2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Valla eşin e sinir oldum ne demek annen doğuma gelemez. Kendi annesini getiriyor çat kapı. Eşin doğuracak sanki te allahım. Annenin yerinde olsam çıkar gelirim ben de çat kapı. Senin ailene saygı duymuyor kendininkine hürmet bekliyor. Fırsat verme kız sende. Allah yardımcın olsun bi çıkış yolu göstersin sana. Bebeğine odaklan yavrucak etkilenmesin. Duacın olucam rabbim görsün de herkesin layığını versin inşallah

Cnm gercekten üzüldüm lütfen dik dur asla kendinden taviz verme. Zaten bebegin oldugunda goreceksin sana farkli bir güc gelecek, hemen olmuyor bu bi süre sonra ciddi anlamda gücleniyorsun manevi olarak. Rabbim feraha cikarsin insallah. Aslında şu lohusa kadınlari rahat biraksakar kendi bebeklerine kendileri bakabilirler eş bi kac gün yardim etse yeter, cok daha kolay olur onlar icin.

Aynen katılıyorum anneni çağır hatta varsa baban abin onlarda gelsin. Ay bir de sen daha doğurmadın son günler hizmet mi edeceksin? Ağlamak yerine çözüm bulmalısın. Uzak olmasalar sen annene git derdim. Gerçi eşini de bilmiyoruz inşallah zarar verecek bir tip değildir. Sen daha iyi tanıyorsun sonuçta ama ezdirme kendini, doğum yapacak ilgiye istirahate ihtiyacı olan sensin. Elinden geldiğince taviz verme.

Kızlar günaydın ben bu sabah doğurdum, ilk temmuz bebeği benimki sanırım Daha sonra anlatırım hikayemi şimdilik dinleniyorum

Kızlar doğurdum.
Normal
Rahat pozitif bir doğum hikayesi ile geri gelcem ama şimdilik dinleneyim. Bebiş ile ben iyiyiz

Ya ne guzel haberler sabah sabah gozünüz aydin kızlar Allah saglikli uzun ömurler versin bebsilere anali babali büyüsünler.

Ailesi için hemev vurup kırma heveslisi eşim. Onlara bakın size toz kondurmam gösterişinde oldu hep. Annemi çağıracağım ben de artık ama en erken uçak çarşamba var. O zamana kadar kim öle kim kala teşekkürler yorumun için

Amin canım. Ahhh keşke sonra sütün niye yok derler. Süt mü bırakıyorlar insanda küçücük yavrunun günahına giriyorlar.

Allah razı olsun canım annem de yazık bir şey diyemiyor. Ne bilsin bunların adice planının olduğunu. Rabbim hayırlısını versin kapıyı çekip gidicem üzerime çok gelirlerse. Başka aklıma bir şey gelmiyor.

Canim ne desem bilemedim
Burda suc eşin olacak herifte
Hamilesin halin yetmiyormuş gibi onlara hizmet et
Hadi iyi insanlar olsalar neyse
Allah yardimcin olsun
Keşke kendi ailenden biri gelseydi yanina belki bu kadar canin sikilmazdi

R rainydayinireland E ebru1695 gexen sene düsüktu de biraz smdı asgarı artınca 25bin falan olmus ama işte ben devlet memuruyum arkadasımda ole almıstı basvurmak icin nabmak lazm ogreneyım ben

Dua edicem senin için. Evet ben anneliği kutsal blyrm o şekilde düşündüm sen yaşamıssn bilen sensin. Kötü insanlar da var elbet. Rabbim çocuğunu korusun evliliğine huzur versin durumuna üzüldüm ama seni kucaklyrmm

Çok üzüldüm benzer şeyleri bende yaşıyorum eşim desteköim ama sakin ol bebeğini düşün. Seni çok iyi anlıyorum öyle öleyim falan diye düşünme rabbimin emaneti var mucizen seninle ve yakında kollarında olcak öyle iyi gelecek ki rabbim hayatınızı iyi etsin hayra çevirsin dualarım seninle lütfen üzülme .

Buraya yaz ama biz okuruz içini dokersin bence kimse rahatsız olmaz hepimiz insaniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…