en başında üç aylık içinde zaten haftası değişirdien
Benimde yüksel risk çıktı eşime dahi söylemedim doktora konuyu burda kapatmak istiyorum dedim kendi içimde dahi düşünmedim içinizi ferah tutun o sadece bir test, doğru olsada dediğin gibi Rabbim den gelene hepimiz koca yürekli anneleriz, 1 hafta geri ileri çokta önemli değil sağlıkla gelsinler yeterkiKız sıkma canını benim de ikilide risk cıktı hatirlarsan. Bu sadece risk Yüz de yüz down sendromlu hickimse diyemez anne karnında. Rabbimden gelen baş üstüne. Ben de çok üzüldüm risk çıkınca keşke yaptirmasaydim kendimi yıpratmasaydım dedim ama nasip. Allahın izniyle hiçbi şey olmaz. Haftamız da varsın bi hafta geri olsun
Son adet tarihim net belli canım. Onu baz alsa 36 haftaligim. Ama doktor ona mi bakmıyor ben anlamadimkiDoktorlar son adet tarihini kriter alır hafta ve doğum hesabında, bebeğin gelişiminin önde gitmesi demek sadece kilo olarak olur, biyolojik organ gelişimleri vs kilo ile ilgili değil ki hafta hesabı değişsin, benim de 2 haftalık önde gidiyor boy kilo ortalama hesaplıyor ama son adet tarihime göre doğum tarihi planladık, son adet tarihi bilinmiyorsa doktor tahmini usg nin hangi hafta ile uyumlu olduğunu söyleyebilir ancak, siz bilirsiniz ama ben son adet tarihime göre hesap yapardım
Sağlıklı olsunlarda geride gelsin boşverBende iki hafta önce vardı 34 doldurmuştum sancı yaşadım iğne serum derken doktor şak die haftani geriye çekiyoruz dedi nedenini söylemedi bilebeni tutan şuan serumla verilen ilaçlar oldu sancimi bitirdi ilacın biri
İş yapınca ağrı hissetmiyorsun ki zatenValla sancı ara ara geliyor ben de işe giriştim. Hareket edersem daha hızlanır doğum diye. Ama olan sancım da kaçtı içime
Sağlıkla kucakla miniği, sen üzme Tatli canını:)
Aynen valla bir hafta erken mis veya bir hafta geçmiş umrumda değil yeterki doktorların yüzünü kara çıkarsın benim oğlum bobrekleriymis Dow sendromluymus umrunda değil ama biliyorum benim boncuğum sağlıklı olucakSağlıklı olsunlarda geride gelsin boşver
Bana öyle yaptılar son adet tarihini baz alicaz dedilerSon adet tarihim net belli canım. Onu baz alsa 36 haftaligim. Ama doktor ona mi bakmıyor ben anlamadimki
Öyle olsa doktor söylemezmi sana dowsendromlu diyeBenim kine gayet iyi dedi öğrendiğimden beri hep bu şekilde söyledi hiç geri felan almadı bizim kinde rahatsızlık vardı onun için geri çektiler birşeyler oldu ama anlamadım gerçi dowsendrom lu olsada benimdogsunda öpeyim istiyorum artık.
Sende erken doğuranlar dansın ozmnSen benle aynıymışsın canım,ama ben cuma doğuruyorum benimde normal olsa hiç belirtim yok ama temmuz ortasını bulurdu kesin
Benimde yüksel risk çıktı eşime dahi söylemedim doktora konuyu burda kapatmak istiyorum dedim kendi içimde dahi düşünmedim içinizi ferah tutun o sadece bir test, doğru olsada dediğin gibi Rabbim den gelene hepimiz koca yürekli anneleriz, 1 hafta geri ileri çokta önemli değil sağlıkla gelsinler yeterki
Kız aslan burcu zor olur gel sende yengeç doğurHeheheh herkez doğuruyor zaman geldi artık ben aslan burcu yapacam oğlumu
36 haftalıksın kimi bebek minyon olur kimi iri ama hafta uyumu kilodur sadece, hafta gelişimi doğum hesabı en sağlıklısı son adet tarihidir, belki dediğin gibi ona bakmadı doktorlarında bazen kafa gidip geliyorSon adet tarihim net belli canım. Onu baz alsa 36 haftaligim. Ama doktor ona mi bakmıyor ben anlamadimki
Dendi cnm fetal istendi yaptırmadım durumum olmadigi için zaman yaklaştıkça. Elim ayağım titriyor acaba sağlıklı mı yoksa doktorun dediği doğrumu düşünceler düşüncelerÖyle olsa doktor söylemezmi sana dowsendromlu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?