- 24 Kasım 2022
- 935
- 993
- 33
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #24.241
Valla eşin e sinir oldum ne demek annen doğuma gelemez. Kendi annesini getiriyor çat kapı. Eşin doğuracak sanki te allahım. Annenin yerinde olsam çıkar gelirim ben de çat kapı. Senin ailene saygı duymuyor kendininkine hürmet bekliyor. Fırsat verme kız sende. Allah yardımcın olsun bi çıkış yolu göstersin sana. Bebeğine odaklan yavrucak etkilenmesin. Duacın olucam rabbim görsün de herkesin layığını versin inşallahEşim bana hiç destek değilonlar ne derse o. Bana annen bile gelmeyecek doğuma dedi. Kadın gelecekken kaldı. Bunların planı buymuş demek ki. Benim ailem maddi manevi iyi kötü günde yanımızdayken doğumuma gelmelerine eşim izin vermedi. Niyetleri planları buymuş demekki. Beni gece uykumdan uyandırıp geliyolar diye haber verecek kadar bana emrivaki yapmak için plan yapmışlar. Yıllarca eşime güvenemediğim için çocuk istememiştim zaten. Korktuğum başıma geldi yine. buraya da yazıp herkes doğum telaşındayken kndi özel meselemi yazdım ama kusura bakmayın. Ne yapacağımı bilemedim kasılmam kramplarım ağrım çoğaldı. Tek duam doğurmayayım.
Cnm gercekten üzüldüm lütfen dik dur asla kendinden taviz verme. Zaten bebegin oldugunda goreceksin sana farkli bir güc gelecek, hemen olmuyor bu bi süre sonra ciddi anlamda gücleniyorsun manevi olarak. Rabbim feraha cikarsin insallah. Aslında şu lohusa kadınlari rahat biraksakar kendi bebeklerine kendileri bakabilirler eş bi kac gün yardim etse yeter, cok daha kolay olur onlar icin.Eşim bana hiç destek değilonlar ne derse o. Bana annen bile gelmeyecek doğuma dedi. Kadın gelecekken kaldı. Bunların planı buymuş demek ki. Benim ailem maddi manevi iyi kötü günde yanımızdayken doğumuma gelmelerine eşim izin vermedi. Niyetleri planları buymuş demekki. Beni gece uykumdan uyandırıp geliyolar diye haber verecek kadar bana emrivaki yapmak için plan yapmışlar. Yıllarca eşime güvenemediğim için çocuk istememiştim zaten. Korktuğum başıma geldi yine. buraya da yazıp herkes doğum telaşındayken kndi özel meselemi yazdım ama kusura bakmayın. Ne yapacağımı bilemedim kasılmam kramplarım ağrım çoğaldı. Tek duam doğurmayayım.
Kızlar günaydın ben bu sabah doğurdum, ilk temmuz bebeği benimki sanırımDaha sonra anlatırım hikayemi şimdilik dinleniyorum
Kızlar doğurdum.
Normal
Rahat pozitif bir doğum hikayesi ile geri gelcem ama şimdilik dinleneyim. Bebiş ile ben iyiyiz
Hadi gözün aydın olsun, Allah sağlıkla büyütmek nasip etsinKızlar doğurdum.
Normal
Rahat pozitif bir doğum hikayesi ile geri gelcem ama şimdilik dinleneyim. Bebiş ile ben iyiyiz
Ailesi için hemev vurup kırma heveslisi eşim. Onlara bakın size toz kondurmam gösterişinde oldu hep. Annemi çağıracağım ben de artık ama en erken uçak çarşamba var. O zamana kadar kim öle kim kalaAynen katılıyorum anneni çağır hatta varsa baban abin onlarda gelsin. Ay bir de sen daha doğurmadın son günler hizmet mi edeceksin? Ağlamak yerine çözüm bulmalısın. Uzak olmasalar sen annene git derdim. Gerçi eşini de bilmiyoruz inşallah zarar verecek bir tip değildir. Sen daha iyi tanıyorsun sonuçta ama ezdirme kendini, doğum yapacak ilgiye istirahate ihtiyacı olan sensin. Elinden geldiğince taviz verme.
Amin canım. Ahhh keşkeCnm gercekten üzüldüm lütfen dik dur asla kendinden taviz verme. Zaten bebegin oldugunda goreceksin sana farkli bir güc gelecek, hemen olmuyor bu bi süre sonra ciddi anlamda gücleniyorsun manevi olarak. Rabbim feraha cikarsin insallah. Aslında şu lohusa kadınlari rahat biraksakar kendi bebeklerine kendileri bakabilirler eş bi kac gün yardim etse yeter, cok daha kolay olur onlar icin.
