- 6 Mayıs 2020
- 1.273
- 3.123
- 83
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #26.081
Oyy küçücük yavrumdan 5 tüp müNasil yani tekrar mi riskli cikmiş
E topuk kanindaki kan dahami iyi sonuc cikariyir
Ben bugun gittim 5 tane tup aldilar 3 tanesi ankaraya gitcekmiş 1 ay sonra sonuc cikacakmiş
Tahlilleri sağlık ocağına mı verdin hastanede mi sağlık ocağının tahlillerine ben asla güvenmiyorum benim sağlık ocağında verdiğim çoğu tahlilim sıkıntılı çıktı. İdrar tahlili veriyordum sürekli bakteri çıkıyordu doktorum ben sağlık ocağının tahlillerine guvenmyrm Hastanede yapalım dedigi her zmn aralarında 1 gün olmasına rağmen sağlık ocağında 350 bakteri çıkan hastanede sıfır çıkıyordu. Bır tahlilde karaciğer enzimlerin yüksek çıktı hastnaede tekrarladım hicbsy çıkmadı bı hafta demir soncumu 198 çıkardı değer aralığı en yuksek 90 olması lazimken sağlık ocaklarında kanlar idrarlar çok fazla bekletiliyor bu yüzden sonuçlar yalnıs çıkıyor çoğu.Nasil yani tekrar mi riskli cikmiş
E topuk kanindaki kan dahami iyi sonuc cikariyir
Ben bugun gittim 5 tane tup aldilar 3 tanesi ankaraya gitcekmiş 1 ay sonra sonuc cikacakmiş
Geçen hafta ben de öyle emzirerek rahatladım.O pozisyonda bebek emmek istemiyor ve çok kötü bir ağrı oluyor emerken yüzde yüz geçmedi ama 90 geçti diyebilirim gece ki halim 39 ateş tüm vücudum ağrıyordu onlar tamamen geçti gögüste hafif bir hassasiyet var sanırım o da normal o ağrıdan sonra gerçekten yaşayan bilirmiş bu mastiti
Sancı az var hafif dedi açılma da 2 cmBende yarin sbah yatış yapıyorum senin şuan nstde sancın açılman var mı hiç ?
He ya hiç sorma doğmadı gittiO değilde biz doğuralı ay oldu haziran annesi olduk sen bu gidişle ağustos annesi olacaksın ama temmuz annelerindeyiz
İnşallah öyle olur ya yürürken çok kasılıyorum iyice aşağı çekiyor sanki karnım top gibi şuan olduğu yere toplanmış hareket ediyor ara sıra yine aynı yere toplanıyor hayırlısıyla bir gelseydiBen senin endişeni anlıyorum canım. Ama hiç korktuğun gibi olmayacak. Tosbik gününü tamamlamayı bekliyor sadece. E sen sürekli sancılanıyorsun o sebeple de sabırsızlanıyor insan. 36. Haftadan itibaren ben de öyleydim. Sürekli sancı geliyor fakat doğum başlamıyor. Ki gününü haftasını tamamladı da geldi benimki.
İçini ferah tut seninki de 40 ı tamamlayacak annesi sabret
33 haftalıkken sancı yüzünden yatırdılar dört gün geçen hafta iki gün yatırdılar anlamadım gitti üçüncü gebelik olduğu için etkisi hepsinin farklıymışBen senin endişeni anlıyorum canım. Ama hiç korktuğun gibi olmayacak. Tosbik gününü tamamlamayı bekliyor sadece. E sen sürekli sancılanıyorsun o sebeple de sabırsızlanıyor insan. 36. Haftadan itibaren ben de öyleydim. Sürekli sancı geliyor fakat doğum başlamıyor. Ki gününü haftasını tamamladı da geldi benimki.
İçini ferah tut seninki de 40 ı tamamlayacak annesi sabret
Evet. Bana da olduğu günden hep haziranda doğum bekleyeceğiz hissi vermişti doktor. Sonra ilk bebek ne zaman doğduysa ikinci de o civarda doğar dedi. Ama kesinlikle her gebelik farklı.33 haftalıkken sancı yüzünden yatırdılar dört gün geçen hafta iki gün yatırdılar anlamadım gitti üçüncü gebelik olduğu için etkisi hepsinin farklıymış
Evet tam da öyle göğsüm geçti ama koltuk altına yakın hafif ağrı var bir kaç güne geçecekse onada şükürGeçen hafta ben de öyle emzirerek rahatladım.
