- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.482
- 133
- 33
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #28.001
Biz de öyle.1 saat bile uyumuyor ya. Emerken uyuduğu yetiyor herhalde. Emmeyi durdurduğunda memeyi çıkarıyorum hemen mızırdanıyor. Tekrar emiyor, tekrar bırakıyor ve bu döngüde devam ediyoruz.
Doğru devamlı ağlar ne biliyim anlamadım değişik bu gün keşke kılavuz olsa bebek dili sözlüğü falanbir yeri ağrıyormuş ağlaması değil bunlar bence. Öyle olsa daha kuvvetli ağlarlar diye düşünüyorum kucağıma aldığım anda susuyor. 1 haftadır böyle dediğim gibi 2 gün önce falandı galiba 10 saat uyutamadım direndi resmen.
Ben ilk haftalarda kullandım sarılık yüzünden, sonra yavaş yavaş bıraktım. Normalde her emzirmeden sonra mama veriyordum, sonra bi emzirmede verip bi emzirmede vermedim. Huzursuzlanırsa yine verdim tabii. Giderek bu şekilde azalttım. Doğru yöntemdir diyemem bu arada. Kilo alımı şu an ne durumda onu da bilmiyorum.Kızlar aranızda mama bırakan bırakmaya çalışan var mı? Doktor son kontrolde sütun fena değil demek ki bebek iyi kilo almış diyince mamayı bebeğin ihtiyacına göre azaltmaya karar verdim gece zaten bırakmıştık doktora gitmeden mama yemeden uyuyodu o zaman da, şimdi gündüz de mutluysa vermiyorum hemen arkasına sütümü sağıyorum zaten sagdigım sütten veriyorum, mamayı açlık durumuna göre günde 4 5 anca veriyorum bugün bu saat oldu 2 kere verdim sadece. Kilo almış mı baya merak ediyorum evde benim tartmamla doktorunki pek tutmuyo birbirini. Asla aç bırakmak istemiyorum onu ciş sayısı normal gibi sadece kaka azaldı her gün yapıyo onu da. Bu süreçte normalden biraz az kilo alması kötü bir şey mi? Doktora gideli 2 hafta oldu benim tartıma göre 400 Gr almış gibi
Ay ben 3 ya da 4 te başlıyorum güneİnşallah sürmez güne sabah 6 da başlıyorum. İnan benimde öyle halim kalmadı ağlamamak için kendimi zor tutuyorum bazen
Ay keşke keşkeBiz de öyle.
Doğru devamlı ağlar ne biliyim anlamadım değişik bu gün keşke kılavuz olsa bebek dili sözlüğü falan
Benim eşimde öyle sabır diyip duruyor adamAy ben 3 ya da 4 te başlıyorum günebugün emerken uyudu, memeyi çıkardım, mızırdanınca ben de mızırdandım, eşim sabret falan diyip teselli etmeye çalıştı. Yoksa ağlamak üzereydim
Çok geçmiş olsun yaDunden beri ates ates ates offf valla sitkim siyrildi cocuk perisanikinci ay asisi olan var mi sizde de boyle mi yaa
Emzik kullaniyormu bebeğin benim.ikk oğlum öyleydi emzik niyetine kullanıyordu beni1 haftadır beni anlattın sanki. 10 dakika sürmüyor yeniden memeye alıyorum. Dün 10 saat ağzıma bişey süremedim kucağımdan indiği anda ağlıyor. Kucağımda da rahat değil kıvanıyor eliyle yüzünü ovuyor umarım bu durum uzun sürmez
Bizde bugün sabah 9 da olduk çok kötü durumdayız, zaten 2 haftadır perişan olduk doktor 8.hafta atağını ağır geçiyor dedi üzerine aşı olunca bide ateşi olur şurup ver dedi hemşire vermeyi düşünmüyordum ateş olmadan ama o kadar kötü oldu ki calpol verdim.Dunden beri ates ates ates offf valla sitkim siyrildi cocuk perisanikinci ay asisi olan var mi sizde de boyle mi yaa
Bizim senin bebisle aramizds bir gün vardı sanırım aşıyı brz eerteledim çünkü doğum yaptım çok fazla hastane sürecimiz oldu önce ben hipoglisemi yasadm hala yasiyorm. Sonra 4 yaş oğlum apandist oldu sonra da bebiş ateşlendi ve doet gün hastanede yattk o yüzde. Buraya bile giremedm ve. Aşıyı biraz erteledm size geçmiş olsunDunden beri ates ates ates offf valla sitkim siyrildi cocuk perisanikinci ay asisi olan var mi sizde de boyle mi yaa
