2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kasmamak mümkün mü acaba ben AGDa lazer yaptırırken bile bacağımı acamiyorm kadın elini degirse kasiyorm çağı muayenesindede serbest olamadm hiç hep ebeler serbest bırak dediler ama.olmadi yinede iki normal.dogumum var doğum anında zaten direk kendi çıkıyor kassan ne kasmasan ne içinde tutamazsın

Tabi yaşadıklarının etkisi olabilir ama bir bebek var ve yatma lüksün yok kafaya öyle kodladım ben o zaman toparlanmam daha kolay oldu her şey sorunsuz güzel geçecek hep öyle düşün canım sen neler atlatmışsın ciddi ise ameliyatların bunda daha güçlü olacaksındır inşallah Allah’ın izniyle annelik kuvvetiyle

Kizlar bu kahverengi pis akinti ne zaman biticek? Kirmizi parlak kandan sonra bu gelmeye basladi. Bir sure sonra sarimtirak akintiya donuyor mu yoksa bende mi bir problem var?

Bir kere geldi o nişandı sanırım kan gelmesi olabiliyormuş bilmiyprum ki ben de. Sancı var ama nst de yok bu nasıl oluyor anlamıyorum Bebek hareketleri kalp atışı herşey normal
Halla halla bende sağlık ocağındaki son konturole gittim geldim 75 kilo olmuşum daha bakalım ne kadar alicaz

Hayde ne alaka nie bakmiyolarda kimliksiz her yer faklimi ki
Sadece cocuk doktoru kimliksiz bakiyor oda yenidogan oldugu icin
Hadi hayirli senin normal dogum oldugu icin belli degil bebişin ne zaman gelcegi:)

Kizlar bu kahverengi pis akinti ne zaman biticek? Kirmizi parlak kandan sonra bu gelmeye basladi. Bir sure sonra sarimtirak akintiya donuyor mu yoksa bende mi bir problem var?
Benimde oyle bi gun geliyor diger gun tertemiz pedim anlamadim gitti
Arsda kahverengi lekelenmelerimde oluyor

Canim cati muayenen iyi cikmişsa bence normal dogumu bekle
Eger bi sıkıntı varsada sezeryan yaparlar
Tabi karar senin canim

Canim seninki kokuyor mu peki? Endiselenmeye basladim bi tek bende mi var
Fazla degil surekli ped değiştiriyorum
Bide klimanin onundeyim surekli
Senin terledigin icin olabilirmi acaba?
Zaten normal kan gelince hafif kokuyor
Bence korkma eger idrarda yanma falan yoksa
Sıkıntı yoktur insallah

Sadece cocuk doktoru kimliksiz bakiyor oda yenidogan oldugu icin

Hadi hayirli senin normal dogum oldugu icin belli degil bebişin ne zaman gelcegi:)
Yok cnm belli değil malesef bakalım hayırlısıyla gelsin de sağlıklı bir şekilde sağlık ocağına gittim aradılar gerçi son konturol die 75 kilo olmuşum tansiyon felan iyi çıktı acaba ne zaman doğar ya 38 giricem yarın.

İnşallah canım Allah'ım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin

Sekam canim
37 haftalarda sezeryan olcaksin galiba
Saglikla gelsin şuan kac kilo bebiş

Bir kere geldi o nişandı sanırım kan gelmesi olabiliyormuş bilmiyprum ki ben de. Sancı var ama nst de yok bu nasıl oluyor anlamıyorum Bebek hareketleri kalp atışı herşey normal
Merhaba benim ikinci doğumum öyle oldu, düzensiz kasılma vardı ve nst de hiç sancı yoktu, sancı çıkmıyordu ama sonlara doğru baya baya doğum sancısı çektim ve öylece doğurdum, bu işin kuralı yok, ama içinizi ferah tutun hepsi normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…