- 10 Kasım 2022
- 5.135
- 4.224
- 103
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #24.201
Len beni çalışan gösterin alayım bendeKızlar merhaba calısan anne odenegi var 25bin falan herhalde onu alan varmi onun icin sartlar neler bilen varmi
Ben de bilmiyorum 37+0 dan sonra izin aldim ama bu odenek ile ilgili bilgim yok , bilen soylerse ben de sevinirimKızlar merhaba calısan anne odenegi var 25bin falan herhalde onu alan varmi onun icin sartlar neler bilen varmi
Benim arkadaşım vardı o başvuru yaparak aldı geçen sene 10 bin miydi daha fazlamı tam hatırlamıyorum araştırmak lazım almanız icinBen de bilmiyorum 37+0 dan sonra izin aldim ama bu odenek ile ilgili bilgim yok , bilen soylerse ben de sevinirim
Çok teşekkür ederim inşallahAllah yardımcın olsun canım annene de şifa versin inşallah bebişin sana yaşama sebebi sevinci verecek öyle düşünme sakın herşey yoluna girecek eşinle her şeyi halledersiniz seni ondan iyi anlayamaz kimse
Bende öyle düşünüyorum belki sarılık olmaz kuvezde diye hayırlısı olsun herşeyin sağlıklı olsunda kalsinÇıkar bak ben bayramdan dolayı alamıyorum bile iğleltiği halde mahsur kaldı bebişim ordahem ben sana biley diyim mi bir yandanda iyi oldu küveze girmesi sarılık falanda oldu benimki evde olsa zor geçirirdim ben onu orda hemen geçirdiler hemde ben oğlum gelene kadar toparladım ayaklandım şimdi daha dincim rahat rahat bakarım oğluşumla sezeryan İn zorlu sürecinide atlatmış oldum yani
Bizimki de kızBenim küçük oğlum yengeç nasıl duygusal ve bana düşkün anlatamam. Sürekli öper sarılır evinide çok seviyor tipik yengeç erkeği tam
Eşin bile.yeterli üzülme lütfen benimkilerfe gelemedi kayin validem ameliyat oldu annem de yaşlı yeğenin vs varsa oda gelenler kuzen yada kimsesizde olur lohusalıgi düşünme bosverBen çok kötüyüm moral olarak.Uzun zamandır buraya ne giriyorum ne yazıyorum ara ara okuyordum o kadar kötü günler yaşadık ki şimdi de doğum zamanı geldi bir başımayım doğumu bekliyorum acaba çok stres altında olduğum için mi doğum gecikiyor . Annem hastalandı ciddi şekilde anjiyo oldu bir sürü şey oldu yürütemiyor şuan ayağındaki sıkıntıdan dolayı malesef gelemeyecek eşimin ailesi eşimle de bizle de görüşmüyor kimse arayıp sormuyor o kadar yalnızız ki şükürler olsun ki eşim ve oğlum var. O kadar doluyum ki lohusalık nasıl geçecek bilmiyorum hayırlısıyla sağ Salim bebeğimizi kucağımıza almak istiyoruz. Bunları neden yazdığımı da bilmiyorum her gün ağlıyorum çok yoruldum artık. Lütfen hakkınızı helal edin bunları yazdığım için. Doğum yapanlar hepinizi kutluyorum Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yapacak olanlar da hayırlısı ile sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.
