2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
İyilesti canim kaynamis kemik hafif bir bombe duruyo oda ilerleyen vakitte gecermis sagol sordugun icin omzu gectide atak haftasindayiz sanirim pek huzursuz her seyi normal olmasina ragmen
Kaçıncı haftada senin bebiş, benimkide huzursuz ama atak haftası içinde erken daha

Cnm çok geçmiş olsun inşallah önemli bişeyi yoktur, bebeklerde genelde kapanıyor biliyorsundur sende

Kaçıncı haftada senin bebiş, benimkide huzursuz ama atak haftası içinde erken daha
5.haftada suan
Okudugum kadariyla atak haftasi bas cevresinde buyume oluyomus dun kontrolde 0.5 cm buyume vardi kafa cevresinde 2 3 gundur de boyle alti temiz karni tok gazi yok ama tilki uykusunda hep kucagimda

İyilesti canim kaynamis kemik hafif bir bombe duruyo oda ilerleyen vakitte gecermis sagol sordugun icin omzu gectide atak haftasindayiz sanirim pek huzursuz her seyi normal olmasina ragmen
Paşanın iyileşmesine sevindim, artık bundan sonra şu atağı bu atağı uğraşacağız en güzel meşkale

5.haftada suan
Okudugum kadariyla atak haftasi bas cevresinde buyume oluyomus dun kontrolde 0.5 cm buyume vardi kafa cevresinde 2 3 gundur de boyle alti temiz karni tok gazi yok ama tilki uykusunda hep kucagimda
1.ay kontrolü dimi kilo alımı nasıl benimki sanki hiç büyümüyor çay kaşığı kadar suratı sürekli de emiyor sütüm de var sütle kafayı yedim mastit yaptım kendimi hatta

5.haftada suan
Canim benim doktorum atak donemi diye bisey olmadigini soyledi

5.haftada suan
Baş çevresinde büyüme bizde de oldu yinede emin değilim atak haftası mı diye. Benim dün kötüydü akşam üzeri bir başladı ağlamaya, dediğin gibi gazı yok altı temiz karnı tok ama deli gibi ağlıyor uykusu var uyumuyor çok zor bir gündü

Hep aklımda ya kuzular iyi olsunlar atak matak gecer
Benimki de sabaha kadar uyuyo ama hep mızık mızık
Sorunu nedir anlamadım nazara geldik

Paşanın iyileşmesine sevindim, artık bundan sonra şu atağı bu atağı uğraşacağız en güzel meşkale
1.ay kontrolü dimi kilo alımı nasıl benimki sanki hiç büyümüyor çay kaşığı kadar suratı sürekli de emiyor sütüm de var sütle kafayı yedim mastit yaptım kendimi hatta
Ayyynen oyle ataklardan ataklara kosucaz aralarinda pek vakit yok zaten evet canim ilk ay kontrolu hepatit b ikinci asi yapildi kilo alimi guzel aynen devam et dedi doktorumuz sadece gece beslenmesini arttir dedi 2 saatte bir net kalkiyoruz artik biraz esnek davraniyodum simdi sıkı tutuyorum. Banada hep ayni geliyo 3 cm uzamis boyu 600 gramda almis ama bana hep hap gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…