- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.990
- 133
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #24.821
Anladm canm çok sağolAlttan dikislerime bakti sadece ultrasonla karindan bakti
Sezeryan da gerçekten çok ağrılı bir süreçten geçiyorsun. Bence bekle tabi karar senin canım ikiside dogum ve zorAynen bizim aynıydı sen ne güzel bebeğine kavuştun bizimkinin gelmeye hiç niyeti yok sıcaklar mahvetti beni kendimi normal doğuma o kadar şartlandırdım ki sezaryan olsam ona da üzülücem acayip ikilemde kaldım
Bebek için illa doğum yaptgn hastane şart degl bir hafta sonra çocuk doktoru görmeli biz bayramdan dolayı iki hafta sonrw götürdük ama sarılıgi yukseltmisti ihmal etme sen. Dogumdqn sonra bazı doktorlar iki hafta içinde bazısı kırk gün sonra çağırıyor ben ikinci hafta gittim kendi doktoruma degl ama baska doktoraMerhaba arkadaşlar. 37 haftalık hamileyim. Doğumum şehirdışında olacak ve sonra memlekete gideceğiz. Merak ettiğim konu şu. Doğumdan sonra beni ve bebeği kontrol için hastaneye kac gün içinde çağırıyorlar. Yani bu süreç ne kadar sürüyor. Ya da gittiğim yerde bu işlemleri yaptırabilir miyim. Bilginiz var mı?
Ayaklarımın altı zonkluyor artık o kadar zorlanıyorum ki bebekler kendiliğinden gelsin diye bekliyoruz ama gelmeye niyetleri yokBende aynı durumdayım.Biraz da kendim kaşındım.Zorlanıyorsan cumartesi alalım dedi doktorum.Ha cumartesi ha pazartesi dedim bekliyorum.Sürekli terliyorum ve koltuktan kalkmak bile çok zor belimi koltuktan zor alıyorum resmen.
Başından beri normal istiyorum zaten ama dayanılacak gibi değil artıkSezeryan da gerçekten çok ağrılı bir süreçten geçiyorsun. Bence bekle tabi karar senin canım ikiside dogum ve zor
39+3 üm 40 haftana kadar beklerim dedi doktorum 40 tan sonra düşünürüz demişti ama düşünecek halim kalmadı artıkCanım kaç haftalıksın bende de henüz belirti yok, ayakta bacakta şişlikler sıcaklar derken kalçamda da malesef ağrı var zor yürüyorum . Rabbim kolaylaştırır inşallah, tez zamanda yavrularımıza kavuşuruz.
Bende şuan 39+4 um ilki normal oldu ama bu gelmek bilmiyor.hic acilmam da yok bende çok bunaldım artik39+3 üm 40 haftana kadar beklerim dedi doktorum 40 tan sonra düşünürüz demişti ama düşünecek halim kalmadı artık
2700 olmuş kilosu.Karın çevresinde gerilik görüyorum dedi bu doktorum ama çok önemsemiyor açıkçası beni de germiyor öyle diğer doktor gibi.Kac haftaliksin
Seninki galiba istek uzerine sezeryan olcaksin
Bebegin gelişimi nasil şimdi
Az kaldı canım aynıyız ben de 39+2 deyim , sabredelim bu kadar sabrettik ama hayırlısı Allahtan39+3 üm 40 haftana kadar beklerim dedi doktorum 40 tan sonra düşünürüz demişti ama düşünecek halim kalmadı artık
Acilmana baktı mi seninAz kaldı canım aynıyız ben de 39+2 deyim , sabredelim bu kadar sabrettik ama hayırlısı Allahtan
Merhaba pazartesi günü doktora gitmiştim çatı muayenesi yapıldı herhangi bir açılma yok dedi doktor. Zaten en sevmediğim kısım orası inşallah çok bakmalarına gerek kalmadan doğum yaparımAcilmana baktı mi senin
Aynı şekilde bakılıyor. Hiç can acıtan bir şey yok. Bana sormadın ama bende cevap vereyim endişesi olan arkadaşlar da görür. Öyle sık sık bakılsa bile rahatsız edecek bir durum yok.Mormenekse89 canım açılmaya bakmaları da aynı çatı kontrolü gibi mi ? Ben biraz darlıyorum ya insanları ama canım acımıyor aynı şekilde mi bakılıyor biraz geç gitsem hastaneye belki 4/5 cm açılmam olduğunda gitsem daha iyi olur diye düşünüyorum
Açıkçası şuan tek bir çatı kontrolü yaptırdım açılma vs yoktu baktığında , saol canım cevabın için bu aradaAynı şekilde bakılıyor. Hiç can acıtan bir şey yok. Bana sormadın ama bende cevap vereyim endişesi olan arkadaşlar da görür. Öyle sık sık bakılsa bile rahatsız edecek bir durum yok.
