- 26 Kasım 2022
- 1.091
- 1.722
- 63
- 30
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #26.021
Yarım kollu ve ya sıfır kol body giydiriyorum üstünü müslin ile örtüyorumKızlar yenidoğan bebişleri gece uyurken nasıl giydiriyorsunuz?
Benim kızımdada var her gün yıkıyoruz baya azaldı, sıcaklardan oluyor o yüzden günde 4 kere felan pamuğu ıslatıp o bölgeleri silmemi söyledi doktorumKızlar çocuğun yüzü ensesi benek benek sıcaktan mı sütten mi anlamadım sizlerde de varmı kırmızı kırmızı isilik gibivücuduna da olmaya başladı.
Topuk kani riskli cikmişCanim yeni gordum insallah onemli bi durum degildir??
Kah kisaltilmiş hali konjenital adrenal hiperplaziNe degeri Yuksek çıktı ben anlamadım,bizimde tsh yüksek cıkmıs yeniden verdik bazen yanlış olabilirmiş inşallah yanlıştır, bende troid hastasıyım,kızımda olmadı ama oglumds cıktı ,ikinci sonucu bekliyorum hayırlısıyla
İçiyorum hergun ama sanki başka vitaminlerde eksikligim var sağlık ocağına baktirmayi dusunuyorumDemir hapını ihmal etme
Benimki de gece kuşu gündüz uyuyor gece kalkıyor. Gündüz uyandırmaya çalışınca da ayrı huysuz oluyor benimde gece pispislamaktan felan sırtım pert.Kanama ilk 10 gün yoğundu hala var bazen yoğun bazen az hiç yok. Yorgunluk halsizlik hat safhada valla sırtım falan Pert şu ara çocuk da huysuz
Bizde de TSH yüksek çıktığı için ikinciyi verdik bekliyoruz.Ne degeri Yuksek çıktı ben anlamadım,bizimde tsh yüksek cıkmıs yeniden verdik bazen yanlış olabilirmiş inşallah yanlıştır, bende troid hastasıyım,kızımda olmadı ama oglumds cıktı ,ikinci sonucu bekliyorum hayırlısıyla
İnşallah yaşamazsın canımBilmez miyim o ağrıyı, inşallah bu sefer yaşamam ya sana da çok geçmiş olsun, inşşallah kuyruk sokumuna giren de tez zamanda geçer (eşime masaj yaptırıyordum, kahve içiyordum başka be yapıyordum hatırlamıyorum ama terleyince hafiflediğini hatırlıyorum sadece)
Cok gecmis olsun insallah guzel sonuclar cikarTopuk kani riskli cikmiş
Endokrinoloji yonlerdirdi bugun gidip kan vercez ne zaman cikar bilmiyorum
Hayirli olsun. Benim de bugün sizinkine yakın bi şekilde doğumum gerçekleşti. Ben biraz daha dayanıklı olabilseydim normal doğum olurdu. O yüzden doğum yapacak olanlar bunu okumasın bence.
