2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Zeytinyahi sürdüm şimdi inşallah faydası olur çok kötü olmuş anlatamam
Çok çok geçmiş olsun. İnşallah faydası olur.
Doğumda çıkmasının sebebi yanlış zamanda ıkınmak olduğunu söylemişti birisi doğru mu bilginiz var mı? Sizin çıkma sebebi neydi? Bilgimiz olursa dikkat edebiliriz belki doğum yapacak arkadaşlarla.

Kızlar saat 22.26 itibari ile sezeryan ile kızım doğdu
Gözün aydın canım geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün neden sezaryen oldu canım? Bebek kanala girmiş çatı muaynesi oldum demiştin. İyi olduğun zaman paylaşırsan mormal doğum bekleyenler olarak seviniriz

Son düzenleme:
Ahh ahh sorma nasıl 2 sene emzirdim o zaman oğlumu demiştim ama yine de içime çok oturmuştu. İşte Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Benim annem hasta biri o yüzden mecbur kv eline kalıyorsun o da ben istemediğim halde eşim yüzüne geliyor gelmeden herkesin kendi annesi var bile demişti daha neler neler yaşadık her doğumda başka vaka, bu seferkinde hamilelik öğrenilince bende bu sene İstanbul a hiç gelmek istemiyordum mecbur gelicez şimdi demişti. Bende biz başımızın çaresine bakarız gerek yok dedim ama belli ki yine gelecek. Dualarınıza talibim bu yüzden lohusa anneler çabuk toparlanacağım güzel bir doğum ve lohusalık yaşayayım inşallah

Ben yanlış ikinmaktam ziyade benim zaten gebelikte vardı normal doğumda o basınç ile çıkması da normal diye düşünüyorum çünkü çok güçlü bir basınç. İkinnma hissi geliyor

Amin canım rabbim sana tez zamanda soğanı versin inşallah benimde bakacak kimsem yok diyeblrm o yüzden de sezeryan olmaktan korkuyordum onu bile olmak bana büyük bir çaresizlik hissi veriyordu ne yapacagim.edicegim diye. Anlıyorum seni

Ben yanlış ikinmaktam ziyade benim zaten gebelikte vardı normal doğumda o basınç ile çıkması da normal diye düşünüyorum çünkü çok güçlü bir basınç. İkinnma hissi geliyor
Normal doğumda hiç olmayanın bile çıkıyor maalesef. Doktordan krem isteyin boşuna çekmeyin kremleri var hızlıca toparlatiyor

Kızlar günaydın dün doğum yaptım çok şükür oğlum 4503 kilo doğdu ama kilo iyi değil bu arada arkadaşlar çünki 3 gün küveze alındı çok hızlı kalp atışı var vede kan şekeri düşük çıkıyor ben iyiyim ağrım 1 saat kadar oldu sonra iyileştim yürüdüm bol bol bu gün taburcu olcam inş sizlerden ricam oğlum için dua istiyorum küvezden en kısa zamanda çıkması için

Canım çok geçmiş olsun merak etme çok yakında yanına gelecek oğlusun da

Günaydın kızlar, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.. şöyle ki suyum geldi mi evde bir anda ancak rengi yeşil idi bi tuhaflık var dedim doktorumu aradım hemen hastane dedi, hastaneye geldiğimizde Ebe ve nöbetçi doktor kontrol etti bebek kakasını yapmış ve hiç açılmam yoktu. Riske atmamak adına acil sezeryana alındım.. bebiş de çıkarken su yuttu daha henüz yanına gelmedi ama çok şükür iyiymiş. 37+6 da doğum yapmış olduk 3700kg 49 cm doğdu

Merhaba kızlar çok uzun süredir takipteyim birşey yazmaya pek fırsatım olmadı ama yazılanların çoğunu okuyordum. Size birşey sorcağım benim perşembe günü kontrolüm vardı normal doğum istiyordum 37+4 pelvis muayenesi yapıldı açılmam yeterli değildi ama nst de sancılarım 75 lere fln çıktı ki o gün zaten kendimde ufak tefek tuhaflıklar ağrılar hissediyordum dün çok ağrım olmaya başladı bu ağrı belimden kasıklarıma doğru ve bacaklarıma doğru oluyordu özellikle sağ bacağıma bir anda ağrı giriyor kalçama fln yayılıyordu dünden beri de lavaboya gittiğimde koyu renkli ve boyutu biraz büyük olan sümüksü mukoz gibi birşey geliyor sancı aralıklarım sıklaşmaya başladı biraz önce de gittim bu şekil geldi ve çok hafif kanlı gibiydi. Benim doğumum mu başlıyor yoksa bunlr yalancı sancı mı eşim gece nöbetteydi birşey diyemedim sabaha kadar dayandım

Geçmiş olsun tez zamanda sağlıkla kavuşursun inşallah bebişine

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kavuşun en kısa sürede inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…