4 ay maaş ödüyor devlet ödenek dediği o memuru bilmiyorum ama özel sektörde çalışanlara iş yeri maaş ödemiyor onun yerine devlet ödüyor muhasebe bölümü zaten doğum iznine çıktığını bildiriyordoğum iznin bitince ziraat bankası diye biliyorum yada ptt den 4 ay maaşını alıyorsunKızlar merhaba calısan anne odenegi var 25bin falan herhalde onu alan varmi onun icin sartlar neler bilen varmi
Hayırlısı tabi ama orda iyi bakıyorlar çok şükür aklı kalmıyor insanın her daim başında biri varBende öyle düşünüyorum belki sarılık olmaz kuvezde diye hayırlısı olsun herşeyin sağlıklı olsunda kalsin
Canım bende tek doğurdum şimdi tek bakıyorum Allah gücünü veriyor emin ol şu an loğusa duygusallığı var üzerinde hepimiz yaşadık ağlamak geliyorsa içinde ağla içinde tutma bu günler geçecek kucağına aldığında her sey geride kalmış olacak güzel şeyler düşün güzel bir sey yaşıyorsun çünkü inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin RabbimBen çok kötüyüm moral olarak.Uzun zamandır buraya ne giriyorum ne yazıyorum ara ara okuyordum o kadar kötü günler yaşadık ki şimdi de doğum zamanı geldi bir başımayım doğumu bekliyorum acaba çok stres altında olduğum için mi doğum gecikiyor . Annem hastalandı ciddi şekilde anjiyo oldu bir sürü şey oldu yürütemiyor şuan ayağındaki sıkıntıdan dolayı malesef gelemeyecek eşimin ailesi eşimle de bizle de görüşmüyor kimse arayıp sormuyor o kadar yalnızız ki şükürler olsun ki eşim ve oğlum var. O kadar doluyum ki lohusalık nasıl geçecek bilmiyorum hayırlısıyla sağ Salim bebeğimizi kucağımıza almak istiyoruz. Bunları neden yazdığımı da bilmiyorum her gün ağlıyorum çok yoruldum artık. Lütfen hakkınızı helal edin bunları yazdığım için. Doğum yapanlar hepinizi kutluyorum Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yapacak olanlar da hayırlısı ile sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.
Artık düşünmücem eşim beş altı gün izinli olur gerisi Allah KerimEşin bile.yeterli üzülme lütfen benimkilerfe gelemedi kayin validem ameliyat oldu annem de yaşlı yeğenin vs varsa oda gelenler kuzen yada kimsesizde olur lohusalıgi düşünme bosver
Umarım ben de sizin gibi tek başıma halledebilirim Allah’ın izniyleCanım bende tek doğurdum şimdi tek bakıyorum Allah gücünü veriyor emin ol şu an loğusa duygusallığı var üzerinde hepimiz yaşadık ağlamak geliyorsa içinde ağla içinde tutma bu günler geçecek kucağına aldığında her sey geride kalmış olacak güzel şeyler düşün güzel bir sey yaşıyorsun çünkü inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim
İnan hallediliyor lohusalıgi da. Girme evet aglmak.geliyoraa ağla ama. Depresyondayin kötüyüm deme. Gececek en güzel fotoları atixam gezecem de hayaller kur evladinla. Kıyafetleri yürüdüğünü koştuğunu hayal et ek gıda yi hayal et anne dediğini hayal etUmarım ben de sizin gibi tek başıma halledebilirim Allah’ın izniyle
Artık düşünmücem eşim beş altı gün izinli olur gerisi Allah Kerimdüşündükçe stres oluyorum.
İnşallah güzel olcak herşey. Ben 40+1 e giriyorum harın gelmeye de niyeti yok sanırımİnan hallediliyor lohusalıgi da. Girme evet aglmak.geliyoraa ağla ama. Depresyondayin kötüyüm deme. Gececek en güzel fotoları atixam gezecem de hayaller kur evladinla. Kıyafetleri yürüdüğünü koştuğunu hayal et ek gıda yi hayal et anne dediğini hayal et
Evet aldım o filelerden eşim ile hallederiz inşallah. Belki de yalnız bağ kurmak bizim için ailemiz için daha iyi olurCanım çok geçmiş olsun, bende kendimden örnek vereyim bende ailem ile başka ildeyim, benim annem yanıma gelmişti ama inan 1 hafta kaldı kalmadı ben gideceğim diye tutturmuştu (şimdi düşünüyorum da gitmek istediğine göre demekki toparlamışız ki annem gitmek istemiş)
Ben sadece banyo yaptırırken panik olmuştum onda da fileler var biliyorsun bebek küvetlerine gerilen onlardan aldıgı için çok kolay olmuştu
Rabbim gücünü verir inşallah, rabbim yardımcın olsun
Koku varsa bir dr sor istersenkizlar ben 10 gun kadar once normal dogum yaptim, dikislerim var baya. son 2 gundur eski kan geliyor yani nasil desem kanin rengi canli kirmizi degil artik boyle bordo, kahverengi gibi ve asiri pis kokulu. nerdeyse her yarim saatte bir ped degistiriyorum. bu normal mi yoksa endiselenmeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?