2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
İlk doğumum da hiç birşey hissetmedim belli bir açıklıktan sonra da ağrısız doğuma geçildi ama bu öyle değil sanki çok sancım var ama enteresan :) düzensiz ama şifdetti arttı iyice

İlk doğumum da hiç birşey hissetmedim belli bir açıklıktan sonra da ağrısız doğuma geçildi ama bu öyle değil sanki çok sancım var ama enteresan :) düzensiz ama şifdetti arttı iyice
Sağlıkla gelsin, bence doğum yakın, düzensiz oluşu sizi yanıltmasın, tekrar gidin derim hastaneye

Sağlıkla gelsin, bence doğum yakın, düzensiz oluşu sizi yanıltmasın, tekrar gidin derim hastaneye
Bana kalsa hastaneye yatıcam ama doktorum özel klinik muayeneler klinikte doğum anlaşmalı olduğu hastane de yaptırıyor o da düzenli beş dakika bir olunca hastaneye geçicrz diye ısrar ediyor

teşekkür ederim, inşallah . sezeryan yapmıştın dimi , spinalden sonra ayağa kalkmak çok zor oluyor mu acaba?
Benim ilk sezeryanda okadar zorlanmamiştim
Bu ikinci sezeryanda 4 gun yeni kendime geldim
Her bunye ayni degil
Mesela doktorum senin cok agrin var gibi senden sonra hemen başkasini ameliyat yaptim onun keyfi yerinde dedi

Bana kalsa hastaneye yatıcam ama doktorum özel klinik muayeneler klinikte doğum anlaşmalı olduğu hastane de yaptırıyor o da düzenli beş dakika bir olunca hastaneye geçicrz diye ısrar ediyor
Dayanamayacak gibi olursan bir kadın doğum hastanesine kontrole gidin derim, hep bize düzenli kasılma dediler ama ben yaşayarak gördüm ki duzensiz ve nst de çıkmayan doğum sancisiyla doğum yaptim

Dayanamayacak gibi olursan bir kadın doğum hastanesine kontrole gidin derim, hep bize düzenli kasılma dediler ama ben yaşayarak gördüm ki duzensiz ve nst de çıkmayan doğum sancisiyla doğum yaptim
Evet ben de araştırdım sizin gibi yapan çok varmış doktoruma tekrar yazcam bir de bana 4 cm olunca epidural yapılacak ama sabah açıklık yoktu şimdi varmıdır bilmiyprum

Bu arada dogum yapan arkadaslar kanamaniz ne alemde?? Normal vakitte kanama denmez sarimtirak bir lekelenmem oluyo ama emzirdigim her seferinde sanki adetin ilk gunu gibi kanama goruyorum. Sizde de boyle mi?
Senin kanama nasıl canm benimd sarimtirakti bgn emzirdikce aktı

Cuma olursa aynı gün olur doğumumuz

Benim doktorum bekle bence evde dedi. Ama ben artık yoruldum dayanamıyorum deyince. Daha iyi hissedeceksen hastaneye geçebiliriz dedi ama süreç değişmez dedi ne yapayım ben kızlarrrrrrr

Benim doktorum bekle bence evde dedi. Ama ben artık yoruldum dayanamıyorum deyince. Daha iyi hissedeceksen hastaneye geçebiliriz dedi ama süreç değişmez dedi ne yapayım ben kızlarrrrrrr
Bence git hastaneye evde rahat değilsen en azından gozetimde olursun ebeyle çalışırsın doğum daha hızlı olur gerçekten başladıysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…