2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
LadyMorganas benim Bebiş 39+5 3650 kg 51 cm olarak doğdu 1 Temmuz 2023

Kızlar her doğum farklı dedikleri doğruymuş.
İlk doğumun aksine bunda belime vuran bir sancı ile başladı herşey. Uzun süredir karın kasılması ve hafif hafif su gelmesi (bunu önemsemese de doktorlar) vardı. Karnım öyle kasılıyordu ki derim davul derisi gibi geriniyordu ama başka ağrı sancı yoktu.
Belimden başlayan bir ağrı ile güne devam ettim ama doğum olmaz kafasında gezdim.
Öğleden sonra 2 gibi başlayan bel ağrısı akşam 8 de artık oturtmuyordu yerime ve 20 dakkada bir filan kasıklara hafif ama çok az şekilde değiyordu.

Kendi doktorum tatilde diye hastaneye gitmek istemedim başta. Ama sonra mecburen gittik çünkü bel ağrısı çok yoğundu. Korktum açıkçası.
Gittiğimde 2 cm açılma ile beni eve göndereceklerdi ki sancılarım 80-100 arasında çıkınca ve ilk bebeğimin doğum öyküsünü duyunca doktor “seni bırakamam doğum başlamış” dedi.
Hiç tanımadığım bir doktor ve ebe ile (Allah onlardan gani gani razı olsun) Doğum gerçekleşti. İlk başta çok yavaş ilerledi açılma ve sancılar. Doktor aşırı normal doğal süreç yanlısıydı. Suni sancı vermek istemedi. Saat gece 11 gibi yatış yapıldı. Saat sabah 4 e kadar standart sancı çektim ama beni pek rahatsız etmedi. Öyle olunca açılma da 4 cm de takılı kalınca bi korktum sezeryana dönecek diye. Ama dedim ya doktor süper bir hekimdi 4te biraz sancı düzenleyici verdiler bana ve rahim açılması için bir ilaç yaptılar ve o saatten sonra dananın kuyruğu tam dibinden koptu . Sabah 6.30 gibi kucağımdaydı minnak.

Normal doğum dikişsiz demek isterdim ama maalesef dikişim çok(sayısını bilmiyorum) güzel yani ise kendim rahat hareket edebiliyorum yatalak bırakmadı beni. Doktor ve ebe aşırı derecede ilgili ve keyifli insanlardı. Esprilerle ve müzikle loş ışıkla ortam oluşturup kasları gevşeterek danslar ederek doğum yaptım desem :))
Özel doula tutsam böyle bşr şeye denk gelemezdim belki de.

Allah’a güvenip bol dua ile takdirine göre ilerlemenin sonucu diyorum (bence)

Allah geride kalan gebelerimize de acayip güzel doğumlar nasip etsin

Ne guzel bi dogum hikayesi. Merak ettim hangi hastane burasi istanbul da mi? Allah iyilerle karsılastirsin ne guzel iste ömür boyu duanizi alacaklar.

Ne guzel bi dogum hikayesi. Merak ettim hangi hastane burasi istanbul da mi? Allah iyilerle karsılastirsin ne guzel iste ömür boyu duanizi alacaklar.
Kesinlikle.
Evet İstanbul’da ama aslında öyle lüks değil.
Medilife hastanesi. Odam küçücüktü mesela ya da kattaki hemşireler biraz alıktı. Hastaneden ziyade doğumhane ekibi iyiydi ve hepsinin nöbeti olduğu gün bana denk geldi.

Bir şeyde talepkar olup ısrarcı olmamak önemli bir noktaymış hayatta

Şimdi sizlere kolaylıklar diliyorum o doğum anı rahatlığı ölüm gibi birşey ama yeniden doğmanın tadıymış. İkinci kez tattım
Darısı sizlere

Ay ne guzel hikaye olmus tabi ki zor normal dogum ama pozitifine odaklaninca masal gibi geliyo valla. Hayirli omurlu saglikli olsun bebisin anali babali buyusun coook gecmisler olsun sanada

Ay maşallah ya

Dr kimdi acaba bana çok yakın bir hastane ama artık çok kalabalık bir yer vs diye olumsuz yorumlar duyduğum için hiç gitmedim.

Ayy muhteşem. Darısı başımıza böyle neşeli keyifli doğumlar inşallah. Allah ailenle beneğinle mutlu bir yuva ömür nasip etsin

Gözün aydın canım ne güzel bir ekibe rast gelmissin benimde dogumumum en güzel tarafi devlette oldum ve. Arkadaşımızın eşi ebeydi Ogün sansima o nobetciydi ve güle oynaya. Doğum.yaptm doğum sonrası kanamam oldu vs ama yinede güzel bir anı kalacak bende bol foto çektiler. Normalde fotografci çağırıyorsn

Bize bunlarla gelin ya çok güzel hikaye rabbim bebeğini sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Oğlumun göbeği düştü bugün 12.gunde düştü mersin çok sıcak olunca iki güne bir yikadm.o.yuzden geç kurudu ah duygulandm bunada duygulanmazsn ne mor menekşe
Ben istanbul da yaniyorum mersin nasildir tahmin bile edemiyorum. Klima kullaniyormusun cnm bebek varken. Ben dogunca insallah hergün yikamayi düsünüyorum bebisleri yoksa evim cok sicak durulmaz gibi

Epeydir giremedim bir bakayım sayfaya derken de aklımdan bir anda siz geçtiniz en son şikayetleriniz vardı acaba doğum yaptı mı diye düşünürken mutlulukla yazdıklarınızı okudum çok sevindim sağlıkla büyüsün, muhteşem bir hayatınız olsun hep birlikte darısı bizlerin başına

Gözün aydın canım darısı bizlere inşallah Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin

Okuması bile keyifliydi, Gözünüz aydın cnm sağlıkla büyütün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…