- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.990
- 133
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #23.381
Bendede bağırsaklarım biraz yumusamisti wc ye iki kere gidiyordum normal de bir bile zordur kabız gibi olurum ve bel ağrısı çok olmuştu ama bende plasenta aşağıda diye hiç bir harwket yapmıyordum kanama olmasn diye. Ona rağmen kendiliğinden nasılsa 6cm açılma ile gittim demek. Olacağı neyse o oluyorBen bikac gun anlik baskilar hissetmistim hafif adet agrisi ve bagirsaklarim hareketliydi. 5 6 gun surdu boyle bel agrisi dogum kasilmalari zamani oldu bende mesela. Bence doktoruna bilgi ver.
kızlar ben doğurdum şuan ağrılarım var bebişim yanımda çok şükür darısı size
Hayırlı olsun canim herkes peş peşe doğuruyor ne mübarek günler masallahkızlar ben doğurdum şuan ağrılarım var bebişim yanımda çok şükür darısı size
Hayırlı olsun canim herkes peş peşe doğuruyor ne mübarek günler masallah
Bunu da başarırsın güvenimiz tam, gençliğimiz varHemen alip deniyorumyaa evet uzmemeye calisiyorum kendimi yine bi faydasi yok zarari olcak aksine o yuzden elimden geleni yapiyorum aliscaz birbirimize yeni tanistik
Gözğn aydın canım.kızlar ben doğurdum şuan ağrılarım var bebişim yanımda çok şükür darısı size
Aynen oyle yaa dogum cok flu bi olay. Ben hep normal doguma hazirladim kendimi ama belli olmaz diye sezeryanida arastirdim epiduralide spinalide her an her sey olabilir ne yasayacagimi bileyim diye.Bendede bağırsaklarım biraz yumusamisti wc ye iki kere gidiyordum normal de bir bile zordur kabız gibi olurum ve bel ağrısı çok olmuştu ama bende plasenta aşağıda diye hiç bir harwket yapmıyordum kanama olmasn diye. Ona rağmen kendiliğinden nasılsa 6cm açılma ile gittim demek. Olacağı neyse o oluyor
Sağlıkla al kucağına inşallah canımKızlar ben de doktordan geldim. Pazartesi günü sezaryen olarak doğuma giriyorum37+5 olmuş olacak o gün. Suyu az hala çünkü bayramdan sonraya koyamam dedi doktor çok heyecanlandım
Evet relax mod her zaman kazandiriyoBunu da başarırsın güvenimiz tam, gençliğimiz varyavrun eve gelince en geç 1,5 2 saatte bir emzir. Onun emmesi güçlenince sütte beraberinde çoğalır. Ve muhakkak uyumaya çalış destek alabiliyorsan birilerinden bu konuda iyi olur. 2 çocuğum var ikisinde de sütüm hemen gelmedi ilkinde 2 ay uğraştım ikinci de daha çabuk geldi ama yine de başta yoktu. Tabi benim ki etrafımdakilerin baskısı sağolsun ilkini 2,5 yaşa kadar emzirmeme rağmen 2.de bana destek diye gelenler 'senin sütün mü vardı aysherose' diyince insanda bir depresyon oluyor ister istemez. Ney'se bakalım bu lohusalık nasıl olacak Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
En güzelini yapmışsın boşver canım bugün benim kaynanam da daha doğmamış olmasına rağmen süt konusunda beni kızdırdı annem de baya ağzının payını verdi bişey diyemez heralde bı daha. Sütün gelmiş gelmemiş de önemli değil yani daha doğmadan başlıyo bazıları öyle konuşmaya annenin varlığı gerçekten büyük destek oluyo insanaEvet relax mod her zaman kazandiriyobu arada bebisimi aldim sukur eve geldik az once aynen biseyler depo edip hemen emziricem. Annem burda allahtan kesinlikle su alisma evresinde cok onemli destek sart. Kulak tika hepsine gecen gun mama vermesen mi dediler zaten sutum gelmemis dogru duzgun cocuk acliktan sarilik olmus bide mama vermesen mi. Git dedim sen kendi cocugunu ac birak sagligiyla oynar misin afedersin b*k yesin duzelir deseler ole bayila yedirirsin dedim. Esimin yengesi bunu soyleyen. Bana bunlarla gelmeyin dedim cozumunuz yoksa fikrinizde olmasin. Cata cat gidiyorum herkese benim lohusalikta boyle oldu
Ben kistim olduğu için tedavi için doğum kontrol hapı kullandım aylarca yine kullansam mı diyorum ama emzirirken bebeğe zararı olur derse spiral taktıracağım. Kistimi sezaryende alacak doktorum bı daha oluşmasına izin vermeden ilaca başlasam benim için iyi olurdu bayaKızlar . Doğumdan sonra neyle korunmayı düşünüyorsunuz?
