2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bizim bebiş normalde sık yapardi
Ama artik 2 gunde bir yapiyo sivi gibi
Dedigin gibi benimkide cok zorlaniyo

Hic zorma canim
Dun oglumun elinden 8 tane tup kan aldilar okadar agladi ki cok üzüldüm minicik ellerinden zar zor geliyordu
Canim saglik ocagindaki kanlar bekletiklerini sanetmiyorum cunku saglik bakanligi cok uzerinde duruyor topuk kanlarini
Peki sen doktoruna soyledinmi saglik ocaginki boyle cikiyor burda temiz cikiyor diye?

Bebiginizin gozlerindeki beyaz yer sariyisa, cok uyuyorsa ve emmek istemiyorsa sarilik devam ediyordur belki
Peki sutunuz yetiyormu yada mama takviyesi yapiyormusunuz?

Pheeps sen emzirme konusunda bayaa ustalaştın bize göre. Bizi de biraz aydınlatır mısın
Bugün sütüm yetmediği için mamaya başladık.
takviye ne kullanıyorsun mesela?
Kavga ede ede ogrendik canim biseyler bende mama verdim sariligi gerileyene kadar. Sutum gelsin diye sunlari yaptim canim net 3 litre su ictim, bos memeyi sagdim, bestlak damla kullandim, her gun 2 bardak rezene ictim, sicak dus aldim goguslerime masaj yaptim( ozellikle emzirme ve sagim oncesi), kocaman ama gercekten kocaman bir kase koyu yesillerden salata yedim 1 hafta boyunca ki hala yiyorum gece gec uyuyo bebe yemege vaktim olmuyo.. Ve sutum ne kadar ciktiysa sagdim hazirladim uzerinede mama hazirladim kasik biberona koydum bebeyi anneme verdim ve net 6 7 saat araliksiz uyku cektim bikac defa. Kamp gibi 1 hafta yaptim bunu cok sukur sut geldi bebekte memeyi tutunca gelmeye devam etti hala rezene salata sagim kismini yapiyorumda dus uyku ve yemege vakit bulamiyorum. Bende ise yarayanlar bunlardi sukur buzluga sutte koyabiliyorum artik. Veee cok cok onemli bisey daha soylicem emzirirken yemek uerken ne bileyim mumkun anlarda sevdigin diziyi izle muzik dinle hosuna giden bosey yao asssiri moral topluyo .

Bizim bebiş normalde sık yapardi
Ama artik 2 gunde bir yapiyo sivi gibi
Dedigin gibi benimkide cok zorlaniyo
Yaa evet benimkide sıktı boyle oldu. Yaa dusunuyorum artik bagirsak florasi gelisiyo ve sutun emilimi yuksek oluyo o yuzden yapmiyodur diye. Bi yandan da ben destek cikmazsam yapmiyo sanki bu nasil gelisme diyorum. Kafam karisik. Ama kakada sorun yok dimi? Renginde falan?

Bebiginizin gozlerindeki beyaz yer sariyisa, cok uyuyorsa ve emmek istemiyorsa sarilik devam ediyordur belki
Peki sutunuz yetiyormu yada mama takviyesi yapiyormusunuz?
Sütüm 2 gündür sanki çekildi. Hayatımda kafaya taktığım üzüldüğüm bir çok şey üst üste oldu sanırım o sebeple oldu şimdi birde sütü kafama takıyorum umarım tekrar eskisi gibi gelir. Şu an günde bir yada iki defa mama veriyorum önce emziriyorum bebeğim tepkisine göre üstüne 1 2 ölçek mama veriyorum sütüm her emmede doymasına yetmiyor sarılık da olunca riske atamıyorum veriyorum üzülerek

QUOTE="Gulue, post: 75055001, member: 1087356"]
Hayırlı olsun canım benim sağlıkla büyüt.
[/QUOTE]
Amin cnm Allah razı olsun

İyi aksamlar kızlar bizim doğum hikayemiz aşırı pozif geçti çok şükür bütün gece kasılma yaşadım. Sancım vardı ama.okadar etkili değildi sabaha kadar sürdü sabah dayanamadım duşa girdim belki yalancıdır die dahada şiddetlendi sanki hastaneye getirildim konturolde 5-6 cm dendi. Ve nişanim.muayene sırasında geldi Konturol ve yatış yapıldı doğum haneye alındım. Doğum haneye çıkana kadar 8 cm oldu hala sancım.okadsr bagiricak veya etkili değildi doktor bey gelene kadar bebeğin kafasını tutuyorum suyumu patlattı. Beş dakka surmiycek dedi hazırlık yapıldı iki ikinmayla oğlumu kucağıma aldım çok şükür dikişsiz doğumu gerçekleştirdim oğluma okadar Dow sendromlu dediler fakat yapılan kontrollerde gayet sağlıklı olduğunu söylediler herşeye refkles olarak hareket etti daha işitme testine felan girmedik topuk kanı daha bilinmiyor bunada çok şükür. Sarılık olmasın die her emzirmeyi yarım saat duruyorum emiyor çok şükür Allah'ım herkezin kucağına almayı nasip etsin şuan okadar az ağrım varki geziyorum resmen hastanenin içinde ebelerim çok iyiydi doktorum da sabah sekizde girdiğim hastaneden sekiz buçukta oğlum doğdu

Masaalah
Bak ne güzel sağlıklı doğdu. O kadar panik yaptırmışlardi.

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Kızlar ben ağustos anneleri grubundan geliyorum, sizlere bir şey sanılacağım, benim şimdi dün sabah avuç içi kadar kanamam oldu. Ultrasonda bakıldı açılma yok. Sancı en fazla 30 oldu. Dr dinlen dedi gönderdi. Ara ara belim ve kasığım ağrımaya devam ediyor ama kanama tekrar olmadı. Sizce doğum yaklaşmış mıdır? Böyle olup doğuran var mı? 2-3 güne doğum başlar felan dedi etraftakiler, çok tedirgin hissediyorum

Ayyy çok güzel sağlıcakla büyütün inşallah gözünüz aydın. Boyu kilosu nasıl kaç haftalıktı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…