2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kizlar selam ben de hala dogurmadim 38+3 bitiyor bugun herhangi bir hareketlilik yok bende de , herkes dogurdu grupta temmuza kalanlardanim , insallah kolay bir normal dogum olur, cati muayenesi yaptirmadim ben. Direk doguma gitsem problem olur mu kizlar ? Cunku doktor cati uygun dahi olsa son anda degisiklik olabilie demisti de o yuzden cati muayenesi yaptirip yaptirmamak konusunda kararsiz kaldim

Ben de bilmiyorum 37+0 dan sonra izin aldim ama bu odenek ile ilgili bilgim yok , bilen soylerse ben de sevinirim
Benim arkadaşım vardı o başvuru yaparak aldı geçen sene 10 bin miydi daha fazlamı tam hatırlamıyorum araştırmak lazım almanız icin

Bende öyle düşünüyorum belki sarılık olmaz kuvezde diye hayırlısı olsun herşeyin sağlıklı olsunda kalsin

Eşin bile.yeterli üzülme lütfen benimkilerfe gelemedi kayin validem ameliyat oldu annem de yaşlı yeğenin vs varsa oda gelenler kuzen yada kimsesizde olur lohusalıgi düşünme bosver

Kızlar merhaba calısan anne odenegi var 25bin falan herhalde onu alan varmi onun icin sartlar neler bilen varmi
4 ay maaş ödüyor devlet ödenek dediği o memuru bilmiyorum ama özel sektörde çalışanlara iş yeri maaş ödemiyor onun yerine devlet ödüyor muhasebe bölümü zaten doğum iznine çıktığını bildiriyordoğum iznin bitince ziraat bankası diye biliyorum yada ptt den 4 ay maaşını alıyorsun

Canım bende tek doğurdum şimdi tek bakıyorum Allah gücünü veriyor emin ol şu an loğusa duygusallığı var üzerinde hepimiz yaşadık ağlamak geliyorsa içinde ağla içinde tutma bu günler geçecek kucağına aldığında her sey geride kalmış olacak güzel şeyler düşün güzel bir sey yaşıyorsun çünkü inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Eşin bile.yeterli üzülme lütfen benimkilerfe gelemedi kayin validem ameliyat oldu annem de yaşlı yeğenin vs varsa oda gelenler kuzen yada kimsesizde olur lohusalıgi düşünme bosver
Artık düşünmücem eşim beş altı gün izinli olur gerisi Allah Kerim düşündükçe stres oluyorum.

Umarım ben de sizin gibi tek başıma halledebilirim Allah’ın izniyle

Umarım ben de sizin gibi tek başıma halledebilirim Allah’ın izniyle
İnan hallediliyor lohusalıgi da. Girme evet aglmak.geliyoraa ağla ama. Depresyondayin kötüyüm deme. Gececek en güzel fotoları atixam gezecem de hayaller kur evladinla. Kıyafetleri yürüdüğünü koştuğunu hayal et ek gıda yi hayal et anne dediğini hayal et

Artık düşünmücem eşim beş altı gün izinli olur gerisi Allah Kerim düşündükçe stres oluyorum.

Canım çok geçmiş olsun, bende kendimden örnek vereyim bende ailem ile başka ildeyim, benim annem yanıma gelmişti ama inan 1 hafta kaldı kalmadı ben gideceğim diye tutturmuştu (şimdi düşünüyorum da gitmek istediğine göre demekki toparlamışız ki annem gitmek istemiş)
Ben sadece banyo yaptırırken panik olmuştum onda da fileler var biliyorsun bebek küvetlerine gerilen onlardan aldıgı için çok kolay olmuştu
Rabbim gücünü verir inşallah, rabbim yardımcın olsun

İnşallah güzel olcak herşey. Ben 40+1 e giriyorum harın gelmeye de niyeti yok sanırım gelsin bize çok iyi gelecek inşallah

Evet aldım o filelerden eşim ile hallederiz inşallah. Belki de yalnız bağ kurmak bizim için ailemiz için daha iyi olur

Koku varsa bir dr sor istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…