2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Sende erken doğuranlar dansın ozmngerçi bu haftalarda şükür cocuklari kuveze falanda almıyor direk annenin yanıda geliyor ha 38 39 beklemiştim ha 36 da 37 doğurmuş fark etmiyor artik
Benim başta şekerden çocuk kilo çok almıştı geçen hafta 3800 çıktı kilosu bu hafta 4 bulmuştur araya bayram giriyo diye mecbur 37 haftada alcaz dedi

Kafanıza takmayın cnm herşey allhtan içinizi ferah tutun benm ablamada ilk oğluna downsedromu dediler ablam cüce falan dediler aldırmam lazım dediler doktorlar ablam aldırmadı allh öyle görmüş ben dogururum dedi ve çocuk bir dogduki ne downsedromu ne cüce şuanda 5 yaşında anasinifina gidiyor öğretmeni diyormuş çok zeki bir çocuk masallh oyuzden herkezin yanılma payı oluyor içinizi ferah tutun

Dendi cnm fetal istendi yaptırmadım durumum olmadigi için zaman yaklaştıkça. Elim ayağım titriyor acaba sağlıklı mı yoksa doktorun dediği doğrumu düşünceler düşünceler
Aman banada dedi ben inanmıyor detaylı da bişey çıkardı zaten olsaydı biz o dönemleri atlattık çok şükğr

Orası öyle valla neler aldım ona neler çantası herşeyi hazır artık dün akşam biberonlarini dezenfekte ettim. Herşey güzel olucak Allah'ın izniyle. Yeterki sabır

Sen doğru bildiğin yoldan yürümeye devam et, anlık bile düşünme ben öyle yapıyorum ilk defa da biriyle paylaştım burada yazdım doktordan duyduğum andan itibaren konuyu kapattım, önümüze bakalım güzel düşünelim birbirimiz için dua edelim Rabbim bizim için iyi olanı bizden iyi bilir, her ne olursa olsun tüm sevgimizle heyecanımızla bekliyoruz, ne güzel bak doğuyor bebişler nasıl mucize yoktan var eden Allah bizede nasip etsin sağlıkla kavuşmayı

Aman banada dedi ben inanmıyor detaylı da bişey çıkardı zaten olsaydı biz o dönemleri atlattık çok şükğr
İnsallah dediğin gibi olur demin karnımı salladım yok uyanmiyor az göbek altimi oksayim dedim bir baktım idrar torbasına baskı yaptı

Dendi cnm fetal istendi yaptırmadım durumum olmadigi için zaman yaklaştıkça. Elim ayağım titriyor acaba sağlıklı mı yoksa doktorun dediği doğrumu düşünceler düşünceler
Anladım cnm doktorların yanılma payı oluyor kimi çocuk çok zeki olduğu için öyle cikabiliyormus deminde yazidm ablamın oglunada öyle dediler hatta cüce bile dediler çocuk şuanda dedikleri gibi deil İnanki hatta okulda öğretmenleri falan çok zeki bir çocuk bile diyorlar içini fereh tut sen allhin izniyle insllh öyle birşey olmaz yaniliyorlardir

İnşallah cnm inşallah neler dendi umursamıyorum ama insanın aklına takılıyor ilk ogrendigimde piskolojim bozulmuştu resmen kimseyle konuşmuyordum. Devamlı arastiriyordum şimdi bir saat uyusa karnimda birşey oldu diyorum uyandiriyorum şuan ayağı elimin altında okadar güzel birseyki üçüncü gebeligimde olsa sanki ilk gebeligim gibi çok güzel duygu his az büyüsün dortliycem

32+3 Ken 2100 grm dendi boyunada 45 sandım dediler heh ben kendim kasindin uyuyam sipahi uyandirisan hareketinden canımı yaktı resmen

Ben 2.çocuğu düşünmezken oldu şimdi yaşadığım duygularla 3.yü de düşünüyorum demekki 4 bile olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…