- 10 Kasım 2022
- 5.135
- 4.224
- 103
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #26.181
Teşekkür ederim cnm benim Allah'ım herkeze nasip etsinGncgm28 ahh hayırlı uğurlu olsun çok sevindim.
N Nedesemolmuyor1 inşallah senden de güzel haberler alırız
Allah seni ya deli kızGncgm28 sana bu foto ile takılacaktım bugün, bu gidişle ağustos anası olacaksın diye düşünmeye başlamıştık sonuçta
Hatta baska yerden de gordum paylaşmişlardi gorsem atarim linkiniBenimkide tek tek haftalarini soyledibu doktorlari anlamiyorum vallahi biri birini tutmuyor asla
Bizim bebiş normalde sık yapardiKizlar birmevzusu var nasil yapiyo bebisler? Benim bambam biraz yogun yapiyo 3 gunde bir yapiyo oda benim yardimimla bacaklarini bastirip egzersiz yaptirarak. Bildiginiz dis macunu kivaminda bagirsaginin kalinligi anlasiliyo renginde falan sorun yok ama 3 gun surmesi ve tek basina yapamamasi dusunduruyor
Hayirli olsun canim eklerim musait oldugumda
Hic zorma canimBende ankaradayim, şehir hastanesindeki tertemiz kanlar topuk kanında yine bozuk çıkmış. Topuk kanını önce verdik normal damardan kanı yeni aldılar. Damardan TSH T4 normalken sağlık ocağından aradılar yine bozuk çıktı değerler hastaneye gitceksiniz dediler. Dedim ki zaten gittik ve kan verdik temiz çıktı. Saçma sapan bı iş cik cikabilirsen içinden. Yinede tekrar doktora gitmem lazımmış yavrumun minicik ellerinden zor kan aldılar zaten. Tekrar uğraşacağız. Ama bence sağlık ocaklarında sıkıntı var kanları bekletip gönderiyorlar ya orda bı bozulma felan oluyor sanirim
Bebiginizin gozlerindeki beyaz yer sariyisa, cok uyuyorsa ve emmek istemiyorsa sarilik devam ediyordur belkiKızlar merhaba. Bebişim 24 günlük gözleri yüzü sarı. Bir haftalıkken vücudu tümden sarıydı acile gittik 13 çıktı fototerapiye gerek yok dediler tekrar gelmenize de gerekmiyor dediler gönderiler ama hala sarı. Kan alırken çok zor oldu içim kaldırmadı tekrar yok yere gitmek istemiyorum ama hala sarı olması da kafama takılıyor benzer durumda olan var mı öneriniz var mı
Kavga ede ede ogrendik canim biseylerPheeps sen emzirme konusunda bayaa ustalaştın bize göre. Bizi de biraz aydınlatır mısın
Bugün sütüm yetmediği için mamaya başladık.
takviye ne kullanıyorsun mesela?
At canim at arastiralimHatta baska yerden de gordum paylaşmişlardi gorsem atarim linkini
Yaa evet benimkide sıktı boyle oldu. Yaa dusunuyorum artik bagirsak florasi gelisiyo ve sutun emilimi yuksek oluyo o yuzden yapmiyodur diye. Bi yandan da ben destek cikmazsam yapmiyo sanki bu nasil gelisme diyorum. Kafam karisik. Ama kakada sorun yok dimi? Renginde falan?Bizim bebiş normalde sık yapardi
Ama artik 2 gunde bir yapiyo sivi gibi
Dedigin gibi benimkide cok zorlaniyo
Sütüm 2 gündür sanki çekildi. Hayatımda kafaya taktığım üzüldüğüm bir çok şey üst üste oldu sanırım o sebeple oldu şimdi birde sütü kafama takıyorum umarım tekrar eskisi gibi gelir. Şu an günde bir yada iki defa mama veriyorum önce emziriyorum bebeğim tepkisine göre üstüne 1 2 ölçek mama veriyorum sütüm her emmede doymasına yetmiyor sarılık da olunca riske atamıyorum veriyorum üzülerekBebiginizin gozlerindeki beyaz yer sariyisa, cok uyuyorsa ve emmek istemiyorsa sarilik devam ediyordur belki
Peki sutunuz yetiyormu yada mama takviyesi yapiyormusunuz?
Hayırlı olsun canım benim sağlıkla büyüt.Sabah sekizde doğum yaptım çok şükür az da olsa ağrım var
Operim cnmHayirli olsun canim eklerim musait oldugumda
Op benim yerime bebisini❤
Masaalahİyi aksamlar kızlar bizim doğum hikayemiz aşırı pozif geçti çok şükür bütün gece kasılma yaşadım. Sancım vardı ama.okadar etkili değildi sabaha kadar sürdü sabah dayanamadım duşa girdim belki yalancıdır die dahada şiddetlendi sanki hastaneye getirildim konturolde 5-6 cm dendi. Ve nişanim.muayene sırasında geldi Konturol ve yatış yapıldı doğum haneye alındım. Doğum haneye çıkana kadar 8 cm oldu hala sancım.okadsr bagiricak veya etkili değildi doktor bey gelene kadar bebeğin kafasını tutuyorum suyumu patlattı. Beş dakka surmiycek dedi hazırlık yapıldı iki ikinmayla oğlumu kucağıma aldım çok şükür dikişsiz doğumu gerçekleştirdim oğluma okadar Dow sendromlu dediler fakat yapılan kontrollerde gayet sağlıklı olduğunu söylediler herşeye refkles olarak hareket etti daha işitme testine felan girmedik topuk kanı daha bilinmiyor bunada çok şükür. Sarılık olmasın die her emzirmeyi yarım saat duruyorum emiyor çok şükür Allah'ım herkezin kucağına almayı nasip etsin şuan okadar az ağrım varki geziyorum resmen hastanenin içinde ebelerim çok iyiydi doktorum da sabah sekizde girdiğim hastaneden sekiz buçukta oğlum doğdu
Ayyy çok güzelİyi aksamlar kızlar bizim doğum hikayemiz aşırı pozif geçti çok şükür bütün gece kasılma yaşadım. Sancım vardı ama.okadar etkili değildi sabaha kadar sürdü sabah dayanamadım duşa girdim belki yalancıdır die dahada şiddetlendi sanki hastaneye getirildim konturolde 5-6 cm dendi. Ve nişanim.muayene sırasında geldi Konturol ve yatış yapıldı doğum haneye alındım. Doğum haneye çıkana kadar 8 cm oldu hala sancım.okadsr bagiricak veya etkili değildi doktor bey gelene kadar bebeğin kafasını tutuyorum suyumu patlattı. Beş dakka surmiycek dedi hazırlık yapıldı iki ikinmayla oğlumu kucağıma aldım çok şükür dikişsiz doğumu gerçekleştirdim oğluma okadar Dow sendromlu dediler fakat yapılan kontrollerde gayet sağlıklı olduğunu söylediler herşeye refkles olarak hareket etti daha işitme testine felan girmedik topuk kanı daha bilinmiyor bunada çok şükür. Sarılık olmasın die her emzirmeyi yarım saat duruyorum emiyor çok şükür Allah'ım herkezin kucağına almayı nasip etsin şuan okadar az ağrım varki geziyorum resmen hastanenin içinde ebelerim çok iyiydi doktorum da sabah sekizde girdiğim hastaneden sekiz buçukta oğlum doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?