- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #24.181
Asiri keyifliiii yani benim ilk cocugum bi ciksa artik yeter diyodum simdi icime geri sokasim geliyo insanin kalbi buyuyomus cikarip bi besige koyabiliyomus resmen cok farkli bi duyguBende arada kaldiriyorum seviyorum oynasiyorum
Benim de öyle benek benek güneşte yanınca da baya benek benek oluyorum ben tenim açık renk baya ondan heraldeEvt guneste yanmis gibi de ama benek benek de var bende cnm kizarikliklar. Fotolar silinmiyor burda silinse atardim simdi
Olabilir cnm hic bilmiyorum
Bende aynıyım midemden çok bunaldimGünaydın yine her zamanki gibi mide bulantısıyla gözlerimi açtım ne zaman gecicek bu offff son evre diemi başladı
Benim küçük oğlum yengeç nasıl duygusal ve bana düşkün anlatamam. Sürekli öper sarılır evinide çok seviyor tipik yengeç erkeği tamHayırlısıyla inşallahbenim de yengeç olacak. Bakalım hiç yengeç tanıdığım da yok etrafımda çok merak ediyorum. Rabbim hayırlı evlat olmalarınj nasip etsin bahtları güzel olsun inşallah
Canım nasıl oldun doğum bitti miKızlar galiba suyum geldi ona uyandım sonrada pembe renkli bir kan geldi, şu an heyecan içindeyim sabah doktora gideceğim ama kasılmam yok. Su gelmeye başlayınca devam eder diyorlardı bakalım tekrar gelecek mi bekliyorum bana dua edin lütfen kolay bir doğum olsun bebeğim sağlıkla dünyaya gelsin
Hava baskın cnm ya bende çok daraldim evde az çıkıp yürüycem belki rahatlarımKızlar nasılsınız. Ben bugün çok gerginim gecede düzgün uyuyamadım ondan mı yada bilmiyorum zaten uzun zamandır uyuyamıyorum. Midem kötü bebekle ilgili iyi konuşmuyorlar daha doğum kararı veremediler derken daha demin hüngür hüngür ağladım. Ben mi abartiyorum sizde böyle kendinizi aşırı bunalmış hissediyormusunuz
Hastanede misin canım hala?Kızlar nasılsınız. Ben bugün çok gerginim gecede düzgün uyuyamadım ondan mı yada bilmiyorum zaten uzun zamandır uyuyamıyorum. Midem kötü bebekle ilgili iyi konuşmuyorlar daha doğum kararı veremediler derken daha demin hüngür hüngür ağladım. Ben mi abartiyorum sizde böyle kendinizi aşırı bunalmış hissediyormusunuz
Anladım bakayım biSen bilirsin ama elektrikli olani cok daha basit tabi. ben de ikinci el aldim. bulabilirsen oyle yap
Bakayım bi oraya daBen dolap uygulamasından ikinci elini baya uygun fiyata aldım çok para vermek istemiyosan oraya da bakabilirsin istersen aynı şehirde satıcı bulursan kargo olmasın elden alayım dersin
Hastanedeyim canım ne zaman dogurursam o zaman çıkacağım net birşey demiyorlar en fazla 3-4 gün beklersin dediler. Ağlayınca rahatladım baya farkın değilim ama dolmusum iyi olduHastanede misin canım hala?
Doktorlar daha iyi bilirler stres yapma,üzme kendini.Bizde yorgun hissediyoruz.İstediğimiz gibi hareket edemiyoruz,uyuyamıyoruz.Benim bileklerim titriyor yerimden kalkarken.
Yengem doğurdu onun çocukları hep 3800 civarı oluyorKızlar 4 kiloya yakın normal doğuran var mı aranızda ?
