- 26 Temmuz 2017
- 4.210
- 8.847
- 158
- 31
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #24.481
Benim de hep regl olacak ağrım oluyo kalça ağrım zaten beni delirtiyo sabaha kadar uyku uyuyamıyorum sabah sanki mışıl mışıl uyumuşum hiç derdim yokmuş gibi oluyorum kahvaltımı yapınca karnım doyunca benden mutlusu yokHahahha bütün gece çektim ağrıyı ya aha geliyor dedim ama sabah hiç birşey yok
Aynen valla kahvaltıyı yapana kadar da mide bulantısı oluyor sonra yiyince keyif devamBenim de hep regl olacak ağrım oluyo kalça ağrım zaten beni delirtiyo sabaha kadar uyku uyuyamıyorum sabah sanki mışıl mışıl uyumuşum hiç derdim yokmuş gibi oluyorum kahvaltımı yapınca karnım doyunca benden mutlusu yok
Klima kullanmyrm çünkü hastalanan istemyrm.kirki çıkana kadar en azından. Bekliyoruz bugün vantilatör actikBen istanbul da yaniyorum mersin nasildir tahmin bile edemiyorum. Klima kullaniyormusun cnm bebek varken. Ben dogunca insallah hergün yikamayi düsünüyorum bebisleri yoksa evim cok sicak durulmaz gibi
Annene ulaşabilsen keşkeKızlar günaydın. Sabah alt tarafımda solda kemiğime ağrı girdi. Kontrolüm vardı gittim. Doktor çatı muayenesi yaptı. Rahim ağzı kısalmış. Bebek kanala oturmuş. Suyu azalmış dedi. Ameliyat hazırlıkları için gerekli işlemleri yaptırdı. Normal doğum istiyordum ama ne olacak bilmiyorum. Ağrım çok alt taraftan. Öğleden sonra belli olacak. Dua edin banayalnızım 38+1 iz bugün.
Evet ya ben doktordan geldim muayene etti açıklık yok sancı var tam düzenli değil ama nst de yok çok enteresan bir durumdayım. Bazen böyle yavaş yavaş ilerlermiş öyle dedi doktorum ama seni yorar psikolojik olarak dedi. Kanlı akıntı geldi sabah . Ne yapacağım benBir doğmadı gitti
Sen benden baya ondesin bizi geri çektiler bize daha var kanlı akıntı varken takibe alması gerek degilmi seniEvet ya ben doktordan geldim muayene etti açıklık yok sancı var tam düzenli değil ama nst de yok çok enteresan bir durumdayım. Bazen böyle yavaş yavaş ilerlermiş öyle dedi doktorum ama seni yorar psikolojik olarak dedi. Kanlı akıntı geldi sabah . Ne yapacağım ben(( eve gönderdi geri hayırlısı tabi de
Amin canım inşallahAnnene ulaşabilsen keşkeRabbim yar ve yardımcın olsun. İnşallah herşey yolunda gider mutlu bir doğum hikayen olur.
Bir kere geldi o nişandı sanırım kan gelmesi olabiliyormuş bilmiyprum ki ben de. Sancı var ama nst de yok bu nasıl oluyor anlamıyorumSen benden baya ondesin bizi geri çektiler bize daha var kanlı akıntı varken takibe alması gerek degilmi seni
Sancı başta belli aralıkta oluyo ya nstye mi denk gelmedi ki çok ilginç sancı hissedip de sen orda çıkmaması bı kere daha nst yapalım demiyolar mı acaba hiçBir kere geldi o nişandı sanırım kan gelmesi olabiliyormuş bilmiyprum ki ben de. Sancı var ama nst de yok bu nasıl oluyor anlamıyorumBebek hareketleri kalp atışı herşey normal
yok demediler akşam doğru belki bir daha giderim. Ben okuyorum burda başka yerlerde nst de çıkmayan ama o gün doğum yapanlar olmuş. Zaten doktora yazdım şimdi nst de yok ben de var normal mi diye. Nst den sonra doktoru göremedim yardımcısı nst güzel diye iletti.Sancı başta belli aralıkta oluyo ya nstye mi denk gelmedi ki çok ilginç sancı hissedip de sen orda çıkmaması bı kere daha nst yapalım demiyolar mı acaba hiç
Sezaryen oldum iş yapılıyor canım çok yorma kendini artık eskisi gibi değil sezaryen olayları 2.gün kendi işini kendin görecek kıvama geliyorsun kafada bitirmek lazım hastayım modundan çıkıp kaldı ki ameliyat öncesi dinlenmen de önemli camlar kirli olsada olur canının sağlığı daha önemli azıcık sal gitsin günlük rutini yap gitsin riske girmeye gerek yok derimAşırı zorlamadan dinlenerek yapıyorum ama beni de yoruyo tabi sezaryen olcam sonrasında hiç yapamam diye bitirmeye çalışıyorum bir tur cam falan silmiştim yine kirlendi bilebaşa döndüm o yüzden her gün mutlaka bı saat temizlik yapıyorumdur
O zaman özellikle sıklaşma olursa sancılarında tekrar gidersin inşallah başlamıştır artık doğumunyok demediler akşam doğru belki bir daha giderim. Ben okuyorum burda başka yerlerde nst de çıkmayan ama o gün doğum yapanlar olmuş. Zaten doktora yazdım şimdi nst de yok ben de var normal mi diye. Nst den sonra doktoru göremedim yardımcısı nst güzel diye iletti.
