- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #24.541
Zaten başlamadıysa geri gönderirler heralde ağrılar 10 dakika üç dört dakika bir oluyor sonra yedi sonra beş sürekli düzensiz. Yani açılma var ise belki suni verirler düzene girsin diye bildiğin sürünüyorum evdeBence git hastaneye evde rahat değilsen en azından gozetimde olursun ebeyle çalışırsın doğum daha hızlı olur gerçekten başladıysa
Ben her zaman evi tercih ederim fakat siz nasıl iyi hissedeceksiniz o önemli. Hastane ortamı beni kasıyor.Zaten başlamadıysa geri gönderirler heralde ağrılar 10 dakika üç dört dakika bir oluyor sonra yedi sonra beş sürekli düzensiz. Yani açılma var ise belki suni verirler düzene girsin diye bildiğin sürünüyorum evde
Benim emzirme disinda klasik akinti gibi biseye dondu ama emzirince sanki adetin son gunleri gibi kanamam oluyo hafifSenin kanama nasıl canm benimd sarimtirakti bgn emzirdikce aktı
Ben olsam beklerim gerçekten kendi gelirse daha rahat olacak ve bir anda oldu bitti olacakBenim doktorum bekle bence evde dedi. Ama ben artık yoruldum dayanamıyorum deyince. Daha iyi hissedeceksen hastaneye geçebiliriz dedi ama süreç değişmez dedi ne yapayım ben kızlarrrrrrr
Benimde duzensizdi acilmam vardi ama iki parmak kadardi dedigin gibi dengesiz surelerde geliyodu suyum geldigi icin hastaneye gittim orda suni verdiler her iki dkda bir sanci gelmeye basladi o zaman. Eger suyun gelmediyse evde takil bence. İki dkda bir gelen sanciyi sabah 9dan aksam 7ye kadar cektim suni sagolsun.Zaten başlamadıysa geri gönderirler heralde ağrılar 10 dakika üç dört dakika bir oluyor sonra yedi sonra beş sürekli düzensiz. Yani açılma var ise belki suni verirler düzene girsin diye bildiğin sürünüyorum evde
Kızlar bebeğin suyunun azalması çok tehlikeli mi? Karnımın sol tarafında hiç kalmamış suyu. Çok hareket ettiğini söyleyemem bebeğin de. Karnım taş kesiliyo hareket etmekte zorlanıyorum. Arada ağrı giriyo ama doğum sancısı ne bilmediğim için yorumlayamıyorum. Doktor suyun gelirse ağrın artarsa gece gel nöbetçiyim dedi. Ama ne yaşadığımı bilemiyorum şuan. Karnım taş gibi
Benimki yan duruyordu sezeryan oldum 1 hafta önce, hamileliğim boyunca yan durduğu için sağıma soluma yatamadımArladaşlar merhaba bebeği yan duran var mı 35+1 hep baş aşağıydı bayramda badana boya yaptı eşim biraz bende kendimi yordum galiba dönerken hissettim bebeği şimdi yan duruyor gibi hissediyorum yarın dr gidicem ama öğrenmek istedim benim durumda olan var mı?
