2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar bende sistem ters işliyor herhalde ağrılarım yeni yeni gelmeye başladı dikiş yeri sırt ağrısı :) sizlerde de varmı sırt ağrısı
Ben ilk 3 gun cok zorlandim simdi yeni iyileşiyorum
Ama normal yani dikiş yeri sirt agrisi falan agri kesici kullan

Kızlar bende sistem ters işliyor herhalde ağrılarım yeni yeni gelmeye başladı dikiş yeri sırt ağrısı :) sizlerde de varmı sırt ağrısı
Ona Nescafe iyi geliyor diyorlardı bende içtim bol bol agrımadı

Bana da 38+1 de gün verdiler ama benim ikiz. Daha 2 haftadan fazla var dayanacak gücüm kalmadı cok agirlastim. Diyet yapmaya bile istegim gücüm kalmadı. Ben de endokrine bagli diyabete gidiyorum. Ins bebeklerimıze yansimaz

Kızlar cok keyifsizim ya niye böyle bilmiyorum. Heyecan falan kalmadi midem rahatsiz agri hazimsizlik, her yerim şiş ayaklarim balon oldu. Yerimden kalkarken zorlaniyorum. Heyecanli anneleri gorünce ben de bi tuhaflik var sanirim diyorum. Lohusa olmadan lohusalik depresyonu yaşıyorum sanki.

Ona Nescafe iyi geliyor diyorlardı bende içtim bol bol agrımadı

Nescafe sezeryan sonrası narkoz olsun ilaç olsun onların etkisini geçirmek için kullanıyoruz canım, glue nin ki sanki daha çok sezeryan ağrıları onun için benim doktor üzerinden zamanda geçti ama ağrımasa bile sallıyorum günde 3 defa ağrı kesici kullan demişti bende düzenli kullanmıştım diye hatırlıyorum

Canım hiç öyle düşünme sıcaklar ile hemen hemen hepimizde bir tükenmişlik oluşmaya başladı, bende bazen bu aralar gelse nasıl iyi olur diye düşünüyorum bazen de bu kadar dayandık en az 37-38 haftaları görelim diye düşünüyorum

Asla tuhaflık yok aksine son ay beni de bastı. Hayattan keyif alamıyorum havalar çok sıcak tek hayalim Bi an önce doğurup eski halime geri dönmek.

Asla tuhaflık yok aksine son ay beni de bastı. Hayattan keyif alamıyorum havalar çok sıcak tek hayalim Bi an önce doğurup eski halime geri dönmek.

Sagolun kızlar tek olmadigima sevindim. Sanirim ufak ufak dogum korkusu da basladi ben de. Ben de hic hayattan keyif alamiyorum, sicaklar cabasi. Zaten gece bi 5 kez kalkiyorum dolaniyorum evde. Allah dermansiz dert vermesin guzel şeylerde bile sabredemiyoruz. Hamdolsun bu günümüze diyelim o zaman.

Bana da 38+1 de gün verdiler ama benim ikiz. Daha 2 haftadan fazla var dayanacak gücüm kalmadı cok agirlastim. Diyet yapmaya bile istegim gücüm kalmadı. Ben de endokrine bagli diyabete gidiyorum. Ins bebeklerimıze yansimaz
İnşallah cnm Senin bide ikiz olunca dahada zor oluyordur eminim 36 dan sonra zaten hergün zor oluyor

Sizinle aynı noktadayız. Ben de ikiz bekliyorum son hafta resmen geçmedi uykusuzluk, dışarı çıktım bugün 2 adım atamadım nefes nefese kalıyorum. Pazartesi kontrol var bakalım heyecan da yapıyorum.

İnan çoğu kişi aynı şeyleri yaşıyor üstelik senin ikiz yaşadığın zorluktan dolayı ve yavaş yavaş doğum yaklaştığı için heyecanın olmadığını düşünüyorsun ama bebeklerini görünce heyecanın alasını yaşayacaksın, bende hiç uyuyamıyorum yatamıyorum oturarak 15-20 dk ne uyursam parça parça gecem gündüzüm kalmadı bazen ağladığım bile oluyor uykum var diye eşim korkuyor ne oldu diyor uykum var diyorum ama sayılı gün geçecek hepimizinde lohusalıkta geçecek herşey güzel olacak

Sagolasin cnm insallah insallah ne güzel yazmissin moral oldun gercekten

Kacinci haftadasiniz bi de sizde de ayaklar şişlik var mi?
34+3 benim. Ayaklarım değil benim ellerim çok şiş. Ödemden karpal tünel oldu iki hafta öncesine kadar telefon bile tutamıyordum. Geçen hafta ciğer geliştirici yaptılar iki gün üst üste. Sanırım içeriğindeki steroid iyi geldi indi ellerim.

Benim de ayaklarım çok şiş
hep ikiz çocuk isterdim .ama 1 aydır yok ben ikiz tasiyamazmisim diyorum. Allah dağına göre kar verirmiş.
Havaların ısınması çok etkiledi. Sıcaktan uyuyamıyorum
Tam dalıyorum tuvalete kalkıyorum bu defa da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…