2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Gecmiş olsun
Baş agrisida gebelikte zor
Hamileligin başindan beri cektim cileyi
Allah yardımcın olsun az kaldi sık dişini
Kiz bende baş ağrısı yoktu kasıklarım çok kötüydü bebegin her hafif hareketi beni benden aldı yürürken de uzanırken de duşa girdim bir süre daha devam etti ağrılar sonra uyuya kalmışım sanki rahimim yerinden cikicak zannettim hastaneye gidicektim nerdeyse şimdi de sanki akşam dönüp duran ben degildim

Canim bunlar sanci olmasin mi
Senin randevun ne zamandi

Aslında 38dolunca alıyolar benımde ılerı tarihdi bende öne aldım Allah ızin verirse yarın

Canim bunlar sanci olmasin mi
Senin randevun ne zamandi
6 sında üç gün sonra bakalım ne diycek dün yürürken birden arka kısmımla on kismima ağrı dgirdi saniyelik şimdi lavaboya devamlı gidince sanki içimden birşey çıkıyor hani adet olursun da birden kan çıkar bir boşluk gelir sana oyleyim

Kızlar günaydın. Sabah alt tarafımda solda kemiğime ağrı girdi. Kontrolüm vardı gittim. Doktor çatı muayenesi yaptı. Rahim ağzı kısalmış. Bebek kanala oturmuş. Suyu azalmış dedi. Ameliyat hazırlıkları için gerekli işlemleri yaptırdı. Normal doğum istiyordum ama ne olacak bilmiyorum. Ağrım çok alt taraftan. Öğleden sonra belli olacak. Dua edin bana yalnızım 38+1 iz bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…