- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.990
- 133
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #24.321
İnce gobek deliği varsa erken dusermis bizimki 11gunluk düşmedi ama.kurumusBizim hemen düştü 3.güne şaşırdım açıkçası
Benim 7 gun dustu gobek bagiBizim hemen düştü 3.güne şaşırdım açıkçası
Cnm gözün aydın nasil ilerledi süreç peki simdi nasilsiniz?Merhaba
Bem doğum yaptım
İkizler 35+5’de. Sağlıklıyız.
Herkese en güzel şekilde kucağına alması nasip olsun. Allah hepimizin yanında gücü bebeklerimizle olsun. Bu süreçte iyi ki bu grubu takip ettim. Çok sevgiler.
Evet evet kalcaya baski yapmiyorum aslaGaz için bişey diyemiycem de kalça çıkıklıgını ölçmeden önce o bacak hareketleri var ya onları yapmayın diyorlar zorlarsa vs çıkıklıga sebep olabilirmiş
Aynen bu gece ana ogul ozel bi gece ya seviscez ya savascaz bakalimHaydi bakalım gazan mübarek olsun, stres yapma çünkü anne stres olunca o hormon sütle bebeğede geçiyor, sakin olmaya çalış gaz olunca sende soyun onu da soy göğsüne koy bacaklarını da m pozisyonu yapıp pışpışla üstünüze ince bir battaniye at ama. Yavaş yavaş zaten annelik içgüdüsüyle onun ihtiyaçlarını anlayacak hale geliyorsun sözsüz bir iletişim oluyor aradagak dese anlıyorsun yani neye ihtiyacı var.
Gozun aydin olsun saglikla buyusunler kolay buyusunlerMerhaba
Bem doğum yaptım
İkizler 35+5’de. Sağlıklıyız.
Herkese en güzel şekilde kucağına alması nasip olsun. Allah hepimizin yanında gücü bebeklerimizle olsun. Bu süreçte iyi ki bu grubu takip ettim. Çok sevgiler.
Arkadaşın dediklerini bende uygulamıştım ilave olarak İlk çocuğumda sab simplex ile nurse harvey kullanıp fayda görmüştük, sab simplex kolik için daha etkili olmuştu o zaman, nurse harvey bitkisel uzun süreli kullanım içindi, henüz 5 günlük olduğumuz için normal gaz sancısı var kolik 15-20 günden sonra belli oluyor, pazartesi günü dokturumuza danıştıktan nurse harvey almayı düşünüyorum, ayrıca kendimde kimyon kaynatıp içiyorum banada en iyi gelen şey oAy super bir kismini yapiyorum ama bir kismini hic denemedim. Annemde bugun gitti ilk tek gecemiz artik Allah kerim denicem hepsini
EveeetAyy doğuranlar başladı bilgi alışverişine. Ss alıyorum bende unutmamak için. Hayırlısıyla doğuralım da bizde katılalım
Evet kilosuna bişey demedi boyu 33. Haftada kalmış dedi bu hafta yine aynı çıkarsa perinatolojiye yönlendircem dedi. Neden olabilir ki bu aya kadar hep haftasıyla uyumluydu kilosu önde gidiyordu hatta düzgün beslenemedim mi ondan mı uzamadı acaba
Kimyon iciyorum bende aynenArkadaşın dediklerini bende uygulamıştım ilave olarak İlk çocuğumda sab simplex ile nurse harvey kullanıp fayda görmüştük, sab simplex kolik için daha etkili olmuştu o zaman, nurse harvey bitkisel uzun süreli kullanım içindi, henüz 5 günlük olduğumuz için normal gaz sancısı var kolik 15-20 günden sonra belli oluyor, pazartesi günü dokturumuza danıştıktan nurse harvey almayı düşünüyorum, ayrıca kendimde kimyon kaynatıp içiyorum banada en iyi gelen şey o
Devamli geliyor mu? Miktar fazla gelmiyo zaten fosur fosur degil sanki surekli altına kaciriyo gibi oluyo. Ay bende heycanlandim galiba geliyor bebisinKızlar biraz önce pembemsi sarımtrak bir sıvı geldi peçeteme bugün tüm gün mesaneme baskı yaptı benim bebiş wc gidince idrar yok acaba yolda mı kanala mı girmeye çalışıyor? Doktoruma yazdım suyun gelirse ya da ağrı artarsa hemen ara dedi heyecanlandım
Önde başlayan bebeğim sonra kendi haftasına en son kontrolde de 1 hafta geriye düşmüştü bir problem mi var diye sorduğumuz da aynı senin gibi bazı ölçümleri geride bazıları haftasıyla uyumlu bazısıda ilerde çıkıyor sorun yok dedi doktor bence dert etmeBelki evet halamız minyon ona çekmişsebpd mi baş ölçümü hc mi google da ikisi de baş yazıyor biri bir hafta önde biri bir hafta geride
Devamlı bi akıntı yok şimdi duştan çıktım duşta o kadar sıkıştımki zor attım kendimi tuvalete hiçbir şekilde idrar gelmedi benimki kanala girmeye çalışıyor sanırımDevamli geliyor mu? Miktar fazla gelmiyo zaten fosur fosur degil sanki surekli altına kaciriyo gibi oluyo. Ay bende heycanlandim galiba geliyor bebisin
Yani eger akinti gibiyse evet ama su gibi geldiyse suyun geliyo olabilir toz pembe olmasininda bi sakincasi yok bildigimDevamlı bi akıntı yok şimdi duştan çıktım duşta o kadar sıkıştımki zor attım kendimi tuvalete hiçbir şekilde idrar gelmedi benimki kanala girmeye çalışıyor sanırım
Su gibi değil kıvamlı akıntı gibi geldi suyum gelse heyecandan naparım bilmiyorumYani eger akinti gibiyse evet ama su gibi geldiyse suyun geliyo olabilir toz pembe olmasininda bi sakincasi yok bildigimbiz kanala girme konusunda asla doktorumla anlasamamistik. Ben bi halt anlamamistim mesela cocuk coktaaan kanala inmiste acilma bile olmustu
Ahaha sakin sakiiin enerjiyi doguma saklaSu gibi değil kıvamlı akıntı gibi geldi suyum gelse heyecandan naparım bilmiyorumbence benimkide girmeye çalışıyor pazartesi kontrolüm var bakalım gelişmeler nasıl olacak
Nurse Harvey damla e bebekten alıyordum, evet beslenmeden sonra hemen gazını çıkarabilseler keşke ama bizimde bazen hemen çıkıyor emzirince bazende ne yaparsam yapayım çıkmıyor, sonra karnı gur gur pata pat sesler geliyor kıvranıyor tam çıkmadan 2 sn önce çığlık atıyor resmen pırtlatınca huzura kavuşuyor, bebekte gaz sorunu çok zorKimyon iciyorum bende aynenayaklarda corap bu sicakta kolik midir bilmem henuz anlamadim ama mide gazi cok hizli bagirsagina iniyo o yuzden boyle debeleniyo yavrum mide de yakalayabilsem sorun kalmayacak. Nurse harvey damla degil mi ? Gordum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?