2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
ne güzel ya umarım ben de rahat bi doğum geçiririm. kafada sıkıntı yok da o omuzların gelişi sıkıntılı oluyo herhalde. ama makas görünce kim olsa korkar bence

Oysss maşallah Allah'ım sağlıklı büyümesini nasip etsin darısı inşallah bana

Amin canim
Hayirli olsun gozun aydin op bebişini bizim yerimize

Hayırlı olsun kızlar, cennet kokulu yavrularınıza kavuştunuz ve pozitif dogum hikayeleri bunlarinşallah hemen toparlarsınız bebişleriniz ile ev maceralarını merak ediyoruz şimdide

Sağlıkla büyüt inş canım. Gözün aydın

Yaa gözünüz aydın. Nasıl bir doğumdu normal sezeryan hangisi oldu? Tavsiyeleriniz var mı
Spinal sezeryan oldum abartıldığı gibi zor ve korkunç değil kısa süren bi işlem zaten. Normalde bugün 1 de planlı doğumum vardı ama pzar akşam nişanım dün öğlen de suyum geldi sonra bebiş

Spinal sezeryan oldum abartıldığı gibi zor ve korkunç değil kısa süren bi işlem zaten. Normalde bugün 1 de planlı doğumum vardı ama pzar akşam nişanım dün öğlen de suyum geldi sonra bebiş

Canım benim ilk doğumum öyle idi benim hatırladığım bebek ile ilgilenmesi evresinde yat kalk bebeği al brşiğe yatır derken kesi yeri biraz sıkıntı oluyordu sonuçta büyük bir ameliyat geçiriyoruz ama dediğin gibi o da ortalama 1 haftaya toparlanıyordu

36 +1 haftalık olduk. Gece uykusu sıfır. Sol kalcadan bele gıren bır agrı, oturunca kaburga batması yatınca bel agrısı nefes alamama ve asırı ayak şişmesiyle bıran once dogsa dıye bakıyorum. Zıra gecmıyor su 5 gundur her gecen gun şiddetini arttırdı. Yarın kontrol var hayırlısı

38,39 haftayı bekleyemıycek gıbıyım azda dısarda dursun zıra akıl saglıgım bozulucak gıbı

Herkese selamlar bende Dr gittim sabah,yarın dr acilde nöbetçiymiş yarın gel bebeği alalım dedi 38+2 de almıs olacak ay hafta sonuna doğru yada obur hafta bası olsa diyordum kadın yarın dedi ya bir anda ses edemedim ,cok heyecanlandım basıma agrı girdi , hayırlı dualarınızı bekliyorum

Hadi gözün aydın cnm sağ sağlim kucagina almayı nasip etsin

Merhaba suyun gelmesi sakir sakir mi oluyor yoksa az mi geliyor ? Bir de su geldikten sonra hemeb doktora gitmek gerekiyor mu ?

Cok tesekkurler canim yanitin icin insallah Allah kolaylastirir hic bilmiyoeum sureci o yuzden de korktum acikcasi surekli orami kontrol etmeleri fikri gerdi ama hayirlisi Allahtan tabi .

Canim cati muayenen iyi cikmişsa bence normal dogumu bekle
Eger bi sıkıntı varsada sezeryan yaparlar
Tabi karar senin canim
Son anda sezeryana donerlerse sikinti olmaz dimi , sezeryanda erken aldiklari icin bilemedim doktor planli sezeryan olsaydi 2 gun once alirdim seni dedi

Sag ol canim benim insallah Rabbim kolaylastirir hic bilmiyorum teslim oldun insallah kolaylikla gelir yavrum ona zarar veririm diye korkuyorum sadece insallah hemencecik cikar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…