40 haftanın dolmasıyla birlikte bugün hastaneye yatış yaptık. Saat 7 gibi Rahim açıcı fitil yerleştirildi öğlen de 13 gibi suni sancı verilmeye başlandı. Bende sarı limoncuk gibi ara ara suni sancıyı çıkarmadılar. Devamlı suni sancı aldım. Benim açılma muayenelerim zor geçti. Çok fazla canım yandı. 4-5 defa kontrol edildi ilkinde 1 parmak kadar sonra 2.5 sonra 4 derken en son akşam 6 gibi 6 cm’di. Yine açıklığa bakılırken suyum geldi. Suyumu çıkarmaya çalışırken de canım çok yandı. Ebe canımı çok acıttı ya da benim canım çok tatlı bilmiyorum. Ayrıca çok üstüme düşülmesi sanki. Sancılar düzene girdi mi noldu ne bitti bi türlü anlayamadım. Suyun gelmesiyle çektiğim acı dayanılmaz boyutlara geldi. Doktor da gelince sezaryen istediğimi söyledim. Doktor iyice sorguladı emin misin çok iyi gidiyorsun diye. Ama çok kararlıydım. Altından kalkabileceğim gibi bi ağrı değildi. Anestezi Doktorunun biraz geç geleceğini genel anestezi istersem hemen olacağını soyledi. Ameliyat, anestezi korkum olmasına rağmen kararlı bi şekilde hemen genel anestezi istedim. Beni hızlıca operasyona aldılar. Bebeğim doğunca ağlamamışyoğun bakıma almışlar. Bugün başka bi hastanenin yoğun bakımında kalacak. Ben de biraz geç uyanmışım. Geniz akintim var benim daha önceki operasyonlarda da zor uyanmıştım. Nefes almakta güçlük çekmiştim. Bunda da öyle oldu. 10 dkya çıkar demişler benim için 1 saat sürmüş uyanmam. Bebeğimi göremedim sütümü sağdım hiç sütümün direkt geleceğini düşünmüyordum. ama solunum desteği aldığı için bugün oral beslenemeyecekmis. Yarın vericez sütü. Bu da benim biraz hüzünlü hikayem. Ya da ben duygusalım
Evet evet 3.resimdeki pozisyon, dün o kadar kötüydüm ki gece görünce denedim baya rahatlattı çok hafif bir rahatsızlık var gögsümün bir tanesindeEki Görüntüle 3274775
K Kayrens buradaki 3. Resimden bahsetmiş hanımlar. Bende size ek bilgi vereyim emzirirken bir elinizle göğse masaj yapın ama yine tersten göğsün iç kısmından değil yani dış kısmından yavaş yavaş yumuşayacak ve akacak süt ama tabi bunları çok kötü olmadan yapın bir yerden sonra fayda etmeyebilir. Ve özellikle göğsünüz boşalmıyorsa bir emme süresinde muhakkak sağın. Süt göğüste bekleyince oluyor bu mastit. Ve bana antibiyotik verdikleri için sanırım yırttım biraz evde dr za danışıp zor da kalınca kullanmak için antibiyotik temin edin.
Geliyor gelmekte olanKızlar günaydın ne sorucaktim size bende beyaz şeffaf akıntı gelmiş ama fazla değil normalmi sizce ben hiç Nisan olayını yaşamadım da belki zaman yaklaşıyor ondan mı acaba
Hiç zannetmiyorum varya kesin yine kandırıyor beni karnım dün sivriydi bugün top gibi oldu sivrilik gitti sanki toplanmış gibi bir yere hareketinde fazla yokGeliyor gelmekte olan
Canim hiç strese girme bizde TSH ve T4 yüksek dediler 2. Topuk kanını aldılar ben sonuçların çıkmasını beklemeden dün şehir Hastanesi'ne gittim bebeğinden kan aldılar TSH ve T4 normal çıktı bu sabah sagkik ocağından aradılar hemsire yine bozuk çıktı hastaneye sevk ediyoruz dedi. Dedimki biz zaten hastaneye gittik ve düzgün çıktı sorun nerede anlayamadım. Başka çocuklarla mi karistiriyorlar yoksa tam düzgün alamıyorlar mi neKizlar saglik ocagina gittim biliyorsunuz bebegimin topuk kani degeri kah yuksek cikmisti
Tekrar yapilmasini istedim ama bu degerin tekrari yokmuş oyuzden direk sevk yapildi
Randevuda yok cocuk endroklojiye insallah
Sevkli bakarlar
Kan yokmu canım nisan kanlı geliyor bildigimKızlar günaydın ne sorucaktim size bende beyaz şeffaf akıntı gelmiş ama fazla değil normalmi sizce ben hiç Nisan olayını yaşamadım da belki zaman yaklaşıyor ondan mı acaba
Pazartesi benden de sarımtırak mukus geldi.sali yoktu çarşamba çok hafif vardı.Kızlar günaydın ne sorucaktim size bende beyaz şeffaf akıntı gelmiş ama fazla değil normalmi sizce ben hiç Nisan olayını yaşamadım da belki zaman yaklaşıyor ondan mı acaba
Yok cnm gelmedi ben dier ikisindede yaşamadım ki veya fark etmedimKan yokmu canım nisan kanlı geliyor bildigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?