2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Gozlemle bakalim benim bambam 3 gundur boyle 1 hafta suruyo diyolar ha bazende sadece kucakta olmak istedikleri icin huysuz oluyolar 2 haftalikti sahteden agliyodu sipa

Hep aklımda ya kuzular iyi olsunlar atak matak gecer
Benimki de sabaha kadar uyuyo ama hep mızık mızık
Sorunu nedir anlamadım nazara geldik
Aman aman oku hep aklina geldikce. İnsanin kendi nazari bile degiyo yaa. Bugun cok iyiydi dedigim dk cocuk kamikazeye donuyo

Maşallah paşaya kendileri hap kadar ama etkileri büyük, benimki sürpriz bebiş hayatımın ortasına bomba gibi düştü ama çok seviliyorlar ya yok böyle bişey, hadi ya 2 saatte bir devam mı aslında 600 gr normal bide doğum kilosunun kaybının üzerine

Sorma vallahi benimkide planliydi guya dis gebelik sonrasi sak diye surpriz oldu 6 ay ara vericektim guya kesinlikle anne olduktan sonra hayata bakis acim degisti. Kilosundan dolayi demedi yaa gece beslenmesini iki yasina kadar anne sutune devam etmek istiyorum ama yeter mi sutum emin degilim dedim. Onun ustune soyledi gece beslenmesini atlamazsan arti bisey yapmana gerek yok gece ne kadar emzirirsen gunduz dolar tasar sutun dedi onun icin ugrasiyorum. Normalde 3 saatte bir kaldiriyodum gec saatte emzirip gece 2 defa kalkiyodum. Simdi saatleri duzenledim 10da emzirip uykuya yatiriyorum sonra 12 2 4 6 8 seklinde son 2 saatlik beslenmeyi yapiyorum. Gunun geri kalaninda da ne zaman isterse saat tutmuyorum. Daha kolayima geldi boyle yapmak

Teşekkürler ama sancı gelmiyor hala suni sancı verdikleri halde arada geliyo biraz sonra gidiyo 4 saat oldu hala sancı yok tv izliyorum sancı odasında
Ay hadi kolaylikla alasin kucagina.. bana baslarda dusuk doz vermislerdi hissetmemistim ayni sekilde bikac saat sonra guzel guzel hissetmeye baslamistim 9da aldim 2ye dogru saglam sanci geliyodu. Bu arada bi mani yoksa yatma hic kalk topta zipla yuru dusa gir acilmani kolaylastirir Allah kolaylik versin

Kizlar bir mevzusu var nasil yapiyo bebisler? Benim bambam biraz yogun yapiyo 3 gunde bir yapiyo oda benim yardimimla bacaklarini bastirip egzersiz yaptirarak. Bildiginiz dis macunu kivaminda bagirsaginin kalinligi anlasiliyo renginde falan sorun yok ama 3 gun surmesi ve tek basina yapamamasi dusunduruyor

Amin teşekkürler Bu doza sancın olmalıydı çoktan diyorlar ama bende tık yok. 4 cm den sonra plates yürüyüş vs yapmaya başlarız dedi doktor 2 ile geldim hala 2 şaun sancı da yok çabucak olsa keşke

Amin teşekkürler Bu doza sancın olmalıydı çoktan diyorlar ama bende tık yok. 4 cm den sonra plates yürüyüş vs yapmaya başlarız dedi doktor 2 ile geldim hala 2 şaun sancı da yok çabucak olsa keşke
Her doktorun farkli demek ki yontemi ben 2 cm ile zipliyodum olsun sen simdi kendine bebisine odaklan doktorun eben hemsiren ne diyosa harfiyen yap isini cok cok kolaylastiriyo onlarin tavsiyeleri bol dua bol enerji kavusma zamani

Her doktorun farkli demek ki yontemi ben 2 cm ile zipliyodum olsun sen simdi kendine bebisine odaklan doktorun eben hemsiren ne diyosa harfiyen yap isini cok cok kolaylastiriyo onlarin tavsiyeleri bol dua bol enerji kavusma zamani
İnşallah çabucakkk

Doktorun dediğinden gece beslenmesine göre gündüz süt üretimi olur anlamı çıkardım doğrumu, bir makalede de gece 3 ve 8 arasındaki emzirilen süt miktarına göre gündüz süt üretimi olurmuş diye okumuştum doktorun dediğini destekliyor gibi geldi

Evet evet gece ne kadar emzirirsen sutun o kadar artar diyor. Gece hormonlar cildiriyomus sutunde yapisi degisiyo hatta. Yapabilirsem sagimda yapicam ilk uyandirdigimda benimde cok uykum olmuyo 20dk sagim yapabilirim mesela. Gogus bosaldikca sut geliyo haliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…