Çok geçmiş olsun hepinize de, bebiş neden yattı hastanede ateş nedeni belli miydinBizim senin bebisle aramizds bir gün vardı sanırım aşıyı brz eerteledim çünkü doğum yaptım çok fazla hastane sürecimiz oldu önce ben hipoglisemi yasadm hala yasiyorm. Sonra 4 yaş oğlum apandist oldu sonra da bebiş ateşlendi ve doet gün hastanede yattk o yüzde. Buraya bile giremedm ve. Aşıyı biraz erteledm size geçmiş olsun
Benim 4 yaş abisi ve sürekli uyandırıyor yapma etme demekten yoruldum inan seviyor ama hirpaliyorBende de aynı sorun var, birde 6 yaşında benimki kardeşi uyuyunca sessizce geliyor anne artık birşeyler yapalım mı diyor 10dk ilgilendim ilgilenmedim ufaklık yine mızmızlanıyor, oyun bitiyorgerçekten büyük için çok vicdan yapıyorm o da anne bebekle ilgilenmek çok zormuş, kardeşim seni çok yoruyor diyor ama Allahtan çok seviyor
Yok hatta odağı belli olmayan ateş diye tanısı öyleydi yaatis yapıldı kültür alındı hepsi temiz çıktı ama dört gün bekledik sonuçları ve antibiyotik aldık ateşi ikinci gün düştü çok yorucu üzücü ve zorduÇok geçmiş olsun hepinize de, bebiş neden yattı hastanede ateş nedeni belli miydin
Emzik veriyorum bazen atıyor bazen alıyor. Aldığımda da mırıldanıyor çok nadir sessizce emiyor emziği.Emzik kullaniyormu bebeğin benim.ikk oğlum öyleydi emzik niyetine kullanıyordu beni
Yaa soyle ki 37.6 uzerine hic cikmadi ates. Ama o bile o kadar mahmurlastiriyo ki mikirdana mikirdana uyudu. Bu arada huysuzlugun aksine halsizlik istahsizlik yapti asi ilk sagdigim sutlerden verdim biraz daha rahat sindirsin ve ilk sut daha degerli icerik acisindan diye. Sadece butun gece ates olcme ve dusurmeye calisma kismi yorucuydu. Sukur bu aksam ustu dustu iyice suan tamamen bittiÇok geçmiş olsun ya
Biz perşembe günü yaptıracağız Şuan çok tırstım
Ben daha asiya gitmeden once calpol verdim dun geceye kadar atesi cok yoktu gece birden firladiBizde bugün sabah 9 da olduk çok kötü durumdayız, zaten 2 haftadır perişan olduk doktor 8.hafta atağını ağır geçiyor dedi üzerine aşı olunca bide ateşi olur şurup ver dedi hemşire vermeyi düşünmüyordum ateş olmadan ama o kadar kötü oldu ki calpol verdim.
Hiç ağlamayan çocuk atak haftasında aralıksız saatlerce ağlamaya başladı, uyanmayan çocuk hiç uyumadı, memeden ayrılmayan çocuk kırk takla atarak emzirildi, emziği de bıraktı.
Geçmjs olsun cnm.Yaa soyle ki 37.6 uzerine hic cikmadi ates. Ama o bile o kadar mahmurlastiriyo ki mikirdana mikirdana uyudu. Bu arada huysuzlugun aksine halsizlik istahsizlik yapti asi ilk sagdigim sutlerden verdim biraz daha rahat sindirsin ve ilk sut daha degerli icerik acisindan diye. Sadece butun gece ates olcme ve dusurmeye calisma kismi yorucuydu. Sukur bu aksam ustu dustu iyice suan tamamen bitti
Tesekkur ederimBizim senin bebisle aramizds bir gün vardı sanırım aşıyı brz eerteledim çünkü doğum yaptım çok fazla hastane sürecimiz oldu önce ben hipoglisemi yasadm hala yasiyorm. Sonra 4 yaş oğlum apandist oldu sonra da bebiş ateşlendi ve doet gün hastanede yattk o yüzde. Buraya bile giremedm ve. Aşıyı biraz erteledm size geçmiş olsun
Zor olmaz mı bebekle hastanede neyse geçmiş gitmiş çok şükürYok hatta odağı belli olmayan ateş diye tanısı öyleydi yaatis yapıldı kültür alındı hepsi temiz çıktı ama dört gün bekledik sonuçları ve antibiyotik aldık ateşi ikinci gün düştü çok yorucu üzücü ve zordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?