Hayırlısı inşallah doktorum nst de sancı çıkmayabilir sorun yok önemli olan nst de bebeğin iyi olup olmaması dedi. Sıklaşma ve düzene girince gideceğiz Allah yardımcımız olsun.O zaman özellikle sıklaşma olursa sancılarında tekrar gidersin inşallah başlamıştır artık doğumun
Ben daha önce 2 kere ameliyat oldum ikisi de ciddi ameliyattı baya zor iyileştim ama o zaman hastalıktan oldum tabi bu doğum olacak sadece yaranın iyileşmesi normal doğumdan farkı normal ameliyat gibi değil diye kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama gün yaklaştıkça eski ameliyatlarım gibi olcak diye korkum artıyoSezaryen oldum iş yapılıyor canım çok yorma kendini artık eskisi gibi değil sezaryen olayları 2.gün kendi işini kendin görecek kıvama geliyorsun kafada bitirmek lazım hastayım modundan çıkıp kaldı ki ameliyat öncesi dinlenmen de önemli camlar kirli olsada olur canının sağlığı daha önemli azıcık sal gitsin günlük rutini yap gitsin riske girmeye gerek yok derim
Durabilir bence daha dönebilir de çok sorun olacağını sanmıyorum daha doğumuna var inşallah yarın doktorun da içini rahatlatır benimki de daha doğum pozisyonu çok almadı nasılsa sezaryen olcak diye doktorum önemsemiyo ama dönebilir de hala demişti geçen haftaArladaşlar merhaba bebeği yan duran var mı 35+1 hep baş aşağıydı bayramda badana boya yaptı eşim biraz bende kendimi yordum galiba dönerken hissettim bebeği şimdi yan duruyor gibi hissediyorum yarın dr gidicem ama öğrenmek istedim benim durumda olan var mı?
Benim de 33 yada 34.haftalarda baş aşağı dönmüştü ama sonradan tekrar döndü ve şuan 38deyiz bebek yan duruyor, doktor bebek oblik pozisyonunda bu saatten sonra yeri olmadığı için dönmesi zor dedi. Zaten benim gebelik tansiyonu ve gebelik sekeri nedeniyle sezaryen olacak o yüzden doktorlar pozisyonu çok önemsemedilerArladaşlar merhaba bebeği yan duran var mı 35+1 hep baş aşağıydı bayramda badana boya yaptı eşim biraz bende kendimi yordum galiba dönerken hissettim bebeği şimdi yan duruyor gibi hissediyorum yarın dr gidicem ama öğrenmek istedim benim durumda olan var mı?
Normal ilişkide rahat olman ve kendin ilişkiye hazır olman gerekiyor burada öyle değil ki bebek seni hazır hale getiriyor o kanala girince zaten yolunu buluyor istemiyorum canım acıyor diyerek reddedemeyeceğine göre bir görev gibi düşünmen lazım nefes tekniği belli yapman gerekenler belli yönlendiricin doktorun kendin tek başına bir şeyleri halletmek zorunda değilsin doğum bir matematik öyle düşünmen lazım kaldı ki çatı muayenesi olmuşsun bu çok da iyi bir durumda olduğunu gösteriyor sadece biraz güven açıklığın müsait olmaz kendini kötü hissedersende sezeryan dünyanın sonu değil olursun bende oldum ama önce ne istediğine odaklan sonra zaten ne olması gerekiyorsa o oluyor zatenKizlar selam size bir konuda danismak istiyorum. Aslinda normal dogum istiyordum ve bugun cati kontrolu yapildi , kontrol yapilirken kendimi biraz gerdim acikcasi cati kontrolunde parmagin o kadar iceri sokulacagini bilmiyordum , bebegin kilosu ve catim iyi cikti doktor tamamen bana birakti ama kendimi kastigim icin dogumumun zor olabilecegini yine de karari tamamiyla bana biraktigini soyledi. Bu arada evliligimin basinda da iliski konusunda baya zorlanmistim o yuzden kafam cok karisik dostlar , yorumlariniza ihtiyacim var , benim icin ne hayirli ne degil bilemiyorum
Senin doğumun bir anda olacak bu ara diceksn kizlar ben dogurdum gör bakBir kere geldi o nişandı sanırım kan gelmesi olabiliyormuş bilmiyprum ki ben de. Sancı var ama nst de yok bu nasıl oluyor anlamıyorumBebek hareketleri kalp atışı herşey normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?