2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Sezeryan da gerçekten çok ağrılı bir süreçten geçiyorsun. Bence bekle tabi karar senin canım ikiside dogum ve zor

Bebek için illa doğum yaptgn hastane şart degl bir hafta sonra çocuk doktoru görmeli biz bayramdan dolayı iki hafta sonrw götürdük ama sarılıgi yukseltmisti ihmal etme sen. Dogumdqn sonra bazı doktorlar iki hafta içinde bazısı kırk gün sonra çağırıyor ben ikinci hafta gittim kendi doktoruma degl ama baska doktora

Ayaklarımın altı zonkluyor artık o kadar zorlanıyorum ki bebekler kendiliğinden gelsin diye bekliyoruz ama gelmeye niyetleri yok

39+3 üm 40 haftana kadar beklerim dedi doktorum 40 tan sonra düşünürüz demişti ama düşünecek halim kalmadı artık

Kac haftaliksin
Seninki galiba istek uzerine sezeryan olcaksin
Bebegin gelişimi nasil şimdi
2700 olmuş kilosu.Karın çevresinde gerilik görüyorum dedi bu doktorum ama çok önemsemiyor açıkçası beni de germiyor öyle diğer doktor gibi.
Diğerine kalsa 34 haftada alacaktı.Normal doğum bile yapabileceğimi söyledi istersem.Tansiyonumda hiç yüksek çıkmıyor şimdi.Normal doğum ben istemiyorum açıkçası.

39+3 üm 40 haftana kadar beklerim dedi doktorum 40 tan sonra düşünürüz demişti ama düşünecek halim kalmadı artık
Az kaldı canım aynıyız ben de 39+2 deyim , sabredelim bu kadar sabrettik ama hayırlısı Allahtan

Pheebs oğluş nasıl oldu? Çok geçmiş olsun. Elhamdulillah sinirlere omzuna birşey olmamış kuzunun. Diğer türlüsü nazardır annesi. Ama biraz geç farketmemiş mi doktor? İlk kontrol ne zaman oldu sizin? Biz 3 günlükken çağırıldık kontrole o sırada bizimkinin de köprücük kemiğini filan kontrol ettiler. Sen diyince farkettim.

Doğum yapan doğumdaşlar yoldaşlar herkese hayırlı olsun. Önce anaya babaya sonra vatana millete hayırlı nesil olsunlar

Doğum yapacak kızçeler Allah yardımcınız olsun. Doğumun kolayı yok. Hepsi aynı normal de sezeryan olan da.

Sizleri takip ediyorum fakat hala doğum yorgunluğunu atamadım. Bıraksanız fizana kadar uyurum. Ama süt kokulu yok mu süt kokulu… hiç indirmek istemiyorum kucağımdan.

Kıyafet konusuna gelirsek. Uzun kollular patikli altlar yalan oldu
Sadece doğduğu gün uzun giydirdim sonrası askılı body üzerine kısa kollu body. Ayaklarda çorap. Bu bile terletiyor. Üstüne uyurken mğslin bez.
Fazlası darlıyo bebeyi

Mormenekse89 canım açılmaya bakmaları da aynı çatı kontrolü gibi mi ? Ben biraz darlıyorum ya insanları ama canım acımıyor aynı şekilde mi bakılıyor biraz geç gitsem hastaneye belki 4/5 cm açılmam olduğunda gitsem daha iyi olur diye düşünüyorum

Aynı şekilde bakılıyor. Hiç can acıtan bir şey yok. Bana sormadın ama bende cevap vereyim endişesi olan arkadaşlar da görür. Öyle sık sık bakılsa bile rahatsız edecek bir durum yok.
Doktorun kaç dkda bire düşünce sancı gel dedi?

Açıkçası şuan tek bir çatı kontrolü yaptırdım açılma vs yoktu baktığında , saol canım cevabın için bu arada , biraz kendini kasıyorsun ama ortalamasın dedi, doğuramazsın diyemem kesinlikle dedi karar sana ait bebeğim 3.200 ve çatım normal olduğunu söyledi doktorum ama sezeryan yanlısı doktorum , e5 de var otobanda karar sana ait dedi. Ama tabi gönlümden geçen normal doğum olması sonuçta diğeri de kolay değil. Ne hayırlıysa o olsun istiyorum.

Senin doğumun oldu mu canım ?

Aynı şeyi söylemiş doktorumuz.
Kendini kastın çok normal direkt sezeryan diyemem normal doğum denenebilir dedi. Çok rahat olur diyemem biraz dar ama olmaz diyemem dedi. Benimki normal doğum destekçisi. 38+2 de 3400 kg çıktı kızım. Benimde gönlümde normal var. İnşallah sağlıkla nasip olur.

Oglusun kolu sargida canim ama genel olarak iyi 10 gun sonra anlicaz bakalim. Dogumda bakildi aslinda once kirik dediler sonra rontgen cekildi esnemis dediler buyuk ihtimalle odemden dolayi gorunmedi iki haftada da hareket ettikce kirik iyice ayrildi gozumuzle bombe gorecek kadar oldu goturunce kirik oldugu netlesti iste. Talihsizlikler silsilesi diyeyim.

Evet açılmaya bakmaları ve cati muayenesi gibi.
İ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…