Boşver daha iyi kimseye minnet etmemek, çocuğun altı bezli değilse zaten sıkıntı olmaz, hepi topu 1 gece kalıp çıkıyorsun hastaneden, hem böylece daha çabuk adapte oluyorsun birlikte yaşamaya yanına gelen destekçi gittiğinde daha zor oluyor bu sefer çünkü o alışkanlığı terk etmek. Şer bildiğinde hayır vardır demişler. Ne belli hayatın altının üstünden daha güzel olmayacağı değil mi?Ben çok kötüyüm moral olarak.Uzun zamandır buraya ne giriyorum ne yazıyorum ara ara okuyordum o kadar kötü günler yaşadık ki şimdi de doğum zamanı geldi bir başımayım doğumu bekliyorum acaba çok stres altında olduğum için mi doğum gecikiyor . Annem hastalandı ciddi şekilde anjiyo oldu bir sürü şey oldu yürütemiyor şuan ayağındaki sıkıntıdan dolayı malesef gelemeyecek eşimin ailesi eşimle de bizle de görüşmüyor kimse arayıp sormuyor o kadar yalnızız ki şükürler olsun ki eşim ve oğlum var. O kadar doluyum ki lohusalık nasıl geçecek bilmiyorum hayırlısıyla sağ Salim bebeğimizi kucağımıza almak istiyoruz. Bunları neden yazdığımı da bilmiyorum her gün ağlıyorum çok yoruldum artık. Lütfen hakkınızı helal edin bunları yazdığım için. Doğum yapanlar hepinizi kutluyorum Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yapacak olanlar da hayırlısı ile sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.
Teşekkür ederimBoşver daha iyi kimseye minnet etmemek, çocuğun altı bezli değilse zaten sıkıntı olmaz, hepi topu 1 gece kalıp çıkıyorsun hastaneden, hem böylece daha çabuk adapte oluyorsun birlikte yaşamaya yanına gelen destekçi gittiğinde daha zor oluyor bu sefer çünkü o alışkanlığı terk etmek. Şer bildiğinde hayır vardır demişler. Ne belli hayatın altının üstünden daha güzel olmayacağı değil mi?Umudumuz her zaman olsun ki doğacak olanda etkilenmesin. Şimdi artık takıntıları bir kenara bırak, ben nelerin üstesinden gelmedim bunu da başarırım elbet de silkelen kendine gel. Anneler her zaman güçlüdür unutma. Her anne de kendinden mesul yani kendini başkasıyla da karşılaştırma. Sen çok güzel bir annesin
Allah yardımcın olsun canım annene de şifa versin inşallah bebişin sana yaşama sebebi sevinci verecek öyle düşünme sakın herşey yoluna girecek eşinle her şeyi halledersiniz seni ondan iyi anlayamaz kimseBen çok kötüyüm moral olarak.Uzun zamandır buraya ne giriyorum ne yazıyorum ara ara okuyordum o kadar kötü günler yaşadık ki şimdi de doğum zamanı geldi bir başımayım doğumu bekliyorum acaba çok stres altında olduğum için mi doğum gecikiyor . Annem hastalandı ciddi şekilde anjiyo oldu bir sürü şey oldu yürütemiyor şuan ayağındaki sıkıntıdan dolayı malesef gelemeyecek eşimin ailesi eşimle de bizle de görüşmüyor kimse arayıp sormuyor o kadar yalnızız ki şükürler olsun ki eşim ve oğlum var. O kadar doluyum ki lohusalık nasıl geçecek bilmiyorum hayırlısıyla sağ Salim bebeğimizi kucağımıza almak istiyoruz. Bunları neden yazdığımı da bilmiyorum her gün ağlıyorum çok yoruldum artık. Lütfen hakkınızı helal edin bunları yazdığım için. Doğum yapanlar hepinizi kutluyorum Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yapacak olanlar da hayırlısı ile sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.
Tam hayalimdeki oğluş inşallah benimki de öyle olurBenim küçük oğlum yengeç nasıl duygusal ve bana düşkün anlatamam. Sürekli öper sarılır evinide çok seviyor tipik yengeç erkeği tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?