2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Gece beslenmesini neden arttır dedi

Aman aman oku hep aklina geldikce. İnsanin kendi nazari bile degiyo yaa. Bugun cok iyiydi dedigim dk cocuk kamikazeye donuyo
Kesinlikle
Babaya okutturuyorum lohusayken okunmuyor ya :/
Bir de paso bakara Meryem inşirah dinletiyorum
Bebeye karnımda hep bunları dinlettiğim için doğunca bunlar sakinleştiriyor
Bethoven filan tırt
Bi de ablası piyano çalıyo kendisine (çocuk şarkıları tabi) ona tepki veriyor

Nasil yani tekrar mi riskli cikmiş
E topuk kanindaki kan dahami iyi sonuc cikariyir
Ben bugun gittim 5 tane tup aldilar 3 tanesi ankaraya gitcekmiş 1 ay sonra sonuc cikacakmiş
Bende ankaradayim, şehir hastanesindeki tertemiz kanlar topuk kanında yine bozuk çıkmış. Topuk kanını önce verdik normal damardan kanı yeni aldılar. Damardan TSH T4 normalken sağlık ocağından aradılar yine bozuk çıktı değerler hastaneye gitceksiniz dediler. Dedim ki zaten gittik ve kan verdik temiz çıktı. Saçma sapan bı iş cik cikabilirsen içinden. Yinede tekrar doktora gitmem lazımmış yavrumun minicik ellerinden zor kan aldılar zaten. Tekrar uğraşacağız. Ama bence sağlık ocaklarında sıkıntı var kanları bekletip gönderiyorlar ya orda bı bozulma felan oluyor sanirim

Masallah masallah yasin dinleyince sakinlesiyo benimkide ne kadar guzel dogru diyosun ablasini sevsinler ne guzel ilgileniyo kardesiyle

Geçmiş olsun canım benide delik kalple doğmuşum zamanla kapanmış der hep annem

Kızlar merhaba. Bebişim 24 günlük gözleri yüzü sarı. Bir haftalıkken vücudu tümden sarıydı acile gittik 13 çıktı fototerapiye gerek yok dediler tekrar gelmenize de gerekmiyor dediler gönderiler ama hala sarı. Kan alırken çok zor oldu içim kaldırmadı tekrar yok yere gitmek istemiyorum ama hala sarı olması da kafama takılıyor benzer durumda olan var mı öneriniz var mı

2 yasa kadar emzirmek istiyorum ama sutum yeter mi emin degilim takviye kullaniyorum hep arttirmak icin dedim oda gece emzir bol bol sabah zaten dolar tasar goguslerin oyle artar sutun dedi
Pheeps sen emzirme konusunda bayaa ustalaştın bize göre. Bizi de biraz aydınlatır mısın
Bugün sütüm yetmediği için mamaya başladık.
takviye ne kullanıyorsun mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…