2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Adet tarihi ve düzenlenmiş bir hafta geri alındı ya normalde 40+2 olmam gerekti
Aslında ayni gündeyiz
Adet tarihine göre bende 39+1
Ama bebek 1 hafta öndeydi en son
O nedenle bana en son 24 temmuz dediler.ama o tarih adet tarihine göre olan
24 temmuz muaynesinde bence asıl tarih ve doğum şekli konuşulacak
Ben devlet e gitsem 36 38 arası doğum başlatılacaktı

Ben mastıt olmuştum ilk nebegimde denedm bu yöntemi bana fayda sağlaması ve ateşle acillik oldum ama sende fayda etmesine sevindimmm o günler geldi aklima

Bana tahmini doğum tarihi 26 dediler ozmana kadar doğmuş olur dedi hem ebe hem doktor ama hiç zannetmiyorum 26 randevum var eğer dogmassa suni istiycem dayanicak halim kalmadı ne uyku nede oturup kalka biliyorum ilk defa gebeligim bu kadar uzadı kızım oğlum hiç bu zamana kadar gelmemişti buna Dow dediler ya korkuyorum daha fazla durursa birşey olucak die en iyisi suni istemek carsanba gunu

Merhaba herkese yarın doğum için yatışım yapılacak suni sancı ile normal doğum planlıyoruz suni sancı ile doğum yapan var mı nasıl geçiyor merak ediyorum
Ne sen sor nede biz anlatmak en iyisi yaşayıp görmen bende carsanba günü suni istiycem dayanamıyorum artık her kasılmasına tuvaletim geliyor canımı yakıyor oturamiyorum resmen

Ne sen sor nede biz anlatmak en iyisi yaşayıp görmen bende carsanba günü suni istiycem dayanamıyorum artık her kasılmasına tuvaletim geliyor canımı yakıyor oturamiyorum resmen
benim kasılmam yok da miyom kasılma sonucu bebeğin eşinin erken ayrılmasına neden olabilir dedi bebeğij hayatı sıkıntıya girebilirmiş kontrollü olarak doğumu yapıcaz

Ben 9 aydır uyumuyorum. o nedenle daha da devam edebilir durabildigi kadar dursun. Tek korkum mukanyum yutması falan. Sağlıklı bir şekilde ne kadar bekleyebilecekse beklesin.
Doğunca sıcakta zorlanacak.
Ben ikili ve üçlü yarama yaptirmadim, yaptırsam risk var diye ek misiniz dedim 3
farkli doktor risk var deriz doğuma.kadar paniksiz yapabilir misin rahat davranacaksan yaptır dedi. yaptırmadım
Ki zaten yüzde yüz sonuç vermiyor.

Boyu aynı. zaten 2 gün önce ölçmüştü boyu gelişiminin gerisinde sadece bebekle ilgili sıkıntı yok onun dışında
Hayırlısıyla yarın kolay bir şekilde kucağınıza alırsınız.
Boy da belki normal gelir. Aklınızda ki tüm sorularda gitmiş olur. Her birey farklı doğunca uzar
Belki de normal boyda olacak ultrasonda ne kadar doğru ölçüm yapılıyor meçhul

İnşallah bakalm evet yanılmalar olabiliyormus benimkini 3 doktorda aynı ölçtü aslında ama belki gene de öyle değildir yarın görücez bakalım inşallah bebeğin eşi erken ayrılmaz kanama olmaz diğeri de engel olmaz inşallah normal doğuma biraz gerginim

Canım tebrik ederim. Sağlıklı uzun ömrü olsun

Ben mastıt olmuştum ilk nebegimde denedm bu yöntemi bana fayda sağlaması ve ateşle acillik oldum ama sende fayda etmesine sevindimmm o günler geldi aklima
O pozisyonda bebek emmek istemiyor ve çok kötü bir ağrı oluyor emerken yüzde yüz geçmedi ama 90 geçti diyebilirim gece ki halim 39 ateş tüm vücudum ağrıyordu onlar tamamen geçti gögüste hafif bir hassasiyet var sanırım o da normal o ağrıdan sonra gerçekten yaşayan bilirmiş bu mastiti

O değilde biz doğuralı ay oldu haziran annesi olduk sen bu gidişle ağustos annesi olacaksın ama temmuz annelerindeyiz

Nasil yani tekrar mi riskli cikmiş
E topuk kanindaki kan dahami iyi sonuc cikariyir
Ben bugun gittim 5 tane tup aldilar 3 tanesi ankaraya gitcekmiş 1 ay sonra sonuc cikacakmiş

Ben senin endişeni anlıyorum canım. Ama hiç korktuğun gibi olmayacak. Tosbik gününü tamamlamayı bekliyor sadece. E sen sürekli sancılanıyorsun o sebeple de sabırsızlanıyor insan. 36. Haftadan itibaren ben de öyleydim. Sürekli sancı geliyor fakat doğum başlamıyor. Ki gününü haftasını tamamladı da geldi benimki.
İçini ferah tut seninki de 40 ı tamamlayacak annesi sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…