2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
1 saat bile uyumuyor ya. Emerken uyuduğu yetiyor herhalde. Emmeyi durdurduğunda memeyi çıkarıyorum hemen mızırdanıyor. Tekrar emiyor, tekrar bırakıyor ve bu döngüde devam ediyoruz.
Biz de öyle.
Doğru devamlı ağlar ne biliyim anlamadım değişik bu gün keşke kılavuz olsa bebek dili sözlüğü falan

Ben ilk haftalarda kullandım sarılık yüzünden, sonra yavaş yavaş bıraktım. Normalde her emzirmeden sonra mama veriyordum, sonra bi emzirmede verip bi emzirmede vermedim. Huzursuzlanırsa yine verdim tabii. Giderek bu şekilde azalttım. Doğru yöntemdir diyemem bu arada. Kilo alımı şu an ne durumda onu da bilmiyorum.

İnşallah sürmez güne sabah 6 da başlıyorum. İnan benimde öyle halim kalmadı ağlamamak için kendimi zor tutuyorum bazen
Ay ben 3 ya da 4 te başlıyorum güne bugün emerken uyudu, memeyi çıkardım, mızırdanınca ben de mızırdandım, eşim sabret falan diyip teselli etmeye çalıştı. Yoksa ağlamak üzereydim

Biz de öyle.

Doğru devamlı ağlar ne biliyim anlamadım değişik bu gün keşke kılavuz olsa bebek dili sözlüğü falan
Ay keşke keşke benimki bide memede mırıldanıyor işte o zaman şüpheleniyorum biryerimi acıyor dye. Şöyle 3 4 aylık olsaydık bi Allahın izniyle

Ay ben 3 ya da 4 te başlıyorum güne bugün emerken uyudu, memeyi çıkardım, mızırdanınca ben de mızırdandım, eşim sabret falan diyip teselli etmeye çalıştı. Yoksa ağlamak üzereydim
Benim eşimde öyle sabır diyip duruyor adam şu uyku olmasa belki daha kolay olacak. Geceleri emzirirken bayılmak üzere oluyorum. Bu günlerde geçer inşallah Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize

Emzik kullaniyormu bebeğin benim.ikk oğlum öyleydi emzik niyetine kullanıyordu beni

Dunden beri ates ates ates offf valla sitkim siyrildi cocuk perisan ikinci ay asisi olan var mi sizde de boyle mi yaa
Bizde bugün sabah 9 da olduk çok kötü durumdayız, zaten 2 haftadır perişan olduk doktor 8.hafta atağını ağır geçiyor dedi üzerine aşı olunca bide ateşi olur şurup ver dedi hemşire vermeyi düşünmüyordum ateş olmadan ama o kadar kötü oldu ki calpol verdim.
Hiç ağlamayan çocuk atak haftasında aralıksız saatlerce ağlamaya başladı, uyanmayan çocuk hiç uyumadı, memeden ayrılmayan çocuk kırk takla atarak emzirildi, emziği de bıraktı.

Dunden beri ates ates ates offf valla sitkim siyrildi cocuk perisan ikinci ay asisi olan var mi sizde de boyle mi yaa
Bizim senin bebisle aramizds bir gün vardı sanırım aşıyı brz eerteledim çünkü doğum yaptım çok fazla hastane sürecimiz oldu önce ben hipoglisemi yasadm hala yasiyorm. Sonra 4 yaş oğlum apandist oldu sonra da bebiş ateşlendi ve doet gün hastanede yattk o yüzde. Buraya bile giremedm ve. Aşıyı biraz erteledm size geçmiş olsun

Geçen hafta 6 kilo olan çocuk atak haftasında zayıfladı ağlamaktan resmen emmedi 5850 ye düşmüş çok üzüldüm. 2 hafta bitmesine 2 gün var umarım ataktır huy edinmemiştir.
8.hafta atağını atlatıp normale dönen varmı

Çok geçmiş olsun hepinize de, bebiş neden yattı hastanede ateş nedeni belli miydin

Benim 4 yaş abisi ve sürekli uyandırıyor yapma etme demekten yoruldum inan seviyor ama hirpaliyor

Çok geçmiş olsun hepinize de, bebiş neden yattı hastanede ateş nedeni belli miydin
Yok hatta odağı belli olmayan ateş diye tanısı öyleydi yaatis yapıldı kültür alındı hepsi temiz çıktı ama dört gün bekledik sonuçları ve antibiyotik aldık ateşi ikinci gün düştü çok yorucu üzücü ve zordu

Çok geçmiş olsun ya
Biz perşembe günü yaptıracağız Şuan çok tırstım
Yaa soyle ki 37.6 uzerine hic cikmadi ates. Ama o bile o kadar mahmurlastiriyo ki mikirdana mikirdana uyudu. Bu arada huysuzlugun aksine halsizlik istahsizlik yapti asi ilk sagdigim sutlerden verdim biraz daha rahat sindirsin ve ilk sut daha degerli icerik acisindan diye. Sadece butun gece ates olcme ve dusurmeye calisma kismi yorucuydu. Sukur bu aksam ustu dustu iyice suan tamamen bitti

Ben daha asiya gitmeden once calpol verdim dun geceye kadar atesi cok yoktu gece birden firladi 4 saatte bir calpol vermeye devam et bana kalirsa. Cunku sadece ates degil asi yerleride agriyo karin ve mide agrisida oluyo malum kolay kolay fark edemiyoruz onlari. Butun huy degisiyo gercekten atak haftasiyla kombo olmus. Bizim saglik ocagina gec geldi asi 2.5 aylik oldu cocuk asi olana kadar ama vardir bi hayir iki atak haftasi arasina denk geldi.

Geçmjs olsun cnm.

Tesekkur ederim evet galiba oyleydi. Cok cok gecmis olsun iyi yapmissin vallahi birde asi stresi eklenmemis oldu ama 3.aydan sonra verem yapilmiyomus onu aksatma. Bize 15i tam sinirda yapilicak verem asisi.

Zor olmaz mı bebekle hastanede neyse geçmiş gitmiş çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…