2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kizlar doğumdan sonra basınız agridimi bnm bugün 4 .gün ama anlimdan enseme vuran çok şiddetli bir ağrı var kahvede içsem ağrı kesiciler içsem gecmiyor

Allah yardımcın olsun canım zor tabi ama artık anneyi kendimizden önce çocuklarımız geliyor kızının resmini al karşına dua et kızın sana derman olur

Kaç haftalık sın sen canım 37 girdiyse doğursanda küvezsi atlatırsın nede olsa onlar gelmeden doğurmuş rahatlamış olursun sonra alırsın bebeni odana ağrım var der yatarsın onlarında ne hali varsa görür

Kilosu iyi ama 37 haftalik olmasina ragmen
Surekli leblebi kaju findik yedim kilo alsin diye
3205 dogdu 5 gun sonra cocuk doktoru olctugundr 2900 gr cikti
Benimkinin kg iyi ama gerçekten yediklerimiz bu kadar etkiliyor mu merak ediyorum:) sen onlari yemeden önce ne kadar din

Kilosu iyi ama 37 haftalik olmasina ragmen
Surekli leblebi kaju findik yedim kilo alsin diye
3205 dogdu 5 gun sonra cocuk doktoru olctugundr 2900 gr cikti
Beni bebeğimin boyu uzamadı bu ay 33 de kalmış 2 hafta geriden geliyor dedi ya da durdu mu gelişimi bilmiyorum 36 ya girdim yarın bakıcaz uzamış mı neden olabilir acaba

Kizlaaaar gazla nasil bas ediyosunuz var mi taktik maktik bambambam yapalim? Kuzum aksam cok kivraniyo iki gundur

Beni bebeğimin boyu uzamadı bu ay 33 de kalmış 2 hafta geriden geliyor dedi ya da durdu mu gelişimi bilmiyorum 36 ya girdim yarın bakıcaz uzamış mı neden olabilir acaba
Canim gelisimi durduysa doktor soylerdi sana takip edilmen gerekir
2 hafta hzun bi sure ama fark dahada acildiysa seni sezeryana alabilirler
En son ne zaman gittin doktora

R rainydayinireland E ebru1695 gexen sene düsüktu de biraz smdı asgarı artınca 25bin falan olmus ama işte ben devlet memuruyum arkadasımda ole almıstı basvurmak icin nabmak lazm ogreneyım ben
3,5 ay kadar yani yaklaşık 112 gün için devlet para ödüyor 37+0 da dilekçe verdiysen kamuda, onun dışında ekstra ne ücret veriliyor mu bilmiyorum öğrenirsenz bana da yazın:)

Canim gelisimi durduysa doktor soylerdi sana takip edilmen gerekir
2 hafta hzun bi sure ama fark dahada acildiysa seni sezeryana alabilirler
En son ne zaman gittin doktora
Gecen hafta gittim şimdi haftalık nst içim gidiyorum bu hafta da gelişimi olmamışsa perinatolojiye yönlendiricem dedi. Kilo almış sadece boyu aynı kalmış. Devlete de boy ölçmüyoruz artık demişti pzt kontrol var tekrar inşallah geri kalmamıştır yine kilo 2500 boy 43 35. Haftadaki ölçümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…