2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Hahahah uyuyan sipayi uyandırdım. Hareketlendi ayağını tuttum

Maşallah ben de normal olsun isterdim ama rahmimdeki anomaliden dolayı doktor risk alamayız dedi. Sağlikli olsun da gerisi önemli değil artık
Kesinlikle bende doğum şekline çok takılmıyorum en önemlisi sağlıkla gelmeleri . Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize

Heheheh çocuk evin neşesi kız valla
Uzun yıllar çocuksuz sonrada uzun yıllar tek çocuklu biri olarak 2.den sonra düşüncem değişti yoksa tek çocuk devamdışimdi üçüncü fikri uzak gelmiyor, bakalım bebişler doğunca da aynı fikirde olacakmıyız çok aşırı pimpirikli bir anne olduğum için tek çocukla kalmıştım umarım ikincide aynı olmam rahat olmak istiyorum olabilir miyim bilmiyorum kontrollerde bile doktorun aklıma gelmeyecek soru ve fikirlerle gidiyorum en son doktorum hiç unutmayacağım hastalarımdan oldun dedi neyse ki çok sabırlı sakin biri iyi idare etti 9 aydır

Hahahah ilki uslu oluyor ama ikinci çılgın olurmuş benim kiler öyle bakalım senin kiler nasıl olucak

Benimki ilki uslu değildi hala değil beklentim yüksek ikinciden bu yüzden, uslu hakkımı ikincide kullanmak istiyorum
İnşallah öyle olur en azından bu sakin olursa rahat edersin beni zorluycak birşey yok şuan çok şükür kızım 10 yaşında oğlum 9 yaşında. Vay be kaç sene geçmiş yaşlandım resmen 29 yaşında kocadim resmen

Kız ilk be ek mi bilmiyom ama o ağladıkça zor oluyordu o yüzden hep babasıyla gitti ben gitmedim o bahaneyle hastane çıkışında bir defter vermişlerdi onla takip etmiştim bende aşıyı
Ayy ben başkasının çocuklarına kıyamıyorum bilmiyorum nasıl dayanırım :)

Benimkide 12 yaşında yaşımı söylememe gerek yok diye düşünüyorum resmen ve fiillen

LadyMorganas canım bugün nasılsın çıktın mı evine inşallah bebek ve sen iyisinizdir :) aklımız sizlerde
Bende merak ediyorum, ilk gün yoğunluğu sürekli emzir gazını çıkar yapıyordur arkadaşlar şimdi süt kokulu kuzular çok gerçekçi bir insan olarak beni bile duygusal yaptı bu hormonlar inanılır gibi değil çaktırmamaya çalışıyorum ama okuduğum her güzel haberden kurduğum her hayalden gözlerim nemli

Bugün muane oldum sol yumurtalığımda 3. Cm kist olduğu söylendi gebelik düşünüyorum kan aldı sonuca göre doğum kontrol hapı kullanmam gerekiyormuş bilgisi olan yardımcı olabilir mi beni korkuttu huzursuz oldum

Ben aşılama tedavisi görürken bir anda greyfurt büyüklüğünde kış oluşmuştu 1 ay doğum kontrol hapı kullandım geçince tedaviye devam etmiştim
3 cm çok büyük değil.korkmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…