2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Su gibi bir doğum olsun aksın gtsn sende evladında güzel şekilde kavuşun şuan bebegimj emziriyorum hriksy bir Duygu bunu hayal et düşün ozmn çok daha kolay olck
Ah ne güzel, amin
İnsallah bi avazda dogurursun
Galiba nişanin geliyor canim
Suyun devam ederse bekleme git
Doktora yazdım hemen gece sabredemedim gittim hastaneye ebe kontrol ederken yine suyum geldi, artık mecbur 24 saat içinde doğurucam bakalım

Galiba cnm son zamanlar die su hamislik bitsede rahatlasak
Bebek kilo almıyo ya ben onu kafama takıyorum baştan aldı Allah'tan geçen hafta hiç almadı bu hafta yiyim de alsın diye uğraşıyorum ama günde 5 6 kere kusmayla alır mı bilmiyorum inşallah alıyodur

Bebek kilo almıyo ya ben onu kafama takıyorum baştan aldı Allah'tan geçen hafta hiç almadı bu hafta yiyim de alsın diye uğraşıyorum ama günde 5 6 kere kusmayla alır mı bilmiyorum inşallah alıyodur
En son kactiki kilosu benim kine 32+3 Ken 2100 demişlerdi şuan karnım taş gibi bende kusma yok Allah'tan sagdece bulanıyor kasıklarımda sanki ağırlık var

Gunaydin kizlar
Bide bisey dicem ödemi olan arkadaşlar kontrole gittiginizde mutlaka idrar tahlili isteyin
Evet hamilelikte odem normal ama aşiri odem olunca gebelik zehirlenmesi ihtimalide oluyor
Oyuzden ihmal etmeyin ben cok cektim ilk hamilelikte yogun bakima bile alindim gec fark ettikleri icin
Tansiyon gozlerime vurdu hafif uzaktan bulanik görüyorum

Pazartesi sağlık ocağına topuk kanı vermemiz gerekiyor ve çocuk doktoruda pazartesi kontrole gelin dedi ortada kimlik yokkimliksiz topuk kanı almazlar galiba dimi
Aliyolar canim biz ilk topuk kani ve saglik ocagi muayenemizi kimliksiz yaptik ama ayni gun cikarttirdik bebeklerde islemler asiri hizli asla beklemiyosunuz hatta 2 gun sonrada kimligi eve geldi sipamin

Evet ben de sürekli emziriyorum. Değeri dün 10du 7.güne kadar artar sonra artmaz dedi doktor. Bakalım inşallah hemen geçer gider uyandırmak çok zor oluyor
Malum bizimde sarilik evremiz oldu uyandiramadim korktugum anlarda olmadi degil ama soyle anadan uryan soyunca zink aciyo gozunu birazda basi boyu govdesi azicik sert ovalayinca gerinmeye basliyo uyaniyo haberin olsun doktor ogretti

Haydiii bismillaah kolaylikla saglikli bir dogum olsun insallah

Merhaba kızlar ben dogumumu yaptım o gece 12 bucukta aldılar fakat o gün giremedim tabiki bu iki gündür de 404 diye bisey cıkıyor sayfayı acmadı .
Hersey güzel gecti emiyoruzda sükür hatta süte doymuyor hem memeler acık haldeyiz ama olsun o kadar mükemmel bisey ki eşim keske daah önce yapsaydık demeye basladı bile hepinizi cok seviyorum görmedigim doguranlar varsa hepsinide tebrik ederim darısı gerisine insallah

Gozunuz aydin canim, Allah anali babali buyutsun.
Darisi basima insallah, daha bizim 4 haftamiz var. Sabah oglum 5 de uyandi ve sonrasinda uyuyamadi, surunuyorum bugun..

Bide bizim kordon sorunumuz vardı ya 2 dolanık diyordum dogum esnasında 4 kez dolanık cıktı kordonu dolanık varsa riske atmayın kızlar sezeryan yapın ben acaba dedim ama suan iyiki diyorum

Sık sık emzirmek lazımmış zaten bir saat sonra uyansın emzir boşver bence mama yerine yatarak emzirmek bizim için de daha kolaydır heralde dimi sırt ağrısı vs açısından
kesinlikle ozellikle geceleri tam bir kurtarici, siz de yattiginiz icin. Suan icin sadece hep yatarak emziriyorum, kendimi hazir hissetigimde kucagimda emzirmeye gecicem

kizlar ben 10 gun kadar once normal dogum yaptim, dikislerim var baya. son 2 gundur eski kan geliyor yani nasil desem kanin rengi canli kirmizi degil artik boyle bordo, kahverengi gibi ve asiri pis kokulu. nerdeyse her yarim saatte bir ped degistiriyorum. bu normal mi yoksa endiselenmeli miyim?

ve bir diger sorum ise benim bebegim kakasini bazen cok zor yapiyor. aslinda oyle kati kaka da yapmiyor cok, sulu gibi ama 1 saat agliyor anlamiyoruz sorunun ne oldugunu, sonradan kakasini yapiyor ve sakinlesiyor aa diyoruz demek ki bundan dolayi zorluk cekiyor. 3 kez basimiza geldi. ona yardimci olmak icin bildiginiz bir pozisyon var mi? bu gecici bir durum mu, biran acaba medikal destek olmasi gerekir mi diye dusundum.

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah. Darısı biz bekleyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…