2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kakanin rengi ve bebeğin gazinin kokusu normal mi ? Bio gaia tarzı damlalar var tavsiye ederim

Nasılsın naptın canm merak ettm

Kızlar moralim çok bozuk. Eşimin ailesiyle yıllardır görüşmüyoruz. Yapmadıkları kalmadı bana. Kaç kez boşanmadan döndük. Şimdi bu saatte beni uykudan kaldırıp yarın ailesinin geleceğini söylüyo. Tek dertleri millete rezil olmamak. Gösteriş. Başka akrabaları geliyor. Onlar gelemedi diye laf söz olmasın diye bana eziyet ediyolar. Ben zaten canımla uğraşıyorum. Karnım burnumda. Her gelişleri kavga gürültü ayırmak içindi. Bana yaşattılar şimdi daha doğmadan çocuğuma bu stresi yaşatıyolar. Balkonda ağlıyorum. Aşağı düşsem de bn öleyim ama bebeğe bişi olur mu diye düşünüyorum. O kadar kötüyüm ki o kabus dolu günler yeniden başlıyor. Napıcamı bilmiyorum. Ağlıyorum o kadar gelip noldu demiyor bile eşim. Ailesi ne derse o. Beni mahfettiler zaten şimdi sıra çocuğuma geldi. Yavrumun kaderi bana çekmez inşallah

Çok üzüldüm olay tam ne blmyrm ama inşallah rabbim iyi etsin ama bak sende aňne olacaksn annelik zor serüven annesi kötüde olsa onun aikesi

Çok üzüldüm olay tam ne blmyrm ama inşallah rabbim iyi etsin ama bak sende aňne olacaksn annelik zor serüven annesi kötüde olsa onun aikesi
Ah keşke bizim bildiğimiz düşündüğümüz gibi kutsal olsa tüm aileler. Doğurup atıp sonra da mutsuzlukları için ellerinden geleni yapmasalar. Çocuk doğacağı zaman beni bu strese sokuyolar şimdi durdular durdular sırf yine kavga gürültü için son günlerimi beklediler. Niyetleri kötü. Keşke iyi olsa. Olayları bilmediğin için tabiki normal böyle düşünmen canım kedi köpek bile doğurduğuna sahip çıkıp koruyup kolluyor. Allah ıslah etsin. Onların gazabından korusun bebeğimi ve beni

Üzüldüm cnm bu durumda bunlari yaşaman daha zor bir durum ama eşinin ailesi oldugu icin bi sekilde baginiz hep devam edecek. Bunu kabullenip mesafeni koyarak iliskini sürdürmeyi denesen. Bilemiyorum tabii onceki diyalogunizda neler yasadiniz ama bebegini düşünüp kendini üzmemelisin.

Hepsini denedim ne fedakarlıklar yaptım kalktım gittim bir şey yapmamışlar gibi hep alttan aldım ğofpofladım ama kötü her zaman kötü maalesef. Bu kadar da kötü olunmaz denenden bile daha beterler. Ahh tanımadığınız için maalesef anlatamıyorum 7 yıl sonra kalkıp eski kabusları yeniden yaşatmaya başladılar. En zor günlerimde. Rabbim kötülere fırsat vermesin

allahim görüyor cnm kimsenin yaptığını kimsenin yanına bırakmaz eden bulur sen hiç üzülme diyemiyorum uzuluceksin biliyorum keşke elimizden birşey gelse zamanında bende çok çektim. Sen Allah'a havale et ondan başka yaradan yok ne etlerde o eyler sen bebeğini düşün sagdece tek bildiğim şey kabuslar insanın peşini bırakmıyor

Gunaydinnn bu ne ya uffff gece bir de kalk üçte kalk dörtte kalk daha uyuma iyimi bu lavaboyu kim icat etti lennnnn midem bulaniyo bu cinyuru desem dayanıyor göğüs altıma ses ler geliyor kafası desen aşağıda eliyle uğraşıyor içeride birseylerle o ne zaman birşeyle uğraşsa karnından su sesini duyuyorum sittt biri çıkarsın şunu manyak manyak işler peşinde 10 dakkada bir lavabomu olur