Çok sağ ol canım yarın yapayım hemenCanım bebeğim suyu çok önemli tabi ama doktor yatış vermediğine göre yada hemen sezeryan demediğine göre korkacak seviyede olmadığını düşünüyorum, birkaç arkadaşta daha vardı havuç suyu mucize diyorlardı, hatta arkadaş dikkat etmişti 1 hafta sonra gittiğinde normalin 1 tık üstü demişti doktoru
Bol bol havuç suyu iç derim, sıkacak yoksa da arkadaş rendelemişti yada dogru dan yemişti birde boş su içmişti
Evet canim bir hafta once dustu hala azda olsa leke goruyorum zibininda ama doktorumuz sorun yok dedi bir sure hafif lekelenmeler olabilirmis kan sizmiyosa damla gibi sorun yoktur insallahKızlar merhaba bebeklerinizin göbeği düştü mü benim kızın düştü ama zıbınına kan izleri oluyor kanaması var az az sizlerde de oluyor mu? Doktora götürcem böyle devam ederse
Benimki sanci aralarinda hareketliydi ama her zaman ki gibi degil sanki geriniyomus gibi hissediyodum.. Ben 13 saat sanci cektim sanci geldiginde 4sn nefes al 4 sn tut 4 sn ver seklinde yaptim sanci aralarinda da derin nefes aldim verdim bebeme oksijen gitsin diye.. pilates topu nimet sanci gelince biraz kuvvetli zipladim uzerinde acilmayi desteklesin diye ve bir tarak aldim sanci geldikce onu sıktım avucumda elimdeki agriya odaklandim.. bunlar sanci odasinda ki maceralarselam herkesebi kaç soru sormak istiyorum sancı sürecinde bebeğin hareketleri nasıl oluyo? her zamanki hareketlerine devam mı ediyo yoksa yeri daralıyo da hareket edemiyo mu? bi de kendimizi normal doğuma nasıl hazırlayabiliriz? nefes olayları, ıkınma vs bildiğiniz bi kanal video vs. var mı?
Yaa çok güzel anlatmışsın teşekkür ederim. Ss aldım zamanı gelince tekrar tekrar okucamBenimki sanci aralarinda hareketliydi ama her zaman ki gibi degil sanki geriniyomus gibi hissediyodum.. Ben 13 saat sanci cektim sanci geldiginde 4sn nefes al 4 sn tut 4 sn ver seklinde yaptim sanci aralarinda da derin nefes aldim verdim bebeme oksijen gitsin diye.. pilates topu nimet sanci gelince biraz kuvvetli zipladim uzerinde acilmayi desteklesin diye ve bir tarak aldim sanci geldikce onu sıktım avucumda elimdeki agriya odaklandim.. bunlar sanci odasinda ki maceralarbide dogum odasinda olanlar var sanci zaten cok sık gelmeye basliyo aralarda istemsiz derin derin nefes aliyosun sanci geldiginde coook derin bir nefes aldim ve tuttum cenemi gogusume bastirdim ve araliksiz aldigim nefes bitene kadar ikindim zaten o sirada da sancin kesiliyo.. doktor ve ebe yardim ediyo zaten yonlendiriyo seni o esnada mutlaka dinle. Benim esimde doguma girdi artik ceneme bastirmaya gucum yetmediginde o boynumdan sirtimdan tutup ittirdi destekledi.. zaten o evrede 5 6 ikinma sonrasi dogum gerceklesiyo. Sanciyla bas etmeye calisma aksine kullan sanciyi.. sanci gelince guzel ikinirsan cok cok kolaylasir isin. Sanki 10 gundur kabizmissinda tuvaletini yapacakmissin gibi ikin bebem ciktigi anda boyle bir rahatlik yooook ve o aglama sesi gogusunde bebisin allah kolayliginida versin insallah guzel kolaycacik bi dogum olsun
Yaa çok güzel anlatmışsın teşekkür ederim. Ss aldım zamanı gelince tekrar tekrar okucam
Bazen sızabiliyo sağlık ocağı baticon sür dedi 1 2 gün daha geçmezse doktora gitcem bakalımEvet canim bir hafta once dustu hala azda olsa leke goruyorum zibininda ama doktorumuz sorun yok dedi bir sure hafif lekelenmeler olabilirmis kan sizmiyosa damla gibi sorun yoktur insallah
Ayni durumdayiz seninle, 37+1 bizimde. Gelişim geriliği vardı, arasi acilmaya başladı gebelik sekeride var. Bugün kontrolde perşembe gel tekrar, cuma günü için sezeryan yapabiliriz hazırlıklı ol dedi. 23 temmuz diye beklerken öne çekilmesi strese soktu benide. İnşallah sağlıkla gelirler hayatımıza herşey cok güzel olsun :)selaam, ben de 36+6 dayım. ama bebeğin kilo alışı yavaş olduğu için doktor bu hafta alalım dedi. perşembe gideceğiz , cuma ya da pazartesine gün verecek :) 25 temmuz derken aşırı heyecanlandım bi anda . umarım sağlıkla doğar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?