2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Şu temmuz annelerinde en son bu cümleleri bekleyeceğim anne sendin galiba pheebs
Tebrik ettim hepimiz her türlü cozutabiliriz

Kıskanıyorum ama ağlarım simdi

Kuzu az kaldı senin, temmuza ne kaldı şurada hem hamilelik günlüğünde 38 yazsın en azından sezeryan bile olsak bizde bile 38.hafta sonrasını bekliyorlar biliyorsun
(temmuz gelince artık sabah öğle akşam yatsı teheccüd vakti yazarsın artık ben hala doğurmadım diye )

Gebeliğinin son zamanlarında o kadar pozitif karşıladınki doğum sürecini tüm mesajlarını heyecanla gülümseyerek okudum, senin gibi kızı bile bu noktaya getirdiler ise hak etmişlerdir, lohusa kafası da yakıştı arkadaşıma
(parti kur oy veririm o kadar yani)

Herkes her seyi cok biliyo zaten bi saf ana baba onlar bi halt bilmiyo gozuyle bakiyolar. Hic geri basmayin valla acaba soyle miiii diye cumleye baslayanin agzina cakiyorum ve dedigin gibi herkesin sutu gelicek diye bisey yok sutun gelir bebek memeyi tutmaz o olur bu olur ama bu cocuk bi sekilde bes le ne cek bitti

Şu temmuz annelerinde en son bu cümleleri bekleyeceğim anne sendin galiba pheebs
Tebrik ettim hepimiz her türlü cozutabiliriz
Ahahahgs valla bende kendimi tanimiyorum bu ara esimede soyledim bir ay sonra tekrar tanisiriz diye ahaha bu arada kesinlikle babalarda etkileniyo bence benim esimde yari lohusa suan garip bi haleti ruhiyet var evin icinde ahaha

Yaa ahahah cok sukur sakin guzel bi gebelik gecirdim dogumumda bana gore iyiydi ama lohusa treni carpti benide belki kiriyorumdur diyorum ama hic valla niyete bakmadan geldigi gibi yolluyorum artik her sey saglik bilimsel anlamda elinin altinda var bi sekilde ogreniyosun hala gelmisler cocuk tatli dilli olsun sekerli su ver teallam sende bu dile sahip olcam diye neler ictin acabaaaa diyesi geliyo insanin en sakin tabirle

Ben normalim işte artık ne zamana gelmek isterse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…