Sağma makinam gelesiyle bebeyle kendimiz hallettik yoksa çekilecek çile değil o şişlik ağrı ve ateş
Ben klima çarptı diyordum ama mastit rahatsızlığı hafifleyince ateşim de geçti sıtma da geçti
Fakat koltuk altında ağrı sızı birkaç gün daha devam ediyo bilgine
Ben elle sağım yaptım bir de sürekli
Benimki 8 günlük oldu bugünEvde takılıyorum öyle. 39+1den slm diyelim doğmuyor anam doğmuyor bu sıpa
Ayy çok teşekkür ederim bende öyle yapayım bariBenim kızımdada var her gün yıkıyoruz baya azaldı, sıcaklardan oluyor o yüzden günde 4 kere felan pamuğu ıslatıp o bölgeleri silmemi söyledi doktorum
Haha hepimiz aynıyız demekki :)Benimki de gece kuşu gündüz uyuyor gece kalkıyor. Gündüz uyandırmaya çalışınca da ayrı huysuz oluyor benimde gece pispislamaktan felan sırtım pert.
Çok sağ olun çok güzel moral vermişsiniz. Su an en çok ihtiyacım olan şey moral. Anne karnında olan bi şeyden kaynaklı olduğunu söyledi iyi beslenememis olabilir genetik bi durum olabilir. Solunum desteği alıyor su an ve serumla besleniyor. Tanısında TTN yazıyordu. İlk 24 saat ve 72 saat kritik bizim için dedi. İlk 24 u tamamladık şu dakikalar itibariyle. Biz de bekliyoruz bakalım.Canım öncelikle hayırlı olsun ve geçmiş olsun, neden bebek ağlamamış doktorlar bir açıklama yaptı mı acaba? (biz bazı şeylerin altındaki sebepleri gerçekten bilemiyoruz, bu kadar açılma varken sezeryan istemenin nedeni belki de doğum sonrası bebeğin de gelişecek bu durumdu, böylece rabbim belki sana doğru kararı aldırdı(çünkü normal diye zorlasan o süreçte belki bebek daha çok strese girecekti) sen şuan kendini düşünmüyorsundur ama kendini toparlamaya çalış, bebek şuan için olabilecek en güvenli yerde inşallah tez zamanda hayırlı haberler alırsın, bizi de bilgilendir lütfen
Kanlı kustu kuzumBebeğinin kakasında kanlı kaka gören var mı? İlk kez bugün oldu oğlumda,sabah kahvaltıda farklı olarak fıstk ezmesi yemiştim acaba ondan mı oldu. Yarın doktora gideceğiz bakalım
Kanlı kustu kuzum
Doktor gözlemleyelim takipte kalalım dedi şimdilik… alerjik olabilir ya da mama yapmış olabilir dedi. Bekliyoruz…
Bugün sordum bende dr atesten olmus olabilir bir günde gectipi için dedi ,birde alerji olabilir takip et dediSıvı kaybı oluyor kalın giydirince benimki hep atletle 7/24 üstüne ince müslin örtüyorum karnına kadar sadece. Dışardayken pusetin üzerini kapadıysan puset içi aşırı ısınıyor çocuk hararet yapıyor geçen bi doktor test yaptı kesinlikle üstünü örtmeyin diyo sıcaklarda
İnşallah cnm ya ama çok kasılmam yok eskisi gibi karnım çok rahat şuan üç dört gün önce kasılıp duruyordu yürürken şuan o yok nieyseEvet. Bana da olduğu günden hep haziranda doğum bekleyeceğiz hissi vermişti doktor. Sonra ilk bebek ne zaman doğduysa ikinci de o civarda doğar dedi. Ama kesinlikle her gebelik farklı.
Senin dediğin gibi benim de 2 hafta hep sancım oldu böyle top gibi olup kavrandırdı beni
Sen aslında doğum sancısı çekiyorsun :) ama yavaş yavaş
Geçsin zaman artık ya artık sevmek istiyorumBenimki 8 günlük oldu bugünzaman çok çabuk geçiyor tadını çıkar çok bi baktın kucağında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?