2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Yeterki iyi olsunlar da mamada yarasın şifa olsun, sonrasında anne sütüyle devam inşallah, bende çok dikkat etmeme ölçümlerin normal çıkmasına rağmen sıvı artışını durduramadık, senin suyun nasıldı benim normalin çok çok üzerinde tek cepte ölçüm yapıyormuydu doktor

Nisan olabilir ama korkmamalisin çünkü Nisan geldi diye bişey yapmana gerek yok suyun gelse olabilir bu Nişan da hoş gelsin bebişim değilse de brz daha zamanı var demek

Doğum yapan kizlar bebeklere d vit basladiniz mi ve sizler antibiyotik kan ilacı neler kullanıyorsunuz d vit kullaniyormusunuz
Canim kendim icin antibiyotik parol ve kan sulandirici igne 6 peket her pakete 5 tane var bide kan ilaci yazmiş
Bebek icin pazartesi saglik ocagina goturcez orda vercekler
Bebegimde sarilikta vardi 12 cikmisti bol bol emzir dedi

Medusaa00 arkadaşımızı doğuma almış olabilirler sesi çıkmadığına göre en son yoldayım hastaneye gidiyorum yazmıştı epey oldu, 38. Haftalık diye aklımda kalmış gayet iyi haftası kordondan dolayı sezeryan olmuş olabilir bebiş haberini bekliyoruz

Canim kendim icin antibiyotik parol ve kan sulandirici igne 6 peket her pakete 5 tane var bide kan ilaci yazmiş
Bebek icin pazartesi saglik ocagina goturcez orda vercekler
Bebegimde sarilikta vardi 12 cikmisti bol bol emzir dedi
Cnm sarılığına hastaneden çıkmadan mı baktılar, nefes alış verişi nasıl oldu

Benim de gebelik sekerim var diyetle kontrol altinda ama şu sıralar cok uymuyorum diyete sanirim hata ediyorum bebegi de etkileyebilir. Benim de suyum fazlaydi bi ara şimdi doktor bisey söylemedi. Sen kacinci haftadasin cnm?

Cnm demej bebekte etkileniyo bu durumdan benim de gebelik sekerim var insuliin kullanmiyorum diyet verdiler hala kontrol oluyorum.

37+6 bugün, pazartesi 38+1 de sezeryan günüm, diyetisyen ve endokrinede gidiyorum, 22.haftadan beri sıkı diyet yapıyorum, artık benim de son günlerde iradem zayıfladı yaz meyvesi çıktı eve almasak olmuyor çocuk istiyor arada kaçamak yapmaya başladım sonrada pişman oluyorum, meyve yersem peşine yoğurt veya süt tüketiyorum hemen diyetisyen demişti ama çok zormuş hamilelikte insanın canının çekipte yiyememesi

Ay evet muhtemelen. Artık öyle hızlandı ki doğumlar takip edemiyorum mesajları bazen

Ayy o şişlik ne fena oluyor,gebelikte şişmediğim kadar şişmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…