- 22 Ocak 2023
- 39
- 112
- 8
- 43
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #24.301
Kilosu normal degilmi cnm ya sagdece boyunda kısalık var oda sıkıntı değil miyon tipli olur iki hafta uzun bir süre sezeryana alabilir seniGecen hafta gittim şimdi haftalık nst içim gidiyorum bu hafta da gelişimi olmamışsa perinatolojiye yönlendiricem dedi. Kilo almış sadece boyu aynı kalmış. Devlete de boy ölçmüyoruz artık demişti pzt kontrol var tekrar inşallah geri kalmamıştır yinekilo 2500 boy 43 35. Haftadaki ölçümü
Evet kilosuna bişey demedi boyu 33. Haftada kalmış dedi bu hafta yine aynı çıkarsa perinatolojiye yönlendircem dedi. Neden olabilir ki bu aya kadar hep haftasıyla uyumluydu kilosu önde gidiyordu hatta düzgün beslenemedim mi ondan mı uzamadı acabaKilosu normal degilmi cnm ya sagdece boyunda kısalık var oda sıkıntı değil miyon tipli olur iki hafta uzun bir süre sezeryana alabilir seni
Gaz sikintisi cok zorMetsil iciriyorum bende ama bana misin demiyo bagirsak gazi bir turlu cikmiyo dunden beri
Baska bi doktora gozukmeni tavsiye ederim en azindan icin rahatlarGecen hafta gittim şimdi haftalık nst içim gidiyorum bu hafta da gelişimi olmamışsa perinatolojiye yönlendiricem dedi. Kilo almış sadece boyu aynı kalmış. Devlete de boy ölçmüyoruz artık demişti pzt kontrol var tekrar inşallah geri kalmamıştır yinekilo 2500 boy 43 35. Haftadaki ölçümü
Merhaba canim hayirli olsunMerhaba
Bem doğum yaptım
İkizler 35+5’de. Sağlıklıyız.
Herkese en güzel şekilde kucağına alması nasip olsun. Allah hepimizin yanında gücü bebeklerimizle olsun. Bu süreçte iyi ki bu grubu takip ettim. Çok sevgiler.
Biogaia vardı bizim zamanımızda şimdi ismi değişmiş sanırım o tarz bir yağ alabilirsin eczaneden kendinde yediklerine dikkat et herşeyi yaz ne yedin bebek nasıl oldu ona göre artıran besinler varda kes. Sonra her yemeğine kimyon at, tane kimyon,rezene,anason bunların çayını yap iç 2 bardak içebilirsin french presste demleyip. Hatta kimyondan bebek içinde ufacık yapıp 1 çay kaşığı verebilirsin. Benim bebekler maalesef hep gazlıydı. Ama abimiz bildiğin kolikti. Onu arabayla gezdirerek ancak susturuyorduk. Kiraz çekirdeği yastıkları var ama bu sıcakta da kullanılır mı bilemedim ısıtıp karnına koyuyorsun gaz çözülsün diye. Geçen söylediğim masajı yapabilirsin. Slingle kendine sarıp vücut ısısıyla rahatlatabilirsin. Bunlar benim denediklerimKizlaaaar gazla nasil bas ediyosunuz var mi taktik maktik bambambam yapalim? Kuzum aksam cok kivraniyo iki gundur
Belki evet halamız minyon ona çekmişseBaska bi doktora gozukmeni tavsiye ederim en azindan icin rahatlar
Normalde baş ve karin cevresi geri kalinca doktorlar daha endişeleniyorlar boy da belki bebiş minnoştur
Ay super bir kismini yapiyorum ama bir kismini hic denemedim. Annemde bugun gitti ilk tek gecemiz artik Allah kerim denicem hepsiniBiogaia vardı bizim zamanımızda şimdi ismi değişmiş sanırım o tarz bir yağ alabilirsin eczaneden kendinde yediklerine dikkat et herşeyi yaz ne yedin bebek nasıl oldu ona göre artıran besinler varda kes. Sonra her yemeğine kimyon at, tane kimyon,rezene,anason bunların çayını yap iç 2 bardak içebilirsin french presste demleyip. Hatta kimyondan bebek içinde ufacık yapıp 1 çay kaşığı verebilirsin. Benim bebekler maalesef hep gazlıydı. Ama abimiz bildiğin kolikti. Onu arabayla gezdirerek ancak susturuyorduk. Kiraz çekirdeği yastıkları var ama bu sıcakta da kullanılır mı bilemedim ısıtıp karnına koyuyorsun gaz çözülsün diye. Geçen söylediğim masajı yapabilirsin. Slingle kendine sarıp vücut ısısıyla rahatlatabilirsin. Bunlar benim denediklerim
Gaz için bişey diyemiycem de kalça çıkıklıgını ölçmeden önce o bacak hareketleri var ya onları yapmayın diyorlar zorlarsa vs çıkıklıga sebep olabilirmişKizlaaaar gazla nasil bas ediyosunuz var mi taktik maktik bambambam yapalim? Kuzum aksam cok kivraniyo iki gundur
Fl olan boy ölçümü cnm 7 le çarp boyunu belli eder zaten sen başka doktorada gozuk tek doktora takılı kalmaBelki evet halamız minyon ona çekmişsebpd mi baş ölçümü hc mi google da ikisi de baş yazıyor biri bir hafta önde biri bir hafta geride
Son aydayım 3 hafta kaldı doğuma bu aşamada başka doktor beni alır mı acaba sezeryan yerinde miyomum var rahim kanalına yakın yerde de var ikisi de sıkıntılı demişti ama ameliyat ücreti çok talep ederse bilmiyorum mecbur değiştirebilirimFl olan boy ölçümü cnm 7 le çarp boyunu belli eder zaten sen başka doktorada gozuk tek doktora takılı kalma
Bizim hemen düştü 3.güne şaşırdım açıkçasıBirde bebeğinizin göbek bağı ne zmn düştü
Benimki ilki gri ikincisi çekim için beyazdı fotoğraflarda daha güzel çıkıyor diye o da ne alaka bunun bir kriteri yok ki rahat ettiğin en güzeli boşver başkalarınıHanımlar lohusa takımı beyaz mı olmalı ? Ben toprak rengi ve pembe (üstünde siyah yıldızlar var) aldım ama arkadaşım lohusa beyaz giyer dedi beyaz mı almalıyım sizce kararsız kaldım
Oyy fındıkkurdu geliyor demek ki çıtı pıtı olucakBelki evet halamız minyon ona çekmişsebpd mi baş ölçümü hc mi google da ikisi de baş yazıyor biri bir hafta önde biri bir hafta geride
Sanırım miniş olacakOyy fındıkkurdu geliyor demek ki çıtı pıtı olucak
Haydi bakalım gazan mübarek olsun, stres yapma çünkü anne stres olunca o hormon sütle bebeğede geçiyor, sakin olmaya çalış gaz olunca sende soyun onu da soy göğsüne koy bacaklarını da m pozisyonu yapıp pışpışla üstünüze ince bir battaniye at ama. Yavaş yavaş zaten annelik içgüdüsüyle onun ihtiyaçlarını anlayacak hale geliyorsun sözsüz bir iletişim oluyor aradaAy super bir kismini yapiyorum ama bir kismini hic denemedim. Annemde bugun gitti ilk tek gecemiz artik Allah kerim denicem hepsini
Bpd ve hc baş cevresiBelki evet halamız minyon ona çekmişsebpd mi baş ölçümü hc mi google da ikisi de baş yazıyor biri bir hafta önde biri bir hafta geride
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?