2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar günaydın ben bu sabah doğurdum, ilk temmuz bebeği benimki sanırım Daha sonra anlatırım hikayemi şimdilik dinleniyorum
Kızlar doğurdum.
Normal
Rahat pozitif bir doğum hikayesi ile geri gelcem ama şimdilik dinleneyim. Bebiş ile ben iyiyiz
Ayy temmuz annelerin ilk bebeklekleri
Hayirli olsun saglikla büyüsünler

Ben 40+0 gün oldum ama doğum adına herhangi bir belirti yok ne yapacağım ???? Başka bu durumda olan var mı
Acele etme.canm.inan hiç bir belirti yokkken bir anda başlıyor bence girdin artık kendi sancimi bekle en doğrusu bebek hareketli ise korkma

Esin mi karar verecek senin ailenin gelip gelmeyecegine ,sen aileni istiyorsan çağır gelsinler,ayrıca bu kadar kötü yoğun hisler,yarın doğumdan sonra lohusalık halleri falan,bu psikolojiyle olmaz,ne oldu bu kadar yada ne olabilir bilmiyorum tabi ama sağlıklı değil yaşananlar

Hanımlar lohusa takımı beyaz mı olmalı ? Ben toprak rengi ve pembe (üstünde siyah yıldızlar var) aldım ama arkadaşım lohusa beyaz giyer dedi beyaz mı almalıyım sizce kararsız kaldım

Hanımlar lohusa takımı beyaz mı olmalı ? Ben toprak rengi ve pembe (üstünde siyah yıldızlar var) aldım ama arkadaşım lohusa beyaz giyer dedi beyaz mı almalıyım sizce kararsız kaldım
Yok canım öyle bir kural mı varmış ikinci doğumu yapacağım ilk defa duydum. İlkinde pembe almıştım bunda lacivert aldım. Beyaz hiç düşünmedim leke riski falan olduğundan belki fotoğraf çekimi için falan güzel olabilir. Nasıl rahat olacaksan öyle giyinirsin benim fikrime göre tabi.

Canım gelmeyecek demesine sen nasıl izin verebiliyorsun adamı da ailesini de at gitsin ya da sen hemen çık ordan. Başka zaman olsa bu kadar yıkıcı konuşmam ama hamilelikten sonra bana bir şey oldu tek önemsediğim bebeğim oldu. Onu strese sokacak kimseyi hiçbir şeyi tanımam ve çekmem bir cinbet anıma bakar. Sen neden bebeğine bu eziyeti yapıyorsun?

Evet sanırım fotoğraf için diyor açık toprak rengi almıştım ama çekim ayarlamadım zaten çekinirsek kendimize çekiniriz öyle telefondan

Eklentiler

• IMG_2125.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_2126.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…