Allah razı olsun canımValla eşin e sinir oldum ne demek annen doğuma gelemez. Kendi annesini getiriyor çat kapı. Eşin doğuracak sanki te allahım. Annenin yerinde olsam çıkar gelirim ben de çat kapı. Senin ailene saygı duymuyor kendininkine hürmet bekliyor. Fırsat verme kız sende. Allah yardımcın olsun bi çıkış yolu göstersin sana. Bebeğine odaklan yavrucak etkilenmesin. Duacın olucam rabbim görsün de herkesin layığını versin inşallah
Canim ne desem bilemedimSenin babası sadece benim 4 kişiler eşim de onlarla bir oluyor etti 5. Neler yaptılar neler yaşattılar bir bilsen.Rabbim korusun kötülerden hepimizi. Bir de benim ailem çok uzakta. Ben onlara da gelemeyin dedim gelmek istedikleri hep bize destek oldukları halde. Onların da yokluğunda iyice beni üzmek için fırsat bilio bugünü beklediler. Hiç uyumadım ağlamaktan. Kasılmalarım ağrım o kadar çok ki. Allah sevindirmesin onları erken doğurttuk diye mutlu olmasınlar diye sesimi çıkartmıyorum dişimi sıkıyoeum dua ediyorum sürekli bekle kızım nolur diye
Hayırlı olsun canım merak ediyoruz tecrübelerini normal mi sezeryan mimolduKızlar günaydın ben bu sabah doğurdum, ilk temmuz bebeği benimki sanırımDaha sonra anlatırım hikayemi şimdilik dinleniyorum
Canım hayırlı olsunKızlar doğurdum.
Normal
R rainydayinireland E ebru1695 gexen sene düsüktu de biraz smdı asgarı artınca 25bin falan olmus ama işte ben devlet memuruyum arkadasımda ole almıstı basvurmak icin nabmak lazm ogreneyım ben4 ay maaş ödüyor devlet ödenek dediği o memuru bilmiyorum ama özel sektörde çalışanlara iş yeri maaş ödemiyor onun yerine devlet ödüyor muhasebe bölümü zaten doğum iznine çıktığını bildiriyordoğum iznin bitince ziraat bankası diye biliyorum yada ptt den 4 ay maaşını alıyorsun
Dua edicem senin için. Evet ben anneliği kutsal blyrm o şekilde düşündüm sen yaşamıssn bilen sensin. Kötü insanlar da var elbet. Rabbim çocuğunu korusun evliliğine huzur versin durumuna üzüldüm ama seni kucaklyrmmAh keşke bizim bildiğimiz düşündüğümüz gibi kutsal olsa tüm aileler. Doğurup atıp sonra da mutsuzlukları için ellerinden geleni yapmasalar. Çocuk doğacağı zaman beni bu strese sokuyolar şimdi durdular durdular sırf yine kavga gürültü için son günlerimi beklediler. Niyetleri kötü. Keşke iyi olsa. Olayları bilmediğin için tabiki normal böyle düşünmen canımkedi köpek bile doğurduğuna sahip çıkıp koruyup kolluyor. Allah ıslah etsin. Onların gazabından korusun bebeğimi ve beni
Gözün aydın canım cokkk sevindim cokKızlar doğurdum.
Normal
Çok üzüldüm benzer şeyleri bende yaşıyorum eşim desteköim ama sakin ol bebeğini düşün. Seni çok iyi anlıyorumKızlar moralim çok bozuk. Eşimin ailesiyle yıllardır görüşmüyoruz. Yapmadıkları kalmadı bana. Kaç kez boşanmadan döndük. Şimdi bu saatte beni uykudan kaldırıp yarın ailesinin geleceğini söylüyo. Tek dertleri millete rezil olmamak. Gösteriş. Başka akrabaları geliyor. Onlar gelemedi diye laf söz olmasın diye bana eziyet ediyolar. Ben zaten canımla uğraşıyorum. Karnım burnumda. Her gelişleri kavga gürültü ayırmak içindi. Bana yaşattılar şimdi daha doğmadan çocuğuma bu stresi yaşatıyolar. Balkonda ağlıyorum. Aşağı düşsem de bn öleyim ama bebeğe bişi olur mu diye düşünüyorum. O kadar kötüyüm ki o kabus dolu günler yeniden başlıyor. Napıcamı bilmiyorum. Ağlıyorum o kadar gelip noldu demiyor bile eşim. Ailesi ne derse o. Beni mahfettiler zaten şimdi sıra çocuğuma geldi. Yavrumun kaderi bana çekmez inşallah
Buraya yaz ama biz okuruz içini dokersin bence kimse rahatsız olmaz hepimiz insanizEşim bana hiç destek değilonlar ne derse o. Bana annen bile gelmeyecek doğuma dedi. Kadın gelecekken kaldı. Bunların planı buymuş demek ki. Benim ailem maddi manevi iyi kötü günde yanımızdayken doğumuma gelmelerine eşim izin vermedi. Niyetleri planları buymuş demekki. Beni gece uykumdan uyandırıp geliyolar diye haber verecek kadar bana emrivaki yapmak için plan yapmışlar. Yıllarca eşime güvenemediğim için çocuk istememiştim zaten. Korktuğum başıma geldi yine. buraya da yazıp herkes doğum telaşındayken kndi özel meselemi yazdım ama kusura bakmayın. Ne yapacağımı bilemedim kasılmam kramplarım ağrım çoğaldı. Tek duam doğurmayayım.
Canim boyle kahverengi, akintili gibi bir sivi geliyor. Kotu bir kokusu var ama yanma, kasinti, ates vs yok bende. Cok kararsiz kaldim. Sizlerin kanamalari nasil devam ediyor?Nasılsın naptın canm merak ettm
Çok teşekkür ederimBuraya yaz ama biz okuruz içini dokersin bence kimse rahatsız olmaz hepimiz insaniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?