Doktorun kaç dkda bire düşünce sancı gel dedi?
Senin doğumun oldu mu canım ?Aynı şekilde bakılıyor. Hiç can acıtan bir şey yok. Bana sormadın ama bende cevap vereyim endişesi olan arkadaşlar da görür. Öyle sık sık bakılsa bile rahatsız edecek bir durum yok.
Doktorun kaç dkda bire düşünce sancı gel dedi?
Aynı şeyi söylemiş doktorumuz.Açıkçası şuan tek bir çatı kontrolü yaptırdım açılma vs yoktu baktığında , saol canım cevabın için bu arada, biraz kendini kasıyorsun ama ortalamasın dedi, doğuramazsın diyemem kesinlikle dedi karar sana ait bebeğim 3.200 ve çatım normal olduğunu söyledi doktorum ama sezeryan yanlısı doktorum , e5 de var otobanda karar sana ait dedi. Ama tabi gönlümden geçen normal doğum olması sonuçta diğeri de kolay değil. Ne hayırlıysa o olsun istiyorum.
Oglusun kolu sargida canim ama genel olarak iyi 10 gun sonra anlicaz bakalim. Dogumda bakildi aslinda once kirik dediler sonra rontgen cekildi esnemis dediler buyuk ihtimalle odemden dolayi gorunmedi iki haftada da hareket ettikce kirik iyice ayrildi gozumuzle bombe gorecek kadar oldu goturunce kirik oldugu netlesti iste. Talihsizlikler silsilesi diyeyim.Pheebs oğluş nasıl oldu? Çok geçmiş olsun. Elhamdulillah sinirlere omzuna birşey olmamış kuzunun. Diğer türlüsü nazardır annesi. Ama biraz geç farketmemiş mi doktor? İlk kontrol ne zaman oldu sizin? Biz 3 günlükken çağırıldık kontrole o sırada bizimkinin de köprücük kemiğini filan kontrol ettiler. Sen diyince farkettim.
Doğum yapan doğumdaşlar yoldaşlar herkese hayırlı olsun. Önce anaya babaya sonra vatana millete hayırlı nesil olsunlar
Doğum yapacak kızçeler Allah yardımcınız olsun. Doğumun kolayı yok. Hepsi aynı normal de sezeryan olan da.
Sizleri takip ediyorum fakat hala doğum yorgunluğunu atamadım. Bıraksanız fizana kadar uyurum. Ama süt kokulu yok mu süt kokulu… hiç indirmek istemiyorum kucağımdan.
Kıyafet konusuna gelirsek. Uzun kollular patikli altlar yalan oldu
Sadece doğduğu gün uzun giydirdim sonrası askılı body üzerine kısa kollu body. Ayaklarda çorap. Bu bile terletiyor. Üstüne uyurken mğslin bez.
Fazlası darlıyo bebeyi
İMormenekse89 canım açılmaya bakmaları da aynı çatı kontrolü gibi mi ? Ben biraz darlıyorum ya insanları ama canım acımıyor aynı şekilde mi bakılıyor biraz geç gitsem hastaneye belki 4/5 cm açılmam olduğunda gitsem daha iyi olur diye düşünüyorum
Hamileliği hiç sevmedim ama yinede. Bekledm. 40.haftama kdr bir bakıyorsun bitmiş gerçektenBaşından beri normal istiyorum zaten ama dayanılacak gibi değil artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?