Ben birdahaki randevu da doktorla görüşeceğim ama bana en son spirali önermişti . Bundan önce doğum kontrol hapı kullanıyordum 1 sene kadar ama iyi gelmemişti . Bu arada ikisi de çok pahalı olmuş burda . Spiral 240€ 3 senelik . Haplar da desen 60€ paketi 3 aylık .
Bilemedim . Bana önerdiğiniz bir yöntem var mı?
Birde petibör bisküvi ye :) yengem de petibör bisküvi bir süt yaptı anlatamam :)Evet evet zaten sagim bile yapsam uc damla sut bile gelse galon galon susuyo insan tuhaf biseymis. Su cok iciyorum hosaf iciyorum full yesillik salatasi koca koca kaseler ara ogun tahinli yogurtlu yulafli bademli biseyler tuketiyorum sicak kompres yapiyorum goguslerime ellerimle masaj yapip oyle sagiyorum sanirim gelmeye baslayacak iyice sizliyolar
Aynı benm kaynanmda mama verme emzik verme basladiydi bende dedim wallh çocukla ben uğraşacak sen deil bı gelip seveceksin gecesi var bunun emizkte verirm mamada hastaneye götüreceğim pusete kadr karışıyor boşuna yaptırmadım ben sen tasimican babası tasicak zaten dedim hem laf isitmekten korkuyolar hemde söylemekten ağızlarını tutmaktan geri kalmiyolarEn güzelini yapmışsın boşver canım bugün benim kaynanam da daha doğmamış olmasına rağmen süt konusunda beni kızdırdı annem de baya ağzının payını verdi bişey diyemez heralde bı daha. Sütün gelmiş gelmemiş de önemli değil yani daha doğmadan başlıyo bazıları öyle konuşmaya annenin varlığı gerçekten büyük destek oluyo insana
Ya bende yazmak istiyorum ama bu kız doğmuyorDogum yapan arkadaşlar beni etiketleyip
Tarih, kac haftalik dogdugu , bide boy ve kilo olarak yazarsiniz listeye ekleyeyim
Yaa cnm cok sevindim hadi gözün aydin sanirim sezaryen oldun. Rabbim anali babali saglikla buyumesini nasip etsin.kızlar ben doğurdum şuan ağrılarım var bebişim yanımda çok şükür darısı size
Ayy böyle tarihler belli oldukça daha da farklı bir heyecanım oluyor. Tarih belli değil 15 temmuza dek ucu açık bir tarih sonuçta. Bugün de olabilir 3 hafta sonra da heyecanım artıyorSelam canlarım smdısı kontrolden geldık Allah izıın verirse 4temmuza karar verdı doktor hepımız kucagımıza saglıkla alalım Allahın ıznıyle dualarımdasınız
Ben de dogum yapanları okudukca bi ben kalmisim sanki hissine kapiliyorum. "Gecmiyor günler"sarkisini armagan ediyorum dogurmayanlaraYa bende yazmak istiyorum ama bu kız doğmuyor
Temmuzculardanım bende, yedik sıcakları. İzmir yanıyor. Doğuranlar çok şanslısınız
Ben tüplerimi bağlatmayı düşünüyorum başka çocuk planlamadığım içinKızlar . Doğumdan sonra neyle korunmayı düşünüyorsunuz?
Ben birdahaki randevu da doktorla görüşeceğim ama bana en son spirali önermişti . Bundan önce doğum kontrol hapı kullanıyordum 1 sene kadar ama iyi gelmemişti . Bu arada ikisi de çok pahalı olmuş burda . Spiral 240€ 3 senelik . Haplar da desen 60€ paketi 3 aylık .
Bilemedim . Bana önerdiğiniz bir yöntem var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?