2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Pis kokulu olması iyi değil canım birde yarm saate bir değişim normal değil anlattıklarınla knsyrm tabi

Hayirli olsun canim
Saglikla buyusun insallah

Gözün aydın canım. Çok sevindim. Darısı sağlıkla bizim başımıza

Benim ki gunde 7 8 tane bez değıştiriyorum
Tabikide kakasini yapinca rahatlar
Canim bezi actiginda her iki ayaklarindan tut biraz bekle benimki oyle yapiyor bazen

Kimliksiz bakiyolar canim
Senin kimligine fiş verirler ordan bebege bakiyolar
Ben daha saglik ocagina goturmedim arefe gunu kapaliydi bayramdan sonraya kaldi

Gunaydin canim,

Anladim canim
İhmal etme kendini
Alırlar bence yani inşallah biz de pzt topuk kanı ve 2.kontrole gideceğiz. İnş sarılık geriler o zamana.

Aliyolar canim biz ilk topuk kani ve saglik ocagi muayenemizi kimliksiz yaptik ama ayni gun cikarttirdik bebeklerde islemler asiri hizli asla beklemiyosunuz hatta 2 gun sonrada kimligi eve geldi sipamin
Teşekkür ederim kızlar iyki sordum pazartesi işlerimizin aciliyeti vardı sonraki gün çıkarırız inşallah kimliğimizi

Ben her saat besliyorum canim uyandırıyorum zar zor
Ama artik daha aktif uyanik olunca 3 saat kaldigi oluyor tabi aksamlarida oyle mesela sabah 6 da uyandi 8 uyudu oyle:)
Aynen aynen sarilikta geriledi bizde gozumuz acildi oynasmaya vaktimiz oluyo yoksa full uyuyodu velet

Malum bizimde sarilik evremiz oldu uyandiramadim korktugum anlarda olmadi degil ama soyle anadan uryan soyunca zink aciyo gozunu birazda basi boyu govdesi azicik sert ovalayinca gerinmeye basliyo uyaniyo haberin olsun doktor ogretti
Ay evet altını değiştirirken ve soyunca hemen rahatsız oluyor ağlıyor çok tatlılar ama yaa

Evt guneste yanmis gibi de ama benek benek de var bende cnm kizarikliklar. Fotolar silinmiyor burda silinse atardim simdi
Benim kızarıklık yok da ödem zaten vardı iyice arttı. Kızarıklık ödemin iyice artıp deriyi gerginlestirmesinden kaynaklı olabilir mi acaba
Olabilir cnm hic bilmiyorum

Bebeklerin zorlanarak gaz çıkarması ve kaka yapması göbek fıtığı yapabiliyor. Zorlandığını anladığınızda sırt üstü göğsünüze yatırıp bacaklarını karnına çekip parmaklarınızla bağırsaklarına masaj yapabilirsiniz. Fıtık oluşunca canı acımıyormuş ama görüntüye ana yüreği dayanmıyor.

Kizceler ya karnım taş gibi hiç yumusamiyor hareketlerindede azalma var fazla hareket etmiyor tam aksine ufak bir hareketinde lavabo isteğim geliyo sanki tamamen kasik bölgemde yük çoğaldı

Ayaklarinda ödem olup ayakkabilari olmayanlar agriniz ve kızarıklik var mi ve şişlik bacaklarınizda da oluyor mu? Benim 4-5 gündur ozellikle sag ayaagim boyle kizamik gibi de tam degil gibi renk degistirdi anlamadim.
Benim geçtiğimiz haftalarda ayaklarımda benek benek lekeler oldu altı da lekelenmişti. Progestan hormonu karaciğeri de zorluyor dedi doktor sonra geçti. Bu arada ciğer geliştirici oldum tüm ödemlerimi indirdi o iğne benim. Ellerim zaman zaman yine şişiyor.

benim de tam tersi herşeyim tansiyon şeker gelişimleri kan akşları vs iyi tek yumurta ikiz gebeliğim var 35. Haftada almak istiyor doktor. Neden istiyor ki gittiği yere kadar gitse daha iyi değil mi?
Anne karnında bir gün dışarda bir haftaya değer gibi bir söz söylendi. Ne kadar çok dursa o kadar iyi bizim için diyor. Biz de cevaben sabır diyoruz:) ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…