Hayirli olsun. Benim de bugün sizinkine yakın bi şekilde doğumum gerçekleşti. Ben biraz daha dayanıklı olabilseydim normal doğum olurdu. O yüzden doğum yapacak olanlar bunu okumasın bence.
40 haftanın dolmasıyla birlikte bugün hastaneye yatış yaptık. Saat 7 gibi Rahim açıcı fitil yerleştirildi öğlen de 13 gibi suni sancı verilmeye başlandı. Bende sarı limoncuk gibi ara ara suni sancıyı çıkarmadılar. Devamlı suni sancı aldım. Benim açılma muayenelerim zor geçti. Çok fazla canım yandı. 4-5 defa kontrol edildi ilkinde 1 parmak kadar sonra 2.5 sonra 4 derken en son akşam 6 gibi 6 cm’di. Yine açıklığa bakılırken suyum geldi. Suyumu çıkarmaya çalışırken de canım çok yandı. Ebe canımı çok acıttı ya da benim canım çok tatlı bilmiyorum. Ayrıca çok üstüme düşülmesi sanki. Sancılar düzene girdi mi noldu ne bitti bi türlü anlayamadım. Suyun gelmesiyle çektiğim acı dayanılmaz boyutlara geldi. Doktor da gelince sezaryen istediğimi söyledim. Doktor iyice sorguladı emin misin çok iyi gidiyorsun diye. Ama çok kararlıydım. Altından kalkabileceğim gibi bi ağrı değildi. Anestezi Doktorunun biraz geç geleceğini genel anestezi istersem hemen olacağını soyledi. Ameliyat, anestezi korkum olmasına rağmen kararlı bi şekilde hemen genel anestezi istedim. Beni hızlıca operasyona aldılar. Bebeğim doğunca ağlamamış
yoğun bakıma almışlar. Bugün başka bi hastanenin yoğun bakımında kalacak. Ben de biraz geç uyanmışım. Geniz akintim var benim daha önceki operasyonlarda da zor uyanmıştım. Nefes almakta güçlük çekmiştim. Bunda da öyle oldu. 10 dkya çıkar demişler benim için 1 saat sürmüş uyanmam. Bebeğimi göremedim
sütümü sağdım hiç sütümün direkt geleceğini düşünmüyordum. ama solunum desteği aldığı için bugün oral beslenemeyecekmis. Yarın vericez sütü. Bu da benim biraz hüzünlü hikayem. Ya da ben duygusalım