- 22 Ağustos 2022
- 1.284
- 1.216
- 53
- 30
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #23.521
Canim taburcuu olduktan sonra 5 gun cocuk doktoruna goturdumCnm sarılığına hastaneden çıkmadan mı baktılar, nefes alış verişi nasıl oldu
Hayırlı olsunKizlar ben sezeryan oldum agrilarim var amma bebek cok iyi 3800 dogdu
Ben ilk 3 gun cok zorlandim simdi yeni iyileşiyorumKızlar bende sistem ters işliyor herhalde ağrılarım yeni yeni gelmeye başladı dikiş yeri sırt ağrısı :) sizlerde de varmı sırt ağrısı
Ona Nescafe iyi geliyor diyorlardı bende içtim bol bol agrımadıKızlar bende sistem ters işliyor herhalde ağrılarım yeni yeni gelmeye başladı dikiş yeri sırt ağrısı :) sizlerde de varmı sırt ağrısı
Bana da 38+1 de gün verdiler ama benim ikiz. Daha 2 haftadan fazla var dayanacak gücüm kalmadı cok agirlastim. Diyet yapmaya bile istegim gücüm kalmadı. Ben de endokrine bagli diyabete gidiyorum. Ins bebeklerimıze yansimaz37+6 bugün, pazartesi 38+1 de sezeryan günüm, diyetisyen ve endokrinede gidiyorum, 22.haftadan beri sıkı diyet yapıyorum, artık benim de son günlerde iradem zayıfladı yaz meyvesi çıktı eve almasak olmuyor çocuk istiyor arada kaçamak yapmaya başladım sonrada pişman oluyorum, meyve yersem peşine yoğurt veya süt tüketiyorum hemen diyetisyen demişti ama çok zormuş hamilelikte insanın canının çekipte yiyememesi
Ona Nescafe iyi geliyor diyorlardı bende içtim bol bol agrımadı
Kızlar cok keyifsizim ya niye böyle bilmiyorum. Heyecan falan kalmadi midem rahatsiz agri hazimsizlik, her yerim şiş ayaklarim balon oldu. Yerimden kalkarken zorlaniyorum. Heyecanli anneleri gorünce ben de bi tuhaflik var sanirim diyorum. Lohusa olmadan lohusalik depresyonu yaşıyorum sanki.
Asla tuhaflık yok aksine son ay beni de bastı. Hayattan keyif alamıyorum havalar çok sıcak tek hayalim Bi an önce doğurup eski halime geri dönmek.Kızlar cok keyifsizim ya niye böyle bilmiyorum. Heyecan falan kalmadi midem rahatsiz agri hazimsizlik, her yerim şiş ayaklarim balon oldu. Yerimden kalkarken zorlaniyorum. Heyecanli anneleri gorünce ben de bi tuhaflik var sanirim diyorum. Lohusa olmadan lohusalik depresyonu yaşıyorum sanki.
Canım hiç öyle düşünme sıcaklar ile hemen hemen hepimizde bir tükenmişlik oluşmaya başladı, bende bazen bu aralar gelse nasıl iyi olur diye düşünüyorum bazen de bu kadar dayandık en az 37-38 haftaları görelim diye düşünüyorum
Asla tuhaflık yok aksine son ay beni de bastı. Hayattan keyif alamıyorum havalar çok sıcak tek hayalim Bi an önce doğurup eski halime geri dönmek.
İnşallah cnm Senin bide ikiz olunca dahada zor oluyordur eminim 36 dan sonra zaten hergün zor oluyorBana da 38+1 de gün verdiler ama benim ikiz. Daha 2 haftadan fazla var dayanacak gücüm kalmadı cok agirlastim. Diyet yapmaya bile istegim gücüm kalmadı. Ben de endokrine bagli diyabete gidiyorum. Ins bebeklerimıze yansimaz
Sizinle aynı noktadayız. Ben de ikiz bekliyorum son hafta resmen geçmedi uykusuzluk, dışarı çıktım bugün 2 adım atamadım nefes nefese kalıyorum. Pazartesi kontrol var bakalım heyecan da yapıyorum.Sagolun kızlar tek olmadigima sevindim. Sanirim ufak ufak dogum korkusu da basladi ben de. Ben de hic hayattan keyif alamiyorum, sicaklar cabasi. Zaten gece bi 5 kez kalkiyorum dolaniyorum evde. Allah dermansiz dert vermesin guzel şeylerde bile sabredemiyoruz. Hamdolsun bu günümüze diyelim o zaman.
İnan çoğu kişi aynı şeyleri yaşıyor üstelik senin ikiz yaşadığın zorluktan dolayı ve yavaş yavaş doğum yaklaştığı için heyecanın olmadığını düşünüyorsun ama bebeklerini görünce heyecanın alasını yaşayacaksın, bende hiç uyuyamıyorum yatamıyorum oturarak 15-20 dk ne uyursam parça parça gecem gündüzüm kalmadı bazen ağladığım bile oluyor uykum var diye eşim korkuyor ne oldu diyor uykum var diyorumKızlar cok keyifsizim ya niye böyle bilmiyorum. Heyecan falan kalmadi midem rahatsiz agri hazimsizlik, her yerim şiş ayaklarim balon oldu.÷ Yerimden kalkarken zorlaniyorum. Heyecanli anneleri gorünce ben de bi tuhaflik var sanirim diyorum. Lohusa olmadan lohusalik depresyonu yaşıyorum sanki.
Kacinci haftadasiniz bi de sizde de ayaklar şişlik var mi?Sizinle aynı noktadayız. Ben de ikiz bekliyorum son hafta resmen geçmedi uykusuzluk, dışarı çıktım bugün 2 adım atamadım nefes nefese kalıyorum. Pazartesi kontrol var bakalım heyecan da yapıyorum.
Kizlar ben sezeryan oldum agrilarim var amma bebek cok iyi 3800 dogdu
Sagolasin cnm insallah insallah ne güzel yazmissin moral oldun gercektenİnan çoğu kişi aynı şeyleri yaşıyor üstelik senin ikiz yaşadığın zorluktan dolayı ve yavaş yavaş doğum yaklaştığı için heyecanın olmadığını düşünüyorsun ama bebeklerini görünce heyecanın alasını yaşayacaksın, bende hiç uyuyamıyorum yatamıyorum oturarak 15-20 dk ne uyursam parça parça gecem gündüzüm kalmadı bazen ağladığım bile oluyor uykum var diye eşim korkuyor ne oldu diyor uykum var diyorumama sayılı gün geçecek hepimizinde lohusalıkta geçecek herşey güzel olacak
34+3 benim. Ayaklarım değil benim ellerim çok şiş. Ödemden karpal tünel oldu iki hafta öncesine kadar telefon bile tutamıyordum. Geçen hafta ciğer geliştirici yaptılar iki gün üst üste. Sanırım içeriğindeki steroid iyi geldi indi ellerim.Kacinci haftadasiniz bi de sizde de ayaklar şişlik var mi?
Benim de ayaklarım çok şişKızlar cok keyifsizim ya niye böyle bilmiyorum. Heyecan falan kalmadi midem rahatsiz agri hazimsizlik, her yerim şiş ayaklarim balon oldu. Yerimden kalkarken zorlaniyorum. Heyecanli anneleri gorünce ben de bi tuhaflik var sanirim diyorum. Lohusa olmadan lohusalik depresyonu yaşıyorum sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?