2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
C
Canım ilk günler benimde göğüslerim.cok.kotuydu napicam dedik lansinoh sürdüm vs süt geldikçe düzeldi. Gaz içinde kimyon çok çok etkili oluyor sıcak suda az demle iç. Tane kimyon olur olmaz ise ben toz kimyonu sıcak suya koyup ictm faydasini gordm. En kotu ilaç verirler sende rahatlarsın birde goguslerinw sıcak su koy bol bol masaj yap

Kızlar herkese günaydın bayadır yazamadım giremedim foruma hem uykusuzluktan hem de sezeryen ağrılarından ama bende ayın 25 inde doğum yaptım 3750 gr doğdu oğluşum doğum yapan herkesi tebrik ediyorum allah sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah hepsini doğum yapacak arkadaşlara da kolaylıklar diliyorum

Bende implant düşünüyorum 3 yil korumasi varmiş

Gözünüz aydı Allah güzel ömürler versin. Bebeğinizin kilosu mu gerideydi bende de gelişim geriliği var boyu uzamıyor sizin ne zaman başladı gerilik

Arkadaşlar ayakları bir gece balon gibi şişen var mı ?
Önceki gün bir şey yoktu, sabah kalktığımda ayaklarım, bacaklarım şişmişti bayaaa bi 40.haftama girdim bu arada
Evet canim
Normal cokmu uzerinde kaldin yada gezdin
Benim yengeminde sin haftada birden şişmişti

Günaydın kızlar sezeryan ağrım çok fazla duramıyorum. Dün oldum zorlanıyorum bayağı. Bebeğimle de ilgilenemiyorum bu ağrı yüzünden. Sütüm gelmedi anlayacağınız bayağı stres yaptım. Sezeryan olanlar ağrılarınız tam kaç güne hafifledi. Bnm dikiş yerleri ayağa kalkınca nefesimi kesiyor resmen.

Güle güle büyütün bebeklerinizi kızlar.Allahım sağlıklı,güzel ömürler versin inşallah

Bana olurdu gibi geliyo canım doktor değilim tabi ama sen içini ferah tut inşallah sağlıkla dünyaya gelecek miniğin

Valla canım o ağrı bende dört beş gün sürdü ama azalarak tabi, ağrı kesici aldım sürekli sonra yavaş yavaş azaldı, bir haftada geçti tamamen az kaldı dayan canım en zoru ilk ilki gündü benim için, yarına daha iyi olursun

Sıkıyorum dişimi inşallah benimki de geçer bı an önce Hafife almistim ama zormuş gerçekten bana rica minnet iğne vuruyolar ağrı kesici. Sen parol da kullandın mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…