2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Sütü inmeyen arkadaşlar ılık duş alın, duşta göğüslerinize masaj yapın. Sezeryan doğumda duş alınıyor mu bilmiyorum, alınmıyorsa göğüs bölgenize ılık kompres yaparak masaj yapın. Tahin helvası çok iyi geliyor, ama hormonların harekete geçmesi için bebeğinizle bol bol ten tene temasta bulunun bol bol emsin hızla inecek sütünüz

Kızlar dayanamıyorum artık hem sıcaklar hem şişliklerim yapamıyorum kimseye nazlanmayım geçecek suyum gelecek kasılmam gelecek diyorum pozitif düşünmeye çalışıyorum yok hiç bir belirti yok gece o kadar bunaldımki kalktım ağladım eşimde evde yok sinirlerim bozuldu doktorum pazartesiye kadar bekleyelim demişti ama bugün gidip sezaryan için gün almak istiyorum çok zorlanıyorum artık

Allah yardımcın olsun
Senle batlarimiz ayni şuan 39+3 sin
Ben 37 de kurtuldum hamilelikten
Sen normal dogum istiyordun
Bi hafta daha dayan belki suyun falan gelebilir

Allah yardımcın olsun
Senle batlarimiz ayni şuan 39+3 sin
Ben 37 de kurtuldum hamilelikten
Sen normal dogum istiyordun
Bi hafta daha dayan belki suyun falan gelebilir
Aynen bizim aynıydı sen ne güzel bebeğine kavuştun bizimkinin gelmeye hiç niyeti yok sıcaklar mahvetti beni kendimi normal doğuma o kadar şartlandırdım ki sezaryan olsam ona da üzülücem acayip ikilemde kaldım

Bende aynı durumdayım.Biraz da kendim kaşındım.Zorlanıyorsan cumartesi alalım dedi doktorum.Ha cumartesi ha pazartesi dedim bekliyorum.Sürekli terliyorum ve koltuktan kalkmak bile çok zor belimi koltuktan zor alıyorum resmen.

Sicaklar cok etkiliyor tabi
Bi hafta daha dayan canim
Bence normal dogum şansin varsa sezeryan duşunme

Kac haftaliksin
Seninki galiba istek uzerine sezeryan olcaksin
Bebegin gelişimi nasil şimdi

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır burayı sessiz sessiz takip ediyorum. Benim de yarın doğumum var sezeryan olacak. Umarım herşey yolunda gider. Benim endişem 23 aylık bir kızım daha var o ne yapacak umarım çok etkilenmez. O tüp bebekti bu sürpriz bebek oldu Sizlerden var mı 2. Çocuk olup da kardeş kıskançlığı yaşayan. Tam da 2 yaş sendromuna denk geldi.

Ben doğum kontrol hapı veya spiral düşünüyorum. Doğumdan 6 hafta sonra.

Doğum yapan anneler hayırlı olsun.

Doğum yapmayanlar kaç kişi aldık 3-5 kişi ya var ya yokuz gibi
Benim 2 gündür midem bulanıyor. Normalde adet dönemi de bulanır. Acaba diyorum bir belirti mi?
Benimde mide bulantısı başladı ama sadece sabah .
Ben varım doğurmayan Gncgm28 var

Canım kaç haftalıksın bende de henüz belirti yok, ayakta bacakta şişlikler sıcaklar derken kalçamda da malesef ağrı var zor yürüyorum . Rabbim kolaylaştırır inşallah, tez zamanda yavrularımıza kavuşuruz.

Merhaba arkadaşlar. 37 haftalık hamileyim. Doğumum şehirdışında olacak ve sonra memlekete gideceğiz. Merak ettiğim konu şu. Doğumdan sonra beni ve bebeği kontrol için hastaneye kac gün içinde çağırıyorlar. Yani bu süreç ne kadar sürüyor. Ya da gittiğim yerde bu işlemleri yaptırabilir miyim. Bilginiz var mı?

Zorla kendini canım yürümeden tuvalete çıkmakta zorlanmaya devam edersin yediğin içtiğin bir yere kadar maalesef zorlamıştım kendimi ben ayaklı serum rica etmiştim onunla yürüyordum iki büklüm oluyorsun ama mecbur eğer göğsün yara olduysa Evicap kapsül delip sürebilirsin bana iyi gelmişti sürüp göğüs kalkanını tak hava alsın bir de garmastan pomat iyi geliyor diyorlar sipariş verdim ama daha denemedim bakalım

Beni beş gün sonra hem bebek kontrolü hemde kendi kontrolüm için çağırmıştı randevu aldıktan sonra muayene olabilirsin şehir dışında da neden olmasın

Doğum yapan anneler hayırlı olsun.

Doğum yapmayanlar kaç kişi aldık 3-5 kişi ya var ya yokuz gibi
Benim 2 gündür midem bulanıyor. Normalde adet dönemi de bulanır. Acaba diyorum bir belirti mi?
Merhabaaa ben de daha doğurmadım, ani bir gelişme olmazsa bu pazartesi 39+1 de sezaryen olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…