2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Nasil yani tekrar mi riskli cikmiş
E topuk kanindaki kan dahami iyi sonuc cikariyir
Ben bugun gittim 5 tane tup aldilar 3 tanesi ankaraya gitcekmiş 1 ay sonra sonuc cikacakmiş
Oyy küçücük yavrumdan 5 tüp mü
Ben dayanamıyorum ya uzaklıklara böyle iğne delik yapmalarına
Sürekli bir test çıkarıyor bu sağlık sistemi başımıza

Nasil yani tekrar mi riskli cikmiş
E topuk kanindaki kan dahami iyi sonuc cikariyir
Ben bugun gittim 5 tane tup aldilar 3 tanesi ankaraya gitcekmiş 1 ay sonra sonuc cikacakmiş
Tahlilleri sağlık ocağına mı verdin hastanede mi sağlık ocağının tahlillerine ben asla güvenmiyorum benim sağlık ocağında verdiğim çoğu tahlilim sıkıntılı çıktı. İdrar tahlili veriyordum sürekli bakteri çıkıyordu doktorum ben sağlık ocağının tahlillerine guvenmyrm Hastanede yapalım dedigi her zmn aralarında 1 gün olmasına rağmen sağlık ocağında 350 bakteri çıkan hastanede sıfır çıkıyordu. Bır tahlilde karaciğer enzimlerin yüksek çıktı hastnaede tekrarladım hicbsy çıkmadı bı hafta demir soncumu 198 çıkardı değer aralığı en yuksek 90 olması lazimken sağlık ocaklarında kanlar idrarlar çok fazla bekletiliyor bu yüzden sonuçlar yalnıs çıkıyor çoğu.

Geçen hafta ben de öyle emzirerek rahatladım.
Sağma makinam gelesiyle bebeyle kendimiz hallettik yoksa çekilecek çile değil o şişlik ağrı ve ateş
Ben klima çarptı diyordum ama mastit rahatsızlığı hafifleyince ateşim de geçti sıtma da geçti
Fakat koltuk altında ağrı sızı birkaç gün daha devam ediyo bilgine
Ben elle sağım yaptım bir de sürekli

İnşallah öyle olur ya yürürken çok kasılıyorum iyice aşağı çekiyor sanki karnım top gibi şuan olduğu yere toplanmış hareket ediyor ara sıra yine aynı yere toplanıyor hayırlısıyla bir gelseydi

33 haftalıkken sancı yüzünden yatırdılar dört gün geçen hafta iki gün yatırdılar anlamadım gitti üçüncü gebelik olduğu için etkisi hepsinin farklıymış

33 haftalıkken sancı yüzünden yatırdılar dört gün geçen hafta iki gün yatırdılar anlamadım gitti üçüncü gebelik olduğu için etkisi hepsinin farklıymış
Evet. Bana da olduğu günden hep haziranda doğum bekleyeceğiz hissi vermişti doktor. Sonra ilk bebek ne zaman doğduysa ikinci de o civarda doğar dedi. Ama kesinlikle her gebelik farklı.
Senin dediğin gibi benim de 2 hafta hep sancım oldu böyle top gibi olup kavrandırdı beni
Sen aslında doğum sancısı çekiyorsun :) ama yavaş yavaş

Evet tam da öyle göğsüm geçti ama koltuk altına yakın hafif ağrı var bir kaç güne geçecekse onada şükür
Bende ilk cereyanda kaldım zannettim aniden eklem yerlerim ağrımaya başladı ve yüksek ateş,sürekli emzirip sağıyorum korkudan gerçekten çekilecek bişey değil

Bebeğinin kakasında kanlı kaka gören var mı? İlk kez bugün oldu oğlumda,sabah kahvaltıda farklı olarak fıstk ezmesi yemiştim acaba ondan mı oldu. Yarın doktora gideceğiz bakalım

Çok sağ olun çok güzel moral vermişsiniz. Su an en çok ihtiyacım olan şey moral. Anne karnında olan bi şeyden kaynaklı olduğunu söyledi iyi beslenememis olabilir genetik bi durum olabilir. Solunum desteği alıyor su an ve serumla besleniyor. Tanısında TTN yazıyordu. İlk 24 saat ve 72 saat kritik bizim için dedi. İlk 24 u tamamladık şu dakikalar itibariyle. Biz de bekliyoruz bakalım.

Bebeğinin kakasında kanlı kaka gören var mı? İlk kez bugün oldu oğlumda,sabah kahvaltıda farklı olarak fıstk ezmesi yemiştim acaba ondan mı oldu. Yarın doktora gideceğiz bakalım
Kanlı kustu kuzum
Doktor gözlemleyelim takipte kalalım dedi şimdilik… alerjik olabilir ya da mama yapmış olabilir dedi. Bekliyoruz…

Bugün sordum bende dr atesten olmus olabilir bir günde gectipi için dedi ,birde alerji olabilir takip et dedi

İnşallah cnm ya ama çok kasılmam yok eskisi gibi karnım çok rahat şuan üç dört gün önce kasılıp duruyordu yürürken şuan o yok nieyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…