Aynı dert bende de var taa hamileliğimin başından beri Allah'ıma dua ediyorum Bi sebebi çıksın babası gelmesin ama eşimde üzülmesin mucize istiyorum aslında ama gelirsede yapcak bileyim yok eşim için katlancam hizmetini gene yaparım ama yanında oturmam bile diye plan lar kuruyorum kafamda seni çok iyi anlıyorum ama evli kaldıysak bunun gibi insanlara katlanmak zorundayız bu dünyanın ötekiside var elbet bu topladığın puanlar mükafat olarak sana kat ve kat geri döner sabır ve zikir çek hep içinden faydasını görürsün eşinede kızma çünki onunda yapacak bişey yok nitekim anne baba atsa atamaz satsa satamaz emin ol anne babası için değil onlara Allah için katlanıyor sonuçta bizde anne baba olduk Allah burdan güldürmedi evlatlarımıza güldürsün bizi sen muhatap çok olma ama rahatta davran onlar zaten daha gıcık oluyor babası bana etmediği hakaret kalmadı ki ben bide eşimin tanesini dövüyor diyr savunduğum halde babama kadar rezil etti hamileyken geldi içim içimi yedi ama genede sustum çok zor oldu ama sustum Allah yüzüme baktı da ablası öldü erkenden ona gitti kurtuldum dedim şu olaya bile kurtuldum dedim şimdi gene rabbim sığındım gelse bile bana dayanma gücü ver diye ben herzamanki Allahın adaletine güvendim kimse yaşattıklarını yaşamadan ölmeyecekler

Senin babası sadece benim 4 kişiler eşim de onlarla bir oluyor etti 5. Neler yaptılar neler yaşattılar bir bilsen. Rabbim korusun kötülerden hepimizi. Bir de benim ailem çok uzakta. Ben onlara da gelemeyin dedim gelmek istedikleri hep bize destek oldukları halde. Onların da yokluğunda iyice beni üzmek için fırsat bilio bugünü beklediler. Hiç uyumadım ağlamaktan. Kasılmalarım ağrım o kadar çok ki. Allah sevindirmesin onları erken doğurttuk diye mutlu olmasınlar diye sesimi çıkartmıyorum dişimi sıkıyoeum dua ediyorum sürekli bekle kızım nolur diye

Üzüldüm çok inan herkes bi şeyler yaşıyor eş ailesi tarafından. Yaşamadım diyen yalan söyler. Sen çok güçlü olmalısın.biliyorum zor hem hamilesin hem evine gelecekler ama dimdik dur. Unutma orası senin evin. Bunu hissettir. Eşine de çok yüklenme daha kötü olur. Bi yandan ailesi. Keşke sende sizinkileri cagirsaydin. Benim de ailem uzakta yaşıyor biz de problemler yaşadık seni çok iyi anlıyorum. Ben güçlü durarak kimseye boyun eğmeyerek çıktım işin içinden. Şimdi kimse habersiz gelmeye bile cesaret edemiyor. Çünkü o rahatlığı vermedim. Sen de bebeğin için kendin için dayanacaksın. Eşinle tartismamaya calis. Toparlan canım benim. Madem cok kotu niyetliler. Gerektiği kadar konuş evine de karıştırma. Kimin ev sahibi kimin misafir olduğunu bilsin herkes. Çok durmazlar o zaman. Allah yardımcın olsun

Hayırlısı tabi ama orda iyi bakıyorlar çok şükür aklı kalmıyor insanın her daim başında biri var
Aynen dün görmeye gittimordaki hemşireye öyle söyledi mrk etme biz çok iyi bakıyoruz mamayida artirmislar 2 3 güneşe makineden cikiricaz dediler gün ve gün iyi gidiyormuş şükür allhin bütün çocuklarımıza şifa versin sağ sağlım kucağınıza almayı nasip etsin insllh

Eşim bana hiç destek değil onlar ne derse o. Bana annen bile gelmeyecek doğuma dedi. Kadın gelecekken kaldı. Bunların planı buymuş demek ki. Benim ailem maddi manevi iyi kötü günde yanımızdayken doğumuma gelmelerine eşim izin vermedi. Niyetleri planları buymuş demekki. Beni gece uykumdan uyandırıp geliyolar diye haber verecek kadar bana emrivaki yapmak için plan yapmışlar. Yıllarca eşime güvenemediğim için çocuk istememiştim zaten. Korktuğum başıma geldi yine. buraya da yazıp herkes doğum telaşındayken kndi özel meselemi yazdım ama kusura bakmayın. Ne yapacağımı bilemedim kasılmam kramplarım ağrım çoğaldı. Tek duam doğurmayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…