2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar acil bisey dicem bi bakın benden afedersiniz yogun sümüksü hafif ama asırı hafif kahverengi bi akıntı geldi ama cogu saydam renk normal akıntı rengi içinde bi kahvelik var sizde üşüttügüm için gelmiş olabilir mi yoksa korkmalı mıyım

Doğum ve sonrası dönemde yazılanları okuyorum da benzer şeyler yaşanıyor bende ilk doğumumdaki tecrübelerime göre tedbirler aldım mesela doğuma kimseye haber vermeden gidiyorum hastanede yanımda eşim ve büyük oğlum kalacak birde yenidoğacak bebişimiz çekirdek ailem, sezeryan olacağım 6 saatimi doldurana kadar bebek bakımı konusunda eşimden destek alırım kalkamasamda yatağın arkasını yükseltip bacaklarımın üzerinde alt değiştirme üst değiştirme yaparım inşallah yapamadığımız yerde hemşirelerden yardım isteriz, eve dönüşte de kimseyi kabul etmeyeceğim bir süre, artık sadece bebeğim ve kendim için iyi olanı yaşamak istiyorum kimse için fedakarlık yapmak istemiyorum, çok kararlıyım sezeryandan sonrası iyileşmeye sürecine konsantre oldum bıraksalar ameliyathanede yürüyerek çıkarım hepimizin sağlıklı doğumları bol sütlerimiz olur inşallah

Öncelikle korkma sakin ol nişan olabilir yani doğum sürenin başlangıcı kimi 1 gün kimi 3-5 gün sonra doğum yapar nişandan sonra, sancım ağrın var mı duruma göre hastaneye gitmelisin için rahat olur onlar git eve bekle derler belki en sağlıklısı doktorunla görüş

Doktorum cagırdı yoldayım egerki dogum baslamıssa alıcakmış benim bebegimin kordonu dolasık korkuyorum insallah bi sorun yoktur

Doktorum cagırdı yoldayım egerki dogum baslamıssa alıcakmış benim bebegimin kordonu dolasık korkuyorum insallah bi sorun yoktur
Sakin olmaya çalış dua et nişan gelince anında doğum başlamaz doktorun muane edip en doğru kararı verir, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bende de dünden beri geldi ve gelmeyede devam ediyor hatta bugün hafif kanlı gibi geldi biraz önce doktordan geldim sancılarım da vardı benim ebe muayene etti açılmam biraz vardı ama doğum için yeterli değilmiş o mukozu sordum halk arasında nişan denilen şey doğumun başlangıç habercisi olabiliyor o geldikten sonra bir kaç güm için de yada bir iki hafta içinde doğum gerçekleşebiliyor korkma dedi

Doğum öncesi normaldi 3 defa serum verdi sanırım onlar yaptı benide suan bacaklarım vr ayak bileklerim aynı kalınlıkta o kadar şiş bide rahatsız ediyor insanı
Evt serumlar mahvediyor benimkiler de cok rahatsiz edici boyutta. Bi de ince ayaklarim ve parmaklarim vardi şu an şişme eldivenler gibi duruyor

Tşk ederm ben hemsireyim ve çalıştığım hastanede çok iyi cerrahlar var ama şuan yapılabilir.mi blmyrm.yeni bir doğum süreci iyilwsme durumu varken. Sonrası için olabilir. Bakalım inşallah en kısa zamanda duzelirim.

Allah razı olsun canım odaya getirildi ondan sonra hemşire ölçtü baktı şekeri düşük mama verdi sonra çok az artırdı oda ama şimdi artmış şükür

Canım nisan açık kırmızı renkli mukuslu oluyor o dediğin akıntı, enfeksiyon gibi birşey. Nisan bildiğin taze kanla geliyor. Enfeksiyon olabilir bı acile görün istersen

Allah razı olsun canım odaya getirildi ondan sonra hemşire ölçtü baktı şekeri düşük mama verdi sonra çok az artırdı oda ama şimdi artmış şükür
Çok şükür dahada iyi olur inşallah biran önce kavuşursunuz, benim gebelik şekerim var diyetle kontrol altında olmasına rağmen amniyotik sıvı çok fazla doktorum doğumdan sonra bebeğin şekeri düşebilir dikkatli olmak lazım diye bilgi vermişti o yüzden sordum ne zaman ölçüldüğünü

Amin canım benimde gebelik şekerim vardı diyetle çözdük işi ama çocuk genede etkilendi hemen ölçmediler odaya çıkartıp ölçüler ama mamaya yükseldi korkma yani sütün gelmesede mamaya çözüyorlar

Oyyy masallah canim sende şeker varmiydi bu arada gözün aydın bebeğin inşallah en kısa zamanda çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…