2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Cnm gözün aydın nasil ilerledi süreç peki simdi nasilsiniz?

Aynen bu gece ana ogul ozel bi gece ya seviscez ya savascaz bakalim esim gunduz uyuttu beni geceye hazir olayim diye suan motivasyon yuksek

Gozun aydin olsun saglikla buyusunler kolay buyusunler

Ay super bir kismini yapiyorum ama bir kismini hic denemedim. Annemde bugun gitti ilk tek gecemiz artik Allah kerim denicem hepsini
Arkadaşın dediklerini bende uygulamıştım ilave olarak İlk çocuğumda sab simplex ile nurse harvey kullanıp fayda görmüştük, sab simplex kolik için daha etkili olmuştu o zaman, nurse harvey bitkisel uzun süreli kullanım içindi, henüz 5 günlük olduğumuz için normal gaz sancısı var kolik 15-20 günden sonra belli oluyor, pazartesi günü dokturumuza danıştıktan nurse harvey almayı düşünüyorum, ayrıca kendimde kimyon kaynatıp içiyorum banada en iyi gelen şey o

Canim uzulme, valla anneler stresse girmesin diye hollandada boyu 30cu haftadan sonra olculmuyo.
Anne rahmi buyudugu surece sorun yok. Yanlis olcmuste olabilir doktor. Sen yemene icmene dikkat et, stress yapma insallah saglikla gelir bebisin.

Kimyon iciyorum bende aynen ayaklarda corap bu sicakta kolik midir bilmem henuz anlamadim ama mide gazi cok hizli bagirsagina iniyo o yuzden boyle debeleniyo yavrum mide de yakalayabilsem sorun kalmayacak. Nurse harvey damla degil mi ? Gordum sanki

Devamli geliyor mu? Miktar fazla gelmiyo zaten fosur fosur degil sanki surekli altına kaciriyo gibi oluyo. Ay bende heycanlandim galiba geliyor bebisin

Belki evet halamız minyon ona çekmişse bpd mi baş ölçümü hc mi google da ikisi de baş yazıyor biri bir hafta önde biri bir hafta geride
Önde başlayan bebeğim sonra kendi haftasına en son kontrolde de 1 hafta geriye düşmüştü bir problem mi var diye sorduğumuz da aynı senin gibi bazı ölçümleri geride bazıları haftasıyla uyumlu bazısıda ilerde çıkıyor sorun yok dedi doktor bence dert etme doktorda eşinle sana bakınca bu bebek minyon diyor sürekli canım sıkılıyor ama olsunduuu minyonda olsa sağlıkla gelsinler

Devamli geliyor mu? Miktar fazla gelmiyo zaten fosur fosur degil sanki surekli altına kaciriyo gibi oluyo. Ay bende heycanlandim galiba geliyor bebisin
Devamlı bi akıntı yok şimdi duştan çıktım duşta o kadar sıkıştımki zor attım kendimi tuvalete hiçbir şekilde idrar gelmedi benimki kanala girmeye çalışıyor sanırım

Devamlı bi akıntı yok şimdi duştan çıktım duşta o kadar sıkıştımki zor attım kendimi tuvalete hiçbir şekilde idrar gelmedi benimki kanala girmeye çalışıyor sanırım
Yani eger akinti gibiyse evet ama su gibi geldiyse suyun geliyo olabilir toz pembe olmasininda bi sakincasi yok bildigim biz kanala girme konusunda asla doktorumla anlasamamistik. Ben bi halt anlamamistim mesela cocuk coktaaan kanala inmiste acilma bile olmustu

Su gibi değil kıvamlı akıntı gibi geldi suyum gelse heyecandan naparım bilmiyorum bence benimkide girmeye çalışıyor pazartesi kontrolüm var bakalım gelişmeler nasıl olacak

Su gibi değil kıvamlı akıntı gibi geldi suyum gelse heyecandan naparım bilmiyorum bence benimkide girmeye çalışıyor pazartesi kontrolüm var bakalım gelişmeler nasıl olacak
Ahaha sakin sakiiin enerjiyi doguma sakla valla benim sabah 6 civarinda geldigi icin uyuyan ahaliyi korkutmamak adina tatli tatli gunaydiiiiiin ee napiyoz bugun bu arada benim suyum geldi demistim tabi biseye yaramamisti guzel olcak insallah

Kimyon iciyorum bende aynen ayaklarda corap bu sicakta kolik midir bilmem henuz anlamadim ama mide gazi cok hizli bagirsagina iniyo o yuzden boyle debeleniyo yavrum mide de yakalayabilsem sorun kalmayacak. Nurse harvey damla degil mi ? Gordum sanki
Nurse Harvey damla e bebekten alıyordum, evet beslenmeden sonra hemen gazını çıkarabilseler keşke ama bizimde bazen hemen çıkıyor emzirince bazende ne yaparsam yapayım çıkmıyor, sonra karnı gur gur pata pat sesler geliyor kıvranıyor tam çıkmadan 2 sn önce çığlık atıyor resmen pırtlatınca huzura kavuşuyor, bebekte